giorgos.taz.9 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Καλησπερα..εχω ενα focus του 2004 εχω βαλει πανω μια πηγη f&u εναν ενισχτυτη magnat 480 και 4 ηχεια max 250w (δεν θυμαμαι rms)..λοιπον τωρα θελω να βαλω ενα sub διπλο εναν ενισχυτη και πυκνοτη..1ερωτηση)Συμδεω τν πυκκοτη και τον ενισχυτη δεν θα εχω κανα θεμα με τα ρευματα? Και 2)αφου το θελω για sub πρεπει να τραβιξω και γραμμη απο την πηγη πισω τις 2 εξοδους sub που εχει?η μπορω να τ κανω κ με τις υπαρχον γραμμες?ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αν έχει έξοδο για sub η πηγή θα τραβήξεις από εκεί, ρεύματα πάντα κατ' ευθειαν από την μπαταρία, με την κατάλληλη ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Τα καλωδια ρευματος ερχονται στν ενισχυτη που εχω τωρα πανω..απο κει θα τα μοιραζω? Εχω ενα εξαρτημα π μοιραζει τα καλωδια δεν θυμαμαι πως λεγετρ εχει κ εσοχες για ασφαλιες..δλδ τ ρευμα απο τν μπαταρια θα ερχετε στον "μοιραστη" απο κει θα φευγει ενα καλωδιο για τν ενισχυτη ηχου και αλλο ενα για τον ενισχυτη του sub? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αν η διατομή του κεντρικού καλωδίου που έρχεται από την μπαταρία στον ενισχυτή επαρκεί τότε ναι πάρε από εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τον πυκνοτη που τον συνδεω?πριν τον ασφαλειοδιανομεα η στο κεντρικο καλωδιο και τν ενισχυτη που θελω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ο πυκνωτής συνδέεται επάνω στον ενισχυτή, δηλαδή μετά τον πυκνωτή τα καλώδια πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρά σε μήκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ts μήπως να πας σε κάποιον επαγγελματία εγκαταστατη για να μην κάνεις καμία ζημιά στο αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το καλωδιο απο τν μπαταρια π ερχετε ειναι 8αρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν γίνεται έτσι η δουλειά, πρέπει να δεις τι αμπέρ χρειάζονται οι ενυσχητες σου και να υπολογίσει το αντίστοιχο πάχος καλωδίου βάσει του μήκους Δες τον πίνακα http://vk3kid.org/?page_id=85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Οκ...εχω κ ενα αλλο θεμα συνδεω τον πυκνοτη στην μπαταρια να δω αν δουλευει κ δεν αναβει τπτ...παει σκουπιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Για το βολτόμετρο λες, πρέπει κανονικά να σου δίξει ~12v, δεν πιστεύω να τον σύνδεσες έστω και ελάχιστα ανάποδα; Πρόσεχε με τον πυκνωτή γιατί μπορει να σκάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εχω ενα τροφοδοτικο χβοχ 360 βγαζει 12v 10A παιζει τν ενισχυτη ανετα τ συνδεσα κ δεν εδιξε τπτ...οσο για το σκασιμο τ φοβαμαι πολυ...αν κ εχει ασφαλεια κ κλεινει μονο τ οταν γινεται κτ λαθος σε σινδεσεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ο πυκνοτης δουλευει κομπλε το δοκιμασα με επιτυχια..τωρα καποια απο αυτες τις μερες θα το εγκαταστησω στο αυτοκινητο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ωραία άντε καλή επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos.taz.9 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Επομενο βημα...να πεισω τν μανα μ να βαλω το sub χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα