panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 η αλλιως αμα πιανει το χερι σου παιρνεις σπρει και αρχιζεις! Οι ζάντες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το έδαφος και φυσικά δέχονται την περισσότερη φθορά. Νερά, υγρασία, πετραδάκια, χτυπήματα σε πεζούλια, πέτρες, κλαδιά. Για να κρατήσει το χρώμα πρέπει να βαφτεί με ηλεκτροστατική ενώ λογικά πριν πρέπει να καθαριστεί με αμμοβολή.
Alphaleader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 πράγματι πολλά τα λεφτά για του-οτα... Μάζεψε τα λεφτά και πάρε κανε καινουργιο καλυτερα. Αμα τα δίνεις ολα στο παλιο φευγουν οι παράδες. Εναλλακτικά μαθε καλυτερο παρκαρισμα, θα γλυτωσεις καλα φράγκα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 πράγματι πολλά τα λεφτά για του-οτα... Μάζεψε τα λεφτά και πάρε κανε καινουργιο καλυτερα. Αμα τα δίνεις ολα στο παλιο φευγουν οι παράδες. Εναλλακτικά μαθε καλυτερο παρκαρισμα, θα γλυτωσεις καλα φράγκα. Της μικρης μου κορης ειναι που μεχρι να μαθει να παρκαρει μαλλον θα μεινουν οπως ειναι .Τωρα περασε εξετασεις οδηγησης . Το δικο μου 8 χρονων δεν εχει το παραμικρο αλλα ειναι και SUV οποτε ειναι λιγοτερο ευπαθες.
παπι Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αν κανει καλη δουλεια και κοβει αποδειξη, γιατι ειναι πολλα τα 150€;
Haris San Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μία χαρά είναι οι ζάντες, πανέμορφες μην σου πω είναι για Wallpaper στο PC Σιγα μην ειναι και για εκθεση στο Βρετανικο μουσειο... Και μενα εχουν κατι γρατζουνιες τετοιου ειδους και με τρελαινουν, αλλα 150 δεν θα εδινα! 3
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Γιαννη αυτά ειναι πταίσματα, λυνονται πανευκολλα. Κανε ενα τηλ στον Πεττα, ειναι κορυφη σε αυταΠανάκριβος ο πέττας.Φαρμακείο ή τιμές του. Είχα πάει πριν 3 μήνες σε 4-5 ανθρώπους στα μαγαζιά τους και ρωτησα για βάψιματα στις ζάντες μου,και ο πέττας είχε πει τιμή +50% από τους άλλους. Και οι άλλοι ήταν και αυτοί μεγάλα ονόματα αλλά ο πέττας γενικά ξεσκίζει στις τιμές του.
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πανάκριβος ο πέττας. Φαρμακείο ή τιμές του. Είχα πάει πριν 3 μήνες σε 4-5 ανθρώπους στα μαγαζιά τους και ρωτησα για βάψιματα στις ζάντες μου,και ο πέττας είχε πει τιμή +50% από τους άλλους. Και οι άλλοι ήταν και αυτοί μεγάλα ονόματα αλλά ο πέττας γενικά ξεσκίζει στις τιμές του. μπορεις να μου προτείνεις μερικούς; γιατι εχω 8 ίδιες ζαντες για ισιωμα/βαφή (ναι εχω ευπαθείς ζαντες και παρκαρω ψιλογιολο οπότε και στραβες είναι και γρατσουνισμένες) 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ο μπιλιρης ειναι καλός και σχετικά φθηνός. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για τον στασινοπουλο. Ο πέττας ολο διαφήμιση και κακο είναι και η τιμές του στον θεό. Το αμάξι μου φοραει 18" ζάντες χρωμίου και ήθελε για βάψιμο 400€ και βρήκα με 270€ και σπέσιαλ δουλειά. Τώρα δεν ξέρω αν είσαι αθηνα πάντως οι 2 που σου είπα πιο πάνω απο αθηνα ειναι,και πόσοι άλλοι θα υπάρχουν άμα ψαξεις ή πάρεις ένα τηλ Επίσεις άμα θέλετε ενα βαψιματακι ή φρεσκαρισμα πάρτε plasti dip με το χρώμα σας 10€ ή φιάλη και θα χρειαστούν περίπου 3-4 φιάλες και τις κάνετε μόνοι σας αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας. Πρώτα τρίψιμο, καθαρισμα, και μετά βαψιματακι Και έτσι με ένα 40-50αρι € έχετε νέες ζάντες (εγώ τις δικές μου παλιά έτσι τις είχα βάψει,αλλα τώρα είναι χρωμίου και δεν βάφονται με plasti dip αλλιώς θα τις εβαφα πάλι ετσι,γλυτωνεις πολλα χρηματα. (Δείτε youtube ) Το θέμα ζάντα με έχει βασανίσει(και το έχω ψαξει άπειρα) γιατί λίγο ακουμπάς και μετά θέλουν βάψιμο. Yolo! 2
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ, θα κανω μερικά τηλέφωνα. Ο μπιλίρης δεν ήξερα οτι ασχολειται και με επισκευες/βαφές, τον ηξερα σαν λαστιχά μονο.. 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Όχι κάνει και βάψιματα κτλπ για ζάντες. Ακόμα και να μην έκανε αφού είναι στον χώρο αυτό θα σ πρότεινε κάποιον γνωστό του όπως συνήθως γίνεται 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με plasti dip λεει αλλα να κανεις κανενα χρωμα που να εξιζει. Μην παιδευτεις τζάμπα. Απλα θελει πολυ προσοχη οταν τις καθαρισεις και να μην εχει καθισει σκονη πανω. Καλη ειναι και η υδροβαφη. Ειδικα αν κανεις κανενα καλο χρωμα.
p8grs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Γιάννη υπάρχει ενα video απο εναν μηχανικό που επισκευάζει τις ζάντες μονος του οικονομικά. Κοιτα εδω: 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Γιάννη υπάρχει ενα video απο εναν μηχανικό που επισκευάζει τις ζάντες μονος του οικονομικά. Κοιτα εδω: Ευχαριστω φιλε μου αλλα εγω ισω φτασω στην μεση στις πορτες...Μανταλακια τα χερια μου. 1
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ο μπιλιρης ειναι καλός και σχετικά φθηνός. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για τον στασινοπουλο. Ο πέττας ολο διαφήμιση και κακο είναι και η τιμές του στον θεό. Το αμάξι μου φοραει 18" ζάντες χρωμίου και ήθελε για βάψιμο 400€ και βρήκα με 270€ και σπέσιαλ δουλειά. Τώρα δεν ξέρω αν είσαι αθηνα πάντως οι 2 που σου είπα πιο πάνω απο αθηνα ειναι,και πόσοι άλλοι θα υπάρχουν άμα ψαξεις ή πάρεις ένα τηλ Επίσεις άμα θέλετε ενα βαψιματακι ή φρεσκαρισμα πάρτε plasti dip με το χρώμα σας 10€ ή φιάλη και θα χρειαστούν περίπου 3-4 φιάλες και τις κάνετε μόνοι σας αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας. Πρώτα τρίψιμο, καθαρισμα, και μετά βαψιματακι Και έτσι με ένα 40-50αρι € έχετε νέες ζάντες (εγώ τις δικές μου παλιά έτσι τις είχα βάψει,αλλα τώρα είναι χρωμίου και δεν βάφονται με plasti dip αλλιώς θα τις εβαφα πάλι ετσι,γλυτωνεις πολλα χρηματα. (Δείτε youtube ) Το θέμα ζάντα με έχει βασανίσει(και το έχω ψαξει άπειρα) γιατί λίγο ακουμπάς και μετά θέλουν βάψιμο. Yolo! Με plasti dip δεν θα είναι πολύ ευαίσθητες μετά; Εννοώ λίγο να ακουμπήσεις κάπου λογικά θα χαλάει το χρώμα. Έχουν και οι δικές μου σημάδια αλλά 150€ προτιμώ να τα βάλω βενζίνη και να κάνω βόλτες παρά να φτιάξω τις γρατσουνιές! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Με plasti dip δεν θα είναι πολύ ευαίσθητες μετά; Εννοώ λίγο να ακουμπήσεις κάπου λογικά θα χαλάει το χρώμα. Έχουν και οι δικές μου σημάδια αλλά 150€ προτιμώ να τα βάλω βενζίνη και να κάνω βόλτες παρά να φτιάξω τις γρατσουνιές! Δεν εχεις και αδικο....Θεμα επλογης υποκειμενικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα