Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδιαβροχη δεν νομιζω. Τι εννοεις ενσωματωμένο καταγραφικο;

Εχει υποδοχη για microSD καρτα και δυνατοτητα να δεις τι γινεται μεσα απο το κινητο σου, αφου κατεβασεις την εφαρμογη της καμερας και συνδεθεί στο δικο σου wifi.

Χρειαζομαι μια αδιαβροχη για εξωτερικο χωρο με δυνατοτητα καταγραφης οταν ανιχνευει κινηση που νομιζω θα γινεται αφου εχει υποδοχη για καρτα sd. Ευχαριστω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρητικά η 1h είναι κάπου BluRay H.264 (1080p25 = 56 Mbps): 11.2 GB.

Αν θες περισσότερα πρέπει να να πάρεις NVR να γράφεις σε δίσκο, οπότε αλλάζεις budget και υποδομή

11GB η ώρα; Πρώτα από όλα αμφιβάλω αν η ποιότητα της κάμερας θα δικαιολογεί τέτοιο bitrate εκτός αν πάρει καμία των 1000 ευρώ. Το CCTV δεν είναι για να γυρνάς ταινία του Hollywood και από την στιγμή που δεν θα παρακολουθεί μεγάλους εσωτερικούς χώρους (π.χ αεροδρόμια) τα 2GB/h φτάνουν και περισσεύουν.

Προσωπικά θα το ρύθμιζα στα 2.5GB/ h έτσι ώστε με 64GB να είχα 24h feed.

Δημοσ.

Μην παρεις τιποτα λιγοτερο απο hd 720 foscam hikvision dahua.

Εφοσον μιλαμε για wifi ip cam απαιτειτε και καλο ρουτερ που να μην μπουκώνει απο τα δεδομενα...κατι zte και γενικα του 20ε ρουτερ τα ξεχνας.ιδανικο θα ηταν ενα στημενο routerboard.

Μinisd μονο class 10.

Αν μπορεις να φτασεις καλωδιο(αφου και η wifi θελει ρευμα) ειναι καλυτερο ενα hd σταθερο καταγραφικό

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ kage, επειδη δεν ειμαι γιαπωνεζος - οπως φανταζομαι και ο Γιάννης - το googlαρα. Το κυριοτερο δεν ειχα παρει μυρωδιά αν πρόκειται για μοντελο, ή απαριθμηση προδιαγραφων. (Αναφερομαι στο 2ο μισο της 1ης κιολας προτασης, αυτο το "hd 720 foscam hikvision dahua").

Στην πραξη για αυτα που ζηταει εχεις να του προτεινεις καποιο μοντελο;

Ο άνθρωπος θα εχει πελαγωσει με ολες αυτες τις λεπτομέρειες! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ kage, επειδη δεν ειμαι γιαπωνεζος - οπως φανταζομαι και ο Γιάννης - το googlαρα. Το κυριοτερο δεν ειχα παρει μυρωδιά αν πρόκειται για μοντελο, ή απαριθμηση προδιαγραφων. (Αναφερομαι στο 2ο μισο της 1ης κιολας προτασης, αυτο το "hd 720 foscam hikvision dahua").

Στην πραξη για αυτα που ζηταει εχεις να του προτεινεις καποιο μοντελο;

Ο άνθρωπος θα εχει πελαγωσει με ολες αυτες τις λεπτομέρειες! :)

Ακριβως αυτό από ελληνικη αγορα αν υαπρχει κατι .Ασυρματη , αδιαβροχη με δυνατοτητα καταγραφης όταν εντοπιζει κινηση .

Δημοσ.

Γιαννη, αυτο που ψαχνεις νομιζω ειναι κατι τετοιο...

http://www.aliexpress.com/item/1-0-meagapixel-1-4-OV9712-CMOS-HD-mini-wifi-wireless-SD-card-64G-motion-alarm/32543944086.html?spm=2114.01010208.3.30.a6NQd0&ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201602_5_10057_10056_10037_10055_10054_9998_301_10059_10033_10058_10032_10017_107_10060_10061_10052_414_10062_10053_413_10050_10051,searchweb201603_9&btsid=234d6548-12c9-4c41-87e0-ecbeea24714c

Ειναι στα 1280χ720, ειναι ασυρματη, ειναι αδιαβροχη, εχει καρτα (δυστυχως ενσωματωμενη, αλλα μεχρι 64gb), πιστευω σε καλυπτει.

Για βοηθεια αγορας (επειδη ειναι απο εξωτερικο), εδω ειμαι :)

• Like 2
Δημοσ.

Γιαννη, αυτο που ψαχνεις νομιζω ειναι κατι τετοιο...

http://www.aliexpress.com/item/1-0-meagapixel-1-4-OV9712-CMOS-HD-mini-wifi-wireless-SD-card-64G-motion-alarm/32543944086.html?spm=2114.01010208.3.30.a6NQd0&ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201602_5_10057_10056_10037_10055_10054_9998_301_10059_10033_10058_10032_10017_107_10060_10061_10052_414_10062_10053_413_10050_10051,searchweb201603_9&btsid=234d6548-12c9-4c41-87e0-ecbeea24714c

Ειναι στα 1280χ720, ειναι ασυρματη, ειναι αδιαβροχη, εχει καρτα (δυστυχως ενσωματωμενη, αλλα μεχρι 64gb), πιστευω σε καλυπτει.

Για βοηθεια αγορας (επειδη ειναι απο εξωτερικο), εδω ειμαι :)

Ευχαριστω πολυ .Το ενσσωματωμενη καρτα σμαινει οτι συνδεεις ενσυρματα την καμερα υπολογιστη για να γραψεις το video ή να το σβησεις ?

Δημοσ.

Νομίζω ότι οι περισσότερες εξωτερικού χώρου αυτής της κατηγορίας είναι αδιάβροχες με την έννοια ανθεκτικές στο νερό και το ψιλόβροχο. Αν πιάσει καμιά καταιγίδα ή βυθιστεί εξολοκλήρου στο νερό δε νομίζω να επιζήσει.  Θέλεις κάτι πιο ακριβό – εξειδικευμένο γι αυτό.

Για κάθε ενδεχόμενο βάλε την κάτω από κάποιο περβάζι, μπαλκόνι, πιλοτή ή μέσα σε κάποιο πλαστικό κουτί ή κάποια άλλη πατέντα να σου προσφέρει και καμουφλάζ.

ενσσωματωμενη καρτα σημαίνει ότι γράφει από μόνη της στη κάρτα. Εκτός από αυτό, αν θέλεις μπορείς αφού το σήμα στρημάρεται ασύρματα στον υπολογιστή σου να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα από τον υπολογιστή σου και να καταγράφεις στο σκληρό σου δίσκο.

--δεν έχω κάμερα αλλά ψάχνω κι εγώ για κάτι παρόμοιο--

• Like 1
Δημοσ.

Το εψαξα τωρα το πρωι λιγο και οσες εχουν καρτα sd αυτή δεν είναι αποσπωμενη αλλα πρεπει να συνδεθει η καμερα με υπολογιστη για να μεταφερθεί η καταγραφη που κανει .

Γινεται και μεσω ασυρματου δικτυου να το μεταφέρουμε σε υπολογιστη αλλα δεν είναι και τοσο ευκολο μου ειπαν.Δεν ξερω αν με αυτό τον τροπο μπορούμε να σβησουμε την καρτα.

Οι λυσεις που προτεινουν εκτος την καμερα είναι καταγραφικο με σκληρο δισκο 3,5 ιντσων ή καταγραη σε δισκο υπολογιστη που σημαινει ανοιχτο pc.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να μεταφερεις την καταγραφη στον υπολογιστη σου, μπορεις καλλιστα να τη δεις κατευθειαν (stream) απο εκει που ειναι και αν ενα κομματι σε ενδιαφερει, τοτε αποφασιζεις να το σωσεις στον υπολογιστη. 

Γενικα οτι θα εκανες με καλωδιο το κανεις και ασυρματα αλλα σε λιγο περισσοτερο χρονο. Υποψιν βεβαια, οτι αν σε βολευει να της στειλεις καλωδιο δικτυου, τοτε ειναι δυο φορες καλυτερα, διοτι με ενα power over ethernet (POE) της περνας ρευμα απο εκει και γλυτωνεις το εξτρα καλωδιο ρευματος και την πριζα που θα ηθελες εκει κοντα.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή που σου έβαλα στην αρχή είναι απο τις καλύτερες και κάνει τη δουλειά που θες. Φυσικά θέλει κάποιες λίγες γνώσεις να ασχοληθείς. Για παράδειγμα να τη βλέπεις απο το κινητό και να την ρυθμίσεις.

Το πόση υγρασία αντέχει φαίνεται απο την κλάση IP που είναι. Αυτή που σου έβαλα είναι IP67 (παίζει και μέσα σε πισίνα δηλαδή)!

Την έχω παραγγείλει και εγώ και την περιμένω. Σαν μάρκα είναι γενικά καλή.

Η καλύτερη μάρκα που μπορείς να πάρεις σε λογικό πλάισιο τιμής είναι η HikVision όπως έγραψε και κάποιος φίλος πιο πάνω.

Η κάμερα μπορεί να γράφει σε κάρτα, αλλά για εμένα είναι μάλλον άχρηστο. Δεν βλέπω το λόγο να ανεβαίνεις και να βγάζεις την κάρτα κλπ. Πιο καλό μου ακούγεται να έχεις NVR (καταγραφικό δηλαδή), όπου να την βλέπεις ζωντανά σε μια οθόνη και να γράφεις σε σκληρό δίσκο. Όντως τότε όμως το κόστος ανεβαίνει. Βέβαια πάντα μπορείς να την βλέπεις μέσω δικτύου / internet στο κινητό κλπ

Για να σε βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος επειδή όντως το ψάχνεις σοβαρά και δεν τρολάρεις, πες μας αν σου είναι ευκολο.

Πόσα χρήματα θα ήθελες να διαθέσεις.?

Σε τι απόσταση θες να καταγράφεις.?

Σε ενδιαφέρει να βλέπεις σε οθόνη μέσα στο σπίτι?

Πόση απόσταση είναι το σπίτι απο την κάμερα?

Υπάρχει περίπτωση να πάρεις και άλλες κάμερες στο μέλλον?

Μήπως θα χρειαζόσουν κάμερα εξωτερικού χώρου περιστρεφόμενη? να την γυρνάς απομακρυσμένα να βλέπει όπου θες εσυ δηλαδή?

• Like 1
Δημοσ.

Για να σε βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος επειδή όντως το ψάχνεις σοβαρά και δεν τρολάρεις, πες μας αν σου είναι ευκολο.

1.Πόσα χρήματα θα ήθελες να διαθέσεις.?

2.Σε τι απόσταση θες να καταγράφεις.?

3.Σε ενδιαφέρει να βλέπεις σε οθόνη μέσα στο σπίτι?

4.Πόση απόσταση είναι το σπίτι απο την κάμερα?

5.Υπάρχει περίπτωση να πάρεις και άλλες κάμερες στο μέλλον?

6.Μήπως θα χρειαζόσουν κάμερα εξωτερικού χώρου περιστρεφόμενη? να την γυρνάς απομακρυσμένα να βλέπει όπου θες εσυ δηλαδή?

1. Όχι πανω από 100-120 ευρω

2.Σε 7-8 μετρα από την καμερα

3.Ναι

4.Από το router 4-5 μετρα με παρεμβολή ένα εξωτερικο τοιχο μονο

5.Όχι

6.Ναι αυτό θα ηταν καλο

Αν εχει σημασια συνδεση vdsl 50αρα

Ευχαριστω πολύ .Όταν σου ερθει περιμενω εντυπώσεις .

Δημοσ.

Με αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να έχεις το #3 (να βλέπεις σε οθόνη στο σπίτι).

Αν αγοράσεις απο Ελλάδα κοιτάς κάτι σαν και αυτά (στα 100-120€):

http://www.emimikos.gr/Vstarcam/C7833WIP/

http://www.emimikos.gr/Vstarcam/C7816WIP/

Αν αγοράσεις από εξωτερικό τα βρίσκεις 30-50% πιο φθηνά.

Επίσης ίσως θα μπορούσες να πάρεις μια κάμερα (οχι ip) που πιθανότατα να μην υπάρχει και λόγος να πάρεις Ip και καταγραφικό, να βλέπεις κανονικά μέσω internet αλλά + σε οθόνη και μπορείς να καταγράφεις σε σκληρό δίσκο. (σύνολο για καλά και ποιοτικά κομμάτια περίπου 170€+το σκληρό δίσκο)

Εγω μάλλον θα πήγαινα σε αυτή τη λύση μιας και είναι πιο ποιοτική. Διαφορετικά θα πήγαινα στην προηγούμενη με αγορά απο το εξωτερικό λόγω διαφοράς τιμής

Καταγραφικό:

http://www.emimikos.gr/HIKVISION/DS-7204HGHI-SH-A/

με κάποια κάμερα:

http://www.emimikos.gr/HIKVISION-DS-2CE16C2T-IR-TURBO-HD-ANALOG-HDTVI-720p/

http://www.emimikos.gr/HIKVISION/DS-2CE16C0T-IT3-2.8mm/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...