joepower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παιδιά κάνω όλη την διαδικασία και όταν φτάνω στο βήμα με την σάρωση αν και ανοίγει κανονικά η κάμερα του κινητού δεν κάνει τίποτα.Μου έχει μια έξτρα επιλογή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως να περάσω κάποιον κωδικό που μου ζητάει.Πρώτα δούλευε με άλλη συσκευή και σε αυτόν τον υπολογιστή.Ο συγκεκριμένος υπολογιστής τον οποίο δεν έχω χαρεί ποτέ και ας είναι η έστω ήταν τούμπανο από τοτε που τον πηρα.Φορούσε τα 8 μετά έκανε κάτι αναβαθμίσεις κτλ σε πήγαινε στα 10 χωρίς να έχεις επιλογή.Να φταίει κάτι με αυτό? TOSHIBA Satellite L855-15XΤύπος συσκευής: Laptop Διαγώνιος οθόνης (inch): 15.6 inch Επεξεργαστής: Intel® Core™ i5-3230M Processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) rPGA Αριθμός πυρήνων επεξεργαστή: 2 Κάρτα γραφικών: HD 7670M Αποκλειστική μνήμη γραφικών: 2 GB Μέγεθος μνήμης: 4 GB Τα χαρακτηριστικά του.Από τότε που τον άνοιξα δεν ξέρω εάν έκανα κάποια λάθος επιλογή στα βήματα αλλά ποτέ δεν δούλεψε καλά.Υπήρχαν μερικά διαστήματα που δούλευε καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Για το viber δε μπορω να σε βοηθησω , για το pc ομως , μπορω να σου πω κανα 2 πραγματακια μηπως και τον συνεφερεις λιγο. Αν θελεις , στειλε μου μηνυμα εδω στο ινσόμνια.
joepower Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω με την σάρωση,οπότε επιλέγω οτί η κάμερα δεν δουλεύει και μου βγάζει αυτή την επιλογή.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?
joepower Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Κανένας μήπως και βγάλω άκρη γιατί το χρειάζομαι στην δουλειά μου?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε μια να ξανά κατεβάσεις το Viber. (Εκείνο που έχεις μπορεί να είναι παλιά.) Επίσης δεν κατάλαβα..το βιμπερ το έχεις ενεργοποίηση στο τηλέφωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα