Qvixot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Το παλιό μου build είχε: cpu: Intel® Core™2 Duo Processor E4400 (2M Cache, 2.00 GHz, 800 MHz FSB) Specifications motherboard:P5VD2-MX SE | Motherboards | ASUS Global ram: 2x1gb 533ghz gpu: ati radeon x1050 Έβαλα ένα παλιό HDD 500gb και ένα άλλο τροφοδοτικό που είχα συν μια παλιά μου οθόνη και τον έδωσα στην κοπέλα μου απλά για να μπαίνει στο ίντερνετ και να παίζει μόνο το sims 3 (που το σηκώνει) και τα Windows 7 Professional (32-bit). Μετά από κάποιες ώρες που πείραξα ρυθμίσεις στο msconfig και έβαλα και ελληνικά (display language) σαν hack ένα πράγμα...μετά άρχιζε να κολλάει το PC και μετά άρχισε να κλείνει από μόνο του...Τις πρώτες ώρες χρήσης δεν είχε κανένα πρόβλημα.Γενικά κλείνει μόνο του και κολλάει full μέσα στα windows. Το τροφοδοτικό είναι κομπλέ. Ο σκληρός που είναι παλιός νομίζω ότι μπορεί να είναι το πρόβλημα. Αν μπορώ να αλλάξω τα volt στο BIOS μπορείτε να μου πείτε τι τιμές? Νομίζω έχει και την πρώτη έκδοση του BIOS..υπάρχει διαθέσημη ενημέρωση αλλά δεν ξέρω πως να την flashάρω.... Σημείωση: Τα windows δεν είναι τα αυθεντικά προφανώς και είχε απενεργοποιήσει το windows update...Όταν θέλησα να αλλάξω την display language στα ελληνικά με αυτό το "hack" (με το vistalizator) ζήτησε να κάνω ένα update η εφαρμογή που αφορούσε το windows update (δυστηχώς δεν θυμάμαι)....μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό και πρέπει να κάνω format και να περάσω oem windows? Ευχαριστώ πολύ.
Grim Ripper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να βάλεις αυθεντικά windows. Μπορείς να μπεις στα Windows για λίγο; Τρέξε το hard disk sentinel και βάλε screenshot. Αυτό το πράγμα που όλοι κλείνετε τις ενημερώσεις και ας έχετε σπασμένα windows καταντάει γελοίο.
Qvixot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν τις είχα κλείσει εγώ..όταν κατέβσα τα windows ήταν έτσι οι ρυθμίσεις. Αύριο λογικά θα μπορέσω να στείλω screenshot. Ευχαριστώ.
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το μηχάνημα δεν κλείνει από τον σκληρό. Λόγω άλλου προβληματικού hardware κλείνει. Είσαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό είναι κομπλέ? Ποιο είναι?
Qvixot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ένα παλιό της Asus 350 watt..και ναι είμαι σίγουρος
soteras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αλλάζεις τροφοδοτικό.Και απλά κατέβασε ελληνική εκδοση win αφού τα θέλει Ελληνικά και θα είσαι μια χαρά ούτε αλλαγές ούτε τίποτα. Και τσέκαρε την υγεια του δισκου
Qvixot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν είναι από το τροφοδοτικό..όταν είχα εγώ ακριβώς το ίδιο pc (χωρίς τον ίδιο σκληρό) δεν έκλεινε από μόνο του..Άρα ή ο δίσκος τα'παιξε (αλλά από πάνω είπε το παιδί ότι από σκληρό δεν σβήνει) ή από hardware..
dancer_69 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η ζεσταίνεται και κλείνει. Μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα του επεξεργαστή ή χρειάζεται αλλαγή πάστας? Έχεις κοιτάξει θερμοκρασίες?
Qvixot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν έχω κοιτάξει όχι..θα πρέπει να το ξαναπάρω στα χέρια μου.. Θα δω θερμοκρασίες θα κοιτάξω και τον σκληρό και αν δεν είναι κάτι από αυτά τότε πάω για format έτσι?? Όμως πώς θα ξέρω σε ποιές θερμοκρασίες θερμένεται?
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ένα παλιό της Asus 350 watt..και ναι είμαι σίγουρος Από αυτά που λέμε της μιας χρήσης ε? Δεν έχω κοιτάξει όχι..θα πρέπει να το ξαναπάρω στα χέρια μου.. Θα δω θερμοκρασίες θα κοιτάξω και τον σκληρό και αν δεν είναι κάτι από αυτά τότε πάω για format έτσι?? Όμως πώς θα ξέρω σε ποιές θερμοκρασίες θερμένεται? Τι σχέση έχει το φορματ με το κλείσιμο? Βάλε ένα προγραμματάκι (π.χ. Speccy) και ανέβασε μια φωτό.
Qvixot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Από αυτά που λέμε της μιας χρήσης ε? Τι σχέση έχει το φορματ με το κλείσιμο? Βάλε ένα προγραμματάκι (π.χ. Speccy) και ανέβασε μια φωτό. Μην είναι κανένα πρόγραμμα (π.χ αυτό το "hack" που άλλαξα display language)...
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Όχι. Κλείσιμο είναι είτε από θερμοκρασίες είτε από προβληματικό hardware (συνήθως τροφοδοτικό).
Qvixot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Όχι. Κλείσιμο είναι είτε από θερμοκρασίες είτε από προβληματικό hardware (συνήθως τροφοδοτικό). Οκ..πόσο πρέπει να είναι κανονικά οι θερμοκρασίες?
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέχρι 40-50 και για καλοκαιρινή περίοδο θεωρούνται φισιολογικές. Από εκεί και πάνω δεν είναι καθόλου καλό να υπάρχουν και πάνω από 60 υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα