Tetrabitos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το χειρότερο slim ήταν το super slim ps3. Το αγόρασα και σε 2 εβδομάδες το πούλησα. Δεν μπορουσα να το βλεπω. Πρώτα είχα το slim 160gb για 2 χρονια και. 1
paparovic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το χειρότερο slim ήταν το super slim ps3. Το αγόρασα και σε 2 εβδομάδες το πούλησα. Δεν μπορουσα να το βλεπω. Πρώτα είχα το slim 160gb για 2 χρονια και. Έπρεπε να περιμένεις την έκδοση Super Slim Bros 3
Misokatsu64 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Καποτε αυτο ισχυε και για το πρωτο xbox στην Ιαπωνια. Με καθε αγορα 2 πιτσες+ 20 δολλαρια επαιρνες δωρο την κονσολα. Χαχαχα
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 να το και το slim version... ελα να ερχεται και το ps5 σιγα σιγα Καθε 6 χρονια δεν βγαινει καινουριο ps και χβοχ ?
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αρκετά όμορφη φθηνή κατασκευή οπως συμβαίνει με ολες τις slim εκδόσεις της SONY αλλα σε καμία περίπτωση τοσο όμορφη οσο η πρώτη γενιά ..!! το βασικο ειναι να ειναι μικρο , να πιανει λιγο χωρο και αν γινεται να ειναι πιο δυνατο . Δεν με χαλαει το design αρκει να ειναι πιο μικρο
trigos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Φήμες λένε οτι ειναι 41% μικρότερο του αρχικού..
chrispi775 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Άσχημο όπως και το προοηγόυμενο του. Να ναι καλά τα κορόιδα που θα τρέξουν να το αγοράσουν. Άντε καλά κρασα
paparovic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Άσχημο όπως και το προοηγόυμενο του. Να ναι καλά τα κορόιδα που θα τρέξουν να το αγοράσουν. Άντε καλά κρασα Τι λέει εκεί στην ΝΑΣΑ, όλα καλά; 4
kostiger Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Κακασχημο οσο δεν παει. Δεν μπορω να κατανοησω οσους αποδεχονται το σχεδιασμο του. Του αρχικου μου αρεσει πολυ το design παρεμπιπτοντως. Πραγματικα σαν τοστιερα..
delpro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 πωσ και δεν εχει οπτικη ινα παραξενω!!!! μεσο arc hdmi gia 4κ tv? μονο ?
billeiros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εμενα μου άρεσε πολύ παντως.επίσης λογικά θα χει κανονικά κουμπιά κ όχι σαν τα αλλα που για να κλείσεις την κονσόλα μάντευες αν το πάτησες καλά η όχι.πιο λεπτή,πιο ομορφη(υποκειμενικο αυτό) κκ σαφώς βελτιωμένη εσωτερικά πιστεύω.λιγοτερα nm,κατανάλωση ρεύματος κλπ.δε μπορώ να καταλάβω γιατί τοσο κραξιμο πραγματικά.οτιδηποτε βελτιωτικό καλοδεχουμενο κατ εμε.φαινεται όσοι έχουν το παλιο ψιλοζηλεψαν
Panagorius Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 "Διαρροή εδώ, διαρροή εκεί" Έλεος. Τι διαρροή. Θέλουν και τα βγάζουν ατην κοινή θέα αλλιώς θα πέφτανε μηνύσεις. 1
redykt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 αν βαλεις και 2 χερουλια πανω κατω,σαν τοστιερα ειναι.. ας ελπισουμε να μην πιανει και θερμοκρασιες τοστιερας 1
mikele13- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εμενα μου άρεσε πολύ παντως.επίσης λογικά θα χει κανονικά κουμπιά κ όχι σαν τα αλλα που για να κλείσεις την κονσόλα μάντευες αν το πάτησες καλά η όχι.πιο λεπτή,πιο ομορφη(υποκειμενικο αυτό) κκ σαφώς βελτιωμένη εσωτερικά πιστεύω.λιγοτερα nm,κατανάλωση ρεύματος κλπ.δε μπορώ να καταλάβω γιατί τοσο κραξιμο πραγματικά.οτιδηποτε βελτιωτικό καλοδεχουμενο κατ εμε.φαινεται όσοι έχουν το παλιο ψιλοζηλεψαν εμεις που εχουμε c chassis δεν ζηλεψαμε καθολου παντως. προτιμω να μεινω με αυτο που εχω μεχρι να τα "παιξει"...
christos1981 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εμενα μου άρεσε πολύ παντως.επίσης λογικά θα χει κανονικά κουμπιά κ όχι σαν τα αλλα που για να κλείσεις την κονσόλα μάντευες αν το πάτησες καλά η όχι.πιο λεπτή,πιο ομορφη(υποκειμενικο αυτό) κκ σαφώς βελτιωμένη εσωτερικά πιστεύω.λιγοτερα nm,κατανάλωση ρεύματος κλπ.δε μπορώ να καταλάβω γιατί τοσο κραξιμο πραγματικά.οτιδηποτε βελτιωτικό καλοδεχουμενο κατ εμε.φαινεται όσοι έχουν το παλιο ψιλοζηλεψαν Εγώ λεω παντως # οσο μεγαλύτερο τοσο το καλύτερο. # γιατί το μέγεθος μετράει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα