Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση στην προκειμενη περιπτωση ειναι γιατι? Και αφορα και την Microsoft.

Στις προηγουμενες γενεες το να βγαλει slim κονσολα ειχε νοημα γιατι τα τεχνικα χαρακτηριστικα παρεμεναν ιδια.

Τωρα που εχουν σχεδον ανακοινωσει και οι 2 τους αντικαταστατες ποιος ειναι ο λογος?

Βασικά για να ρίξουν το κόστος κατασκευής και κατ' επεκταση της τιμής πώλησης στους τελικούς καταναλωτές.

Με το slim η sony απευθυνεται στους πιο "casual" gamers που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για κονσόλα (πιθανότατα οι καταναλωτες που πέρισυ θα στρέφονταν στο ps3).

Για τους υπόλοιπους που θα τα σκάσουν θα υπάρξει το Neo.

Ιδια τακτική ακολουθεί και η MS. Προς το παρόν θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μεχρι τουλάχιστον να δουμε τι θα ισχύει με το game optimization....

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ένα πράγμα λες και θα ψησω σουβλάκια και πίτες εκεί πάνω. Το παλιό είναι πιο όμορφο.

Ωραίο είναι αλλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το προηγούμενο γιατι η light bar το κάνει ξεχωριστό....

Ούτως η άλλως πάντα οι πρώτες εκδόσεις κάθε συσκευής είναι οι πιο "premium". Απλά περιμένουμε τα πρώτα revisions για τις παιδικές ασθένειες....

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβα ποτε για ποιο λογο καθονται και ασχολουνται στο να βγαζουν σλιμ μοντελα ειναι οτι ποιο ανουσιο για κονσολα εχει συμβει εβερ!!! ασε που πέφτουν τρομερα στην ποιότητα σε σχεση με τα αρχικα μοντελα !!!

Δημοσ.

πολυ χρησιμο. ετσι θα μπορεις να το μεταφερεις πιο ευκολα στο αυτοκινητο, στα 4-5 σπιτια που μενεις ενναλαξ, στην εξοχη, στη δουλεια κτλ

εγω παλι μαλλον ανηκω στους συντηρητικους τοιυ ειδους και το εχω συνδεμενο στην τηλεοραση μου απο τη μερα που το πηρα και απο κατω του εχει ενα βουνο σκονης επειδη δε το εχω ουτε μετακινησει εκατοστο δεξια/αριστερα

Το slim λογικά παράγει λιγότερη θερμότητα, είναι πιο νέο το motherboard, σπαταλά λιγότερο ηλεκτρικό...

Δημοσ.

φήμες λένε ότι θα είναι τόσο slim που θα στο παραδίδουνε από τη χαραμάδα της πόρτας σου!!! :P

μαζι με μια πιτσα.

Δημοσ.

Αρκετά όμορφη φθηνή κατασκευή οπως συμβαίνει με ολες τις slim εκδόσεις της SONY αλλα σε καμία περίπτωση τοσο όμορφη οσο η πρώτη γενιά ..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...