Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γινεται να φυγουν τέτοιες γρατζουνιες σε ζαντες ? Αν ναι ξερει καποιος καποιον και περιπου κοστος ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γιαννη αυτά ειναι πταίσματα, λυνονται πανευκολλα. Κανε ενα τηλ στον Πεττα, ειναι κορυφη σε αυτα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γιαννη αυτά ειναι πταίσματα, λυνονται πανευκολλα. Κανε ενα τηλ στον Πεττα, ειναι κορυφη σε αυτά Ευχαριστω.Το βρηκα και στο google και εστειλα email με την φωτογραφια .Μετα θα χρειαζεται ζυγοσταθμηση ή ευθυγραμμιση ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 κατα πασα πιθανότητα ναι, καθώς τις ισιώνει κιολας τις ζαντες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 δεν εχω βρει μαστορα... μαγαζι με αυτοκινητα... σερβισαδικο.... που να μου εχει απαντησει ποτε σε μαιλ Κυριε Γιανη για την ιστορια πες μας αν σου απαντησε να ξερουμε και εμεις αν χρειαστουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 εχει και σελιδα στο facebook αν καποιος εχει λογαριασμο ισως να στείλει εκει και να εχει καποιες ελπιδες παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) δεν εχω βρει μαστορα... μαγαζι με αυτοκινητα... σερβισαδικο.... που να μου εχει απαντησει ποτε σε μαιλ Κυριε Γιανη για την ιστορια πες μας αν σου απαντησε να ξερουμε και εμεις αν χρειαστούμε Αυτό είναι πικρη ιστορια .Μια φορα εψαχνα για παγουρι νερου υαλοκαθαριστήρων και ειχα στειλει email σε καποιον που μου ειχαν πει τα παιδια , μου απαντησε και ζητησε αδεια κυκλοφοριας , την εστειλα αλλα ως εκει ... Θα γραψω αν μου απαντησει και είναι ανοιχτος και όχι διακοπες. εχει και σελιδα στο facebook αν καποιος εχει λογαριασμο ισως να στείλει εκει και να εχει καποιες ελπιδες παραπανω. Το εκανα κι αυτό και πηρα αυτοματοποιημενο μυνημα ότι θα επικοινωνησουν μαζι μου Πηρα απαντηση σε Facebook: Γεια σου Γιάννη οι ζαντες θέλουν ηλεκτροστατικη θα ξαναγίνουν ολοκαίνουργιες το κόστος είναι 150 ευρω όλα ανοίγουμε στις 29 Αυγούστου Παρα πολλα νομιζω..... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2016 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μία χαρά είναι οι ζάντες, πανέμορφες μην σου πω είναι για Wallpaper στο PC Άκου εκεί 150€ τρέλα πουλάνε. Εγώ πήρα με 20€ ευρώ (από μάντρα) το κομμάτι τις 15αρες για την Ascona μου (ήταν από Astra) και ήταν σε κατάσταση καινούργιες. Κάνε μόνος σου "μπαλώματα" το χρώμα είναι απλό και εύκολα να το βρείς σε προσφορά θεωρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αυτό είναι πικρη ιστορια .Μια φορα εψαχνα για παγουρι νερου υαλοκαθαριστήρων και ειχα στειλει email σε καποιον που μου ειχαν πει τα παιδια , μου απαντησε και ζητησε αδεια κυκλοφοριας , την εστειλα αλλα ως εκει ... Θα γραψω αν μου απαντησει και είναι ανοιχτος και όχι διακοπες. Το εκανα κι αυτό και πηρα αυτοματοποιημενο μυνημα ότι θα επικοινωνησουν μαζι μου Πηρα απαντηση σε Facebook: Γεια σου Γιάννη οι ζαντες θέλουν ηλεκτροστατικη θα ξαναγίνουν ολοκαίνουργιες το κόστος είναι 150 ευρω όλα ανοίγουμε στις 29 Αυγούστου Παρα πολλα νομιζω..... 150 για μια ζαντα ή για 4????? ήξερα καποια τιμη 25€ το κομματι, καποτε... με 150 παω βρισκω αλλο σετ ζαντες απο μαντρα! Ισως βεβαια με βαση αυτον τον τιμοκαταλογο να δικαιολογουνται τα 150 (αν πρόκειται για όλες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παρα πολλα νομιζω..... Αν οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν και ίσιωμα (σίγουρα κάποιες θα έχουν στραβώσει - έστω και ανεπαίσθητα) είναι λογική η τιμή. 160 ευρώ είχα πληρώσει εγώ για μια 4άδα πριν 6-7 χρόνια. Αν βέβαια είναι μόνο αισθητικό το πρόβλημα και τα λάστιχα ζυγοσταθμίζονται κανονικά, μπορείς και να το αφήσεις. Εγώ 2 μήνες μετά που τις έφτιαξα, πάλι γρατζουνιές είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 150 για μια ζαντα ή για 4????? ήξερα καποια τιμη 25€ το κομματι, καποτε... με 150 παω βρισκω αλλο σετ ζαντες απο μαντρα! Ισως βεβαια με βαση αυτον τον τιμοκαταλογο να δικαιολογουνται τα 150 (αν πρόκειται για όλες) Προφανως και για τις 4 είναι η τιμη. Αν οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν και ίσιωμα (σίγουρα κάποιες θα έχουν στραβώσει - έστω και ανεπαίσθητα) είναι λογική η τιμή. 160 ευρώ είχα πληρώσει εγώ για μια 4άδα πριν 6-7 χρόνια. Αν βέβαια είναι μόνο αισθητικό το πρόβλημα και τα λάστιχα ζυγοσταθμίζονται κανονικά, μπορείς και να το αφήσεις. Εγώ 2 μήνες μετά που τις έφτιαξα, πάλι γρατζουνιές είχα. Για ισιωματα , ζυγοσταθμίσεις κλπ δεν ανεφερε . Αν είναι κι αυτά μαζι είναι υποσυζητηση .Είναι αρκετα ομορφες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 η αλλιως αμα πιανει το χερι σου παιρνεις σπρει και αρχιζεις! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Προφανως και για τις 4 είναι η τιμη. Για ισιωματα , ζυγοσταθμίσεις κλπ δεν ανεφερε . Αν είναι κι αυτά μαζι είναι υποσυζητηση .Είναι αρκετα ομορφες ... Ok τοτε ειναι ψιλολογικό. Εμενα ωστόσο μου ειχε πει παλαιοτερα ενας απο τους δυο τους (πρεπει να ειναι συγγενεις που χωρισαν τα μαγαζια τους ή κατι τετοιο) για ισιωμα και βαφή ηλεκτροστατική 80€ και τις τεσσερις αν τις παω σκετες ζαντες ειδάλλως εαν παω το αμαξι και τα αναλαβει ολα αυτος στα 100... τωρα γιατι αυτές στα 150 αγνωστο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 η αλλιως αμα πιανει το χερι σου παιρνεις σπρει και αρχιζεις! Με κανενα τροπο...Μονο καταστροφή θα προκαλεσω. Ok τοτε ειναι ψιλολογικό. Εμενα ωστόσο μου ειχε πει παλαιοτερα ενας απο τους δυο τους (πρεπει να ειναι συγγενεις που χωρισαν τα μαγαζια τους ή κατι τετοιο) για ισιωμα και βαφή ηλεκτροστατική 80€ και τις τεσσερις αν τις παω σκετες ζαντες ειδάλλως εαν παω το αμαξι και τα αναλαβει ολα αυτος στα 100... τωρα γιατι αυτές στα 150 αγνωστο... Να βαλω το αμαξι σε τακους (όχι και το πιο ευκολο...) , να τις παω , να τις γυρισω και να τις ξαναβαλω χωρις ζυγοσταθμιση κλπ ουτε να το σκεφτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 ζυγοστάθμιση οπως και να εχει λαστιχάς πρεπει να το κάνει, δε νομιζω να το κάνει ο ανθρωπος. ναι μπελας για 20€ δε το συζηταμε απλα ειχε τυχει τοτε να το εχω συνεργειο και βολευε καπως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα