dimitrisOP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σήμερα είπα να βάλω μπρος το αμάξι μετά από 1,5 χρόνο και κάτι ψιλά ακινησίας...έτσι for fun. Αφού λοιπόν πήρε μπρος με χίλια ζόρια είπα να το κάνω μια βόλτα σε μια διπλανή αλάνα και το αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο κρέμαγε κατευθείαν και εσβηνε μετά από 2-3 μέτρα, μετά το ξανάκανε και το ξανάκανε, δηλαδή κάθε φορά που προσπαθούσα να το κουνήσω Μέσα είχε 2/4 βενζίνη 35~ λίτρα από τότε που κατέθεσα πινακίδες. Να γίνε η βενζίνη νερό; Να χάλασε καμιά αντλία βενζίνης;
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Για κάνε μία δοκιμή με νέα βενζίνη. Εάν ήταν αντλία βενζίνης δέν θα έπαιρνε καθόλου μπροστά ο κινητήρας.Η αντλία δουλεύει όταν δίνεις μίζα?
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γενικά αν είναι να αφήσουμε το αμάξι πολύ καιρό ακίνητο είναι καλύτερα να έχει βενζίνη μέσα ή όχι; Ή δεν παίζει ρόλο;
dimitrisOP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η αντλία δουλεύει με την μίζα, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι εσβηνε κατευθείαν λες και το εσβηνες ο ίδιος, γενικά κράταγε καλά ρελαντι Το αν είναι καλό η όχι θα σε γελάσω,απλά έμεινε μέσα η βενζίνη
Haldol Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η βενζίνη γενικά δε την πολυ-παλεύει εάν μείνει καιρό, δεν είναι σαν το πετρέλαιο που αντέχει 10 χρόνια. Αλλά δε ξέρω πόσος καιρός αρκεί για να την κάνει πορτοκαλάδα... Κατέβασε και κάνα διαγνωστικό στο κινητό σου άμα έχεις (ή αν έχει γνωστός) κάτι του στυλ OBD2 -> Bluetooth, λογικά κάτι θα 'χει γράψει η ECU με τέτοια συμπεριφορά. Δες τα σφάλματα. Κάνα check engine δεν άναψε;
ASFE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δλδ εμενα που εχει να παρει μπροστα απο Φλεβαρη του 2012?? :fear: 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δλδ εμενα που εχει να παρει μπροστα απο Φλεβαρη του 2012?? :fear: Αν δεν εχεις βγαλει την μαπταρια (τους πολους) ξεχασε την... 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μπορεί να θελουν καθάρισμα τα φιλτρα, μπορει να ναι αλλο το προβλημα που σβηνει. Ακομα και ιμομπιλαιζερ. Αλλο κλειδι εχεις;
ASFE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αν δεν εχεις βγαλει την μαπταρια (τους πολους) ξεχασε την... Η μπατατια ειναι το τελευταιο που με νοιαζει στην παρουσα φαση. Δεν ξερω τι φθορες μπορει να παθαινουν τα μεσα του μοτερ απο την ακινησια.
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Κοιτα μην κανει καμια φωλιά κανενα ποντίκι εκει μεσα πρωτα, θα στα φαει όλα. Καλο ειναι να το βαζεις μπρος. Μετα απο μεγάλο καιρο ακινησιας, θα πρεπει για καλο δικο σου και του αυτοκινητου, να αλλαξεις ολα τα φιλτρα, λαδια, παραφλου, μπουζι, ελεγχο φρενο μην πας καμια βολτα και κολλησουν,πιεση αερα στα λαστιχα. Εγω θα αλλαζα και ιμαντες. Δηλαδη με απλα λογια θα του εκανα ενα βαρβατο σερβις. Αν σκεφτεις οτι αφησες κατι, με το περας του χρονου, αλλοιώνονται. Οι ιμάντες,τα λαδια όλα. Ειχαν υποστει μια φθορα λογο οτι το κινουσες, συνεχίζεται με πιο αργους ρυθμους λογο ακινησίας. 2
ASFE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αν με το καλο το ξαναβγαλω στους δρομους το εχω αλλιως στο μυαλο μου. Να το φορτωσω σε οδικη και να ασχοληθει κατευθειαν ο μηχανικος. Μην κανω καμια ζημια εγω. Ειναι και ιδιαιτερο το αυτοκινητο λογω μετατροπων. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αν με το καλο το ξαναβγαλω στους δρομους το εχω αλλιως στο μυαλο μου. Να το φορτωσω σε οδικη και να ασχοληθει κατευθειαν ο μηχανικος. Μην κανω καμια ζημια εγω. Ειναι και ιδιαιτερο το αυτοκινητο λογω μετατροπων. Σωστη κινηση αν εχεις σκοπο να το κινησεις . 1
Timour21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γενικά αν είναι να αφήσουμε το αμάξι πολύ καιρό ακίνητο είναι καλύτερα να έχει βενζίνη μέσα ή όχι; Ή δεν παίζει ρόλο; Εξαρτάται τι εννοείς με τον πολύ καιρό. Για 2-3 μήνες είναι σχετικά οκ. Για παραπάνω καλό είναι να μην έχει πολύ βενζίνη μέσα, γιατί χαλάει και γίνεται καυστική και θα σου ρημάξει τις λαστιχένιες σωληνώσεις που περνάει. Όταν δε, θέλεις να το ξανακινήσεις, του ρίχνεις ένα 5λιτρο φρέσκια βενζίνη μέσα, για να ανακατευτεί με την παλιά και να δουλέψει ποιο σωστά το αμάξι μετά. 2
liakinen Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Όταν αφήσουμε για πολύ καιρό βενζίνη στο ρεζερβουάρ αυτή γίνεται σαν κόλα και φράζουν η τρόμπα και ψεκασμός. Το αυτοκίνητο μπορεί να μιζάρει αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάει για καθαρισμό ρεζερβουάρ (πλύσιμο) και αλλαγή τρόμπας, λάστιχα (κολλάρα κτλ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα