orion2055 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γειά σας παιδιά. Αγόρασα μία msi r9 270x hawk. Οταν την βάζω στο pc δεν ανάβει καθόλου το σύστημα. Εχω τροφοδοτικό 620w μητρική msi a78m e45 με updated BIOS. Ο επεξεργαστής ειναι AMD A10 series με ενσωματωμένα γραφικά. Το bios δεν μου δίνει επιλογή pci αλλα μόνο peg και igd. Πραγματικά είμαι σε απόγνωση οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα πολύ.
orion2055 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το τροφοδοτικό ειναι της coolermaster. Εχω βάλει peg αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως έχουν να κάνουν τα onboard γραφικά; Ειναι r7 τα ενσωματωμένα γραφικά. Να φανταστώ πως δεν συνεργάζονται τα r7 με r9;
Kazeta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η κάρτα κουμπώνει καλα? Τα εξαπινα είναι συνδεδεμένα?
orion2055 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ναι η κάρτα είναι καλά κλειδωμένη και τα καλώδια αν και απο το τροφοδοτικό μου προφανώς εχω χάσει το ένα εξαπινο και εχω ψάξει σε πολλά μαγαζιά να αγοράσω ενα αλλά το μόνο που έχω καταφέρει να βρω ειναι μολεξ με κατάληξη σε εξαπινο. Παρέχεται σωστα το ρεύμα έτσι;
Kazeta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μάλλον όχι, για να μην ανοίγει ο υπολογιστής. Ο αντάπτορας είναι ένα μολεξ σε 6πιν?
orion2055 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Πωω τέρμα βλακεία. Δεν ξέρω γιατί ειναι τόσο δύσκολο να βρω εξαπινο με κατάληξη σε εξαπινο και οχι οκταπινο. Ειναι δυο μολεξ και ενώνονται σε κατάληξη εξαπινο.
Ghost007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 παντως μη ψαχνεσαι αλλου 99% εκει ειναι το προβλημα σου με το ρευμα...η βρισκεις αλλο καλωδιο η αλλαζεις τροφοδοτικο... κατι τετοιο χρειαζεσαι δλδ ? http://www.e-shop.gr/silverstone-pp07-ide6ba-6-pin-pci-e-to-6-pin-pci-e-cable-250mm-black-blue-p-PER.811522 επισης εχεις συνδεση και τα 2 μολεξ η μονο το ενα ?
orion2055 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ναι ακριβώς αυτό ψάχνω θα το παραγγείλω και ελπίζω να δουλέψει! Και τα δυο τα μολεξ τα έχω συνδέσει αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά ισχυρά. Μακάρι να είναι μόνο θέμα ρεύματος και οχι τα ενσωματωμένα γραφικά. Κάπου διάβασα πως τα r7 δεν συνεργάζονται με τα r9 γιατι ειναι διαφορετική η αρχιτεκτονική τους. Εσύ τι λες;
Ghost007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ναι ακριβώς αυτό ψάχνω θα το παραγγείλω και ελπίζω να δουλέψει! Και τα δυο τα μολεξ τα έχω συνδέσει αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά ισχυρά. Μακάρι να είναι μόνο θέμα ρεύματος και οχι τα ενσωματωμένα γραφικά. Κάπου διάβασα πως τα r7 δεν συνεργάζονται με τα r9 γιατι ειναι διαφορετική η αρχιτεκτονική τους. Εσύ τι λες; τι να σου πω τωρα θα σε γελασω...παντως να μην ειναι ισχυρα τα 2 μολεξ χλωμο το βλεπω... εμεις ειχαμε βαλει 2 μολεξ σε 8πινο στην 970 και μια χαρα ανοιγε... μηπως θελει μονο με το ενα μολεξ ? για δοκιμασε το... οσο για το θεμα συμβατοτητας δε ξερω αλλα λιγο κουλο μου φενεται...κατι αλλο πεζει...αν δε βρεις ακρη με το ρευμα το ξανασυζηταμε το θεμα...εκτος αν εχει καποιος αλλος καμια καλυτερη ιδεα η γνωσεις πανω στο θεμα... εκτος ποια αν το τροφοδοτικο ειναι πατατα και δεν αντεχει τα ενεργοβορα επεξεργαστη και καρτα γραφικων που εχεις...
orion2055 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το καλώδιο που έχω ειναι αυτό εδω: http://www.cosmodata.gr/product/7944/ Έχω συνδέσει και τις δύο άκρες στα καλώδια στο τροφοδοτικό και το 6πιν στην κάρτα. Δεν ξέρω ειλικρινά τι κάνει θέμα
Kazeta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Καλό είναι να μην μπλεκεις με ανταπτορες ειδικά για την τροφοδοσία κάρτας γραφικών. Το pc ανοίγει χωρίς την κάρτα? Η κάρτα λειτουργεί σε διαφορετικό pc? 1
veteranos123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το καλώδιο οθόνης πιστεύω το κουμπώνεις στις θύρες κάρτας γραφικών και όχι στης μητρική ε; (μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση) Μήπως χρησιμοποιείς κάποιον αντάπτοραdvi to vga ;
orion2055 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το pc ανοίγει κανονικά χωρίς την κάρτα και σε αλλο pc ναι λειτουργεί κανονικά. Θα παραγγείλω καλώδιο pci 6πιν σε κατάληξη 6μιν και βλέπουμε αν εκει είναι το πρόβλημα. Την οθόνη την βάζω στην υποδοχή hdmi της κάρτας γραφικών.
Kazeta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Πάντως εγώ θα πρότεινα να πάρεις 8πιν σε 6πιν αντάπτορα. Πιστεύω το τροφοδοτικό σου έχει 8πιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα