Silok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 2100 μέτρα από Παύλου Μελά με cyta κλειδώνω 10μισό με 11 σε fast path.VDSL στον Εύοσμο=φέξε μου και γλύστρησα.Μια χαρά είσαι και μην το ψάχνεις και πολύ.Δεν αξίζει τον κόπο η αλλαγή παρόχου αν έχεις σταθερή γραμμή παρά μόνο αν πας σε vdsl
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 2100 μέτρα από Παύλου Μελά με cyta κλειδώνω 10μισό με 11 σε fast path.VDSL στον Εύοσμο=φέξε μου και γλύστρησα. Μια χαρά είσαι και μην το ψάχνεις και πολύ.Δεν αξίζει τον κόπο η αλλαγή παρόχου αν έχεις σταθερή γραμμή παρά μόνο αν πας σε vdsl kana 30 attenuation .και εσυ νορμαλ πραγματα.οπως και εγω περιπου αλλα αθηνα. 1
Silok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ε ναι,αφού το είπα και σε φίλο ΟΤΕτζή και μου είπε αν είσαι σταθερά ούτε στον παπά να μην το πεις,έχουν τιγκάρει τα dslam
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 και δεν ειναι μονο το πιταρισμα οποτε παραπανω Crosstalk.ειναι και παρα πολλα Isdn<ειναι και παρα πολλες καλωδιακες βλαβες οποτε τα καλωδια κοψε ραψε.υπαρχουν απειρα παλια σιδερενια box που οξειδωνονται,απειρα παλια καφαο με βιδες και διαφορα αλλα τα οποια κανουν την κατασταση ακομα πιο χαλια.ποσες χωνευτες ειναι ανοιχτες ή βρεχονται δεν λεγεται.
Silok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Άσε,ειδικά εδώ στις δυτικές συνοικίες είναι τραγικά,σε λίγο θα σκοντάφτουμε σε καλώδια που υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι εναέρια.Στην οικοδομή μου υπάρχει ακόμη κουτί από φερέσυχνα
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 για αυτο και ο οτε θελει σιγα σιγα να μπουν Kv παντου ωστε πολλα απο αυτα τα θεματα να λυθουν.δεν θα υπαρχουν κεντρικα καλωδια αλλα μονο απερχομενα αρα λιγοτερες βλαβες και παει λεγοντας.τωρα οτι παντου υπαρχουν κακοτεχνιες και οτι ολα τα μεταλλικα box θα πρεπε να εχουν γινει πλαστικα και αλλα τοσα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Silok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έτσι όπως μαλακίζονται μερικοί δήμαρχοι να δούμε αν θα ζούμε μέχρι τότε.
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ναι δυστυχως επαρχια ,μικρες πολεις,χωρια ,κατι κεντρο αθηνας και κατι περιοχες με παραξενους δημαρχους θα αργησουν αν μπει και ποτε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Για "αγροτικές" περιοχές κι έτσι υπάρχει το πρόγραμμα για Rural Broadband, δεν υπάρχει λόγος πάει κι ο ΟΤΕ...
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 λυσεις υπαρχουν παντα ολα εχουν να κανουν με τα λεφτα.θες να το κανεις με δορυφορικο θες με wi max θες με 3g σε πιο καλες τιμες ολα γινονται.το θεμα ειναι οποιος επενδυσει να βγαλει τα λεφτα του και να βγαλει και κερδος γιατι αλλιως δεν το βλεπω να το κανει.και επειδη ειμαστε και λιγο αργοι σε αυτα για αυτο ας κραταμε μικρο καλαθι.αν και Off topic εν τουτοις πριν 2 βδομαδες που ημουν ρουμανια παντου οπτικες ινες εστω και εναεριες και εδιναν 1 gbps fiber με 8 ευρω.τωρα πραγματικα τι παιρνεις και τι περιορισμοι υπαρχουν δεν ξερω αλλα οτι δινουν ινα σε ολο το βουκουρεστι ειναι κατι καλο.αν και ειχαν και σε αλλες πολεις fiber.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα