Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χειρότερο slim ήταν το super slim ps3. Το αγόρασα και σε 2 εβδομάδες το πούλησα. Δεν μπορουσα να το βλεπω. Πρώτα είχα το slim 160gb για 2 χρονια και.

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο slim ήταν το super slim ps3. Το αγόρασα και σε 2 εβδομάδες το πούλησα. Δεν μπορουσα να το βλεπω. Πρώτα είχα το slim 160gb για 2 χρονια και.

Έπρεπε να περιμένεις την έκδοση Super Slim Bros 3 :D

Δημοσ.

Αρκετά όμορφη φθηνή κατασκευή οπως συμβαίνει με ολες τις slim εκδόσεις της SONY αλλα σε καμία περίπτωση τοσο όμορφη οσο η πρώτη γενιά ..!!

το βασικο ειναι να ειναι μικρο , να πιανει λιγο χωρο και αν γινεται να ειναι πιο δυνατο . Δεν με χαλαει το design αρκει να ειναι πιο μικρο

Δημοσ.

Άσχημο όπως και το προοηγόυμενο του. Να ναι καλά τα κορόιδα που θα τρέξουν να το αγοράσουν. Άντε καλά κρασα

Τι λέει εκεί στην ΝΑΣΑ, όλα καλά;  :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Κακασχημο οσο δεν παει. Δεν μπορω να κατανοησω οσους αποδεχονται το σχεδιασμο του. Του αρχικου μου αρεσει πολυ το design παρεμπιπτοντως. Πραγματικα σαν τοστιερα..

Δημοσ.

Εμενα μου άρεσε πολύ παντως.επίσης λογικά θα χει κανονικά κουμπιά κ όχι σαν τα αλλα που για να κλείσεις την κονσόλα μάντευες αν το πάτησες καλά η όχι.πιο λεπτή,πιο ομορφη(υποκειμενικο αυτό) κκ σαφώς βελτιωμένη εσωτερικά πιστεύω.λιγοτερα nm,κατανάλωση ρεύματος κλπ.δε μπορώ να καταλάβω γιατί τοσο κραξιμο πραγματικά.οτιδηποτε βελτιωτικό καλοδεχουμενο κατ εμε.φαινεται όσοι έχουν το παλιο ψιλοζηλεψαν

Δημοσ.
αν βαλεις και 2 χερουλια πανω κατω,σαν τοστιερα ειναι..

ας ελπισουμε να μην πιανει και θερμοκρασιες τοστιερας

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου άρεσε πολύ παντως.επίσης λογικά θα χει κανονικά κουμπιά κ όχι σαν τα αλλα που για να κλείσεις την κονσόλα μάντευες αν το πάτησες καλά η όχι.πιο λεπτή,πιο ομορφη(υποκειμενικο αυτό) κκ σαφώς βελτιωμένη εσωτερικά πιστεύω.λιγοτερα nm,κατανάλωση ρεύματος κλπ.δε μπορώ να καταλάβω γιατί τοσο κραξιμο πραγματικά.οτιδηποτε βελτιωτικό καλοδεχουμενο κατ εμε.φαινεται όσοι έχουν το παλιο ψιλοζηλεψαν

εμεις που εχουμε c chassis δεν ζηλεψαμε καθολου παντως.

προτιμω να μεινω με αυτο που εχω μεχρι να τα "παιξει"...

Δημοσ.

Εγώ λεω παντως # οσο μεγαλύτερο τοσο το καλύτερο. # γιατί το μέγεθος μετράει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...