Darthvader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η ερωτηση στην προκειμενη περιπτωση ειναι γιατι? Και αφορα και την Microsoft. Στις προηγουμενες γενεες το να βγαλει slim κονσολα ειχε νοημα γιατι τα τεχνικα χαρακτηριστικα παρεμεναν ιδια. Τωρα που εχουν σχεδον ανακοινωσει και οι 2 τους αντικαταστατες ποιος ειναι ο λογος? Βασικά για να ρίξουν το κόστος κατασκευής και κατ' επεκταση της τιμής πώλησης στους τελικούς καταναλωτές. Με το slim η sony απευθυνεται στους πιο "casual" gamers που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για κονσόλα (πιθανότατα οι καταναλωτες που πέρισυ θα στρέφονταν στο ps3). Για τους υπόλοιπους που θα τα σκάσουν θα υπάρξει το Neo. Ιδια τακτική ακολουθεί και η MS. Προς το παρόν θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μεχρι τουλάχιστον να δουμε τι θα ισχύει με το game optimization....
Darthvader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ένα πράγμα λες και θα ψησω σουβλάκια και πίτες εκεί πάνω. Το παλιό είναι πιο όμορφο. Ωραίο είναι αλλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το προηγούμενο γιατι η light bar το κάνει ξεχωριστό.... Ούτως η άλλως πάντα οι πρώτες εκδόσεις κάθε συσκευής είναι οι πιο "premium". Απλά περιμένουμε τα πρώτα revisions για τις παιδικές ασθένειες.... 1
VonLoutsos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η καινουργια ζυγαριά της Sony....(αν είχε μια οθόνη μικρή επάνω άνετα το πέρναγες για ζυγαριά)
Apostol. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Χωρις οπτική??????? Πανε στο βροντο τα 5.1 ηχοσυστηματα με decoder. Μεγαλο φαουλ, ακόμα και το ps2 slim ειχε οπτικη.
jspawn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 δεν καταλαβα ποτε για ποιο λογο καθονται και ασχολουνται στο να βγαζουν σλιμ μοντελα ειναι οτι ποιο ανουσιο για κονσολα εχει συμβει εβερ!!! ασε που πέφτουν τρομερα στην ποιότητα σε σχεση με τα αρχικα μοντελα !!!
username-taken Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 πολυ χρησιμο. ετσι θα μπορεις να το μεταφερεις πιο ευκολα στο αυτοκινητο, στα 4-5 σπιτια που μενεις ενναλαξ, στην εξοχη, στη δουλεια κτλ εγω παλι μαλλον ανηκω στους συντηρητικους τοιυ ειδους και το εχω συνδεμενο στην τηλεοραση μου απο τη μερα που το πηρα και απο κατω του εχει ενα βουνο σκονης επειδη δε το εχω ουτε μετακινησει εκατοστο δεξια/αριστερα Το slim λογικά παράγει λιγότερη θερμότητα, είναι πιο νέο το motherboard, σπαταλά λιγότερο ηλεκτρικό...
lakonas44 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εγω πιστεύω ειναι θέμα τάσεων της αγοράς και ανταγωνιςμου στην συγκεκριμένη κατηγορία
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 φήμες λένε ότι θα είναι τόσο slim που θα στο παραδίδουνε από τη χαραμάδα της πόρτας σου!!! μαζι με μια πιτσα.
Savage1925 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Θέλω να πιστεύω πως το τροφοδοτικό θα είναι εκτός της κοσνόλας αυτή την φορά. 1
ShacoGod Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 να το και το slim version... ελα να ερχεται και το ps5 σιγα σιγα
mikele13- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 αν βαλεις και 2 χερουλια πανω κατω,σαν τοστιερα ειναι.. 4
Grim Ripper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το αφήνω εδώ. http://neogaf.com/showthread.php?t=1267287 1
Tetrabitos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Λογικά 299 θα έχει από Οκτώβρη στην Ελλάδα. Τα Χριστουγεννα θα πέσει στα 249.
ddimitrisss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αρκετά όμορφη φθηνή κατασκευή οπως συμβαίνει με ολες τις slim εκδόσεις της SONY αλλα σε καμία περίπτωση τοσο όμορφη οσο η πρώτη γενιά ..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα