n1ck10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Γεια σας μου είπε η forthnet ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα στην internet γραμμή.Εγώ τώρα τόσο καιρό που φυσικά δεν με ειδοποίησε κανείς είδα απο μόνος μου ότι έχω απόσταση απο τον οτε 2.2 χιλιόμετρα,οτε σταυρούπολης παύλου μελά.Η ταχύτητα μου είναι 3 mbps.Θα έπρεπε να είχα κάτι παραπάνω και τι ακριβώς είναι το βραχυκύκλωμα γραμμής?Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δηλαδη η forthnet σου ειπε ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα ωραία, για ποιον λόγο στο λενε δεν τους ρωτησες, είδαν ότι είναι δικό σου πρόβλημα και πρέπει να το φτιάξεις εσύ?
SaFiS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 H κλασική καραμέλα της 4net. Βραχυκύκλωμα αλλά για επίσκεψη απο τεχνικό, γαργάρα...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 σε μένα πάντως όταν διαπιστώθηκε θόρυβος στην γραμμή μια χαρά με πρήζανε να στείλουν τεχνικό στα 2,2 χλμ κανονικά θα έπρεπε να έχεις χοντρικά 12-14Μbit με τη forthnet και snr στο 6.
n1ck10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά για το βραχυκύκλωμα δεν μου είπαν κάτι συγκεκριμένο,απλά ότι πρέπει να το δει ηλεκτρόλογος και να το εντοπίσει με κάποιο μηχάνημα αλλά αυτό έχει χρέωση. Ναι και μου είπαν οτι είναι δικό μου θέμα.Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί.... Μπορώ να το επισκευάσω μόνος μου αυτο?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σε πήραν μετά από δήλωση βλάβης? Ήρθε τεχνικός σπίτι και έκανε μετρήσεις? Πες μας ολόκληρη την ιστορία, δεν νομίζω απλά μια μέρα να σε πήραν τηλέφωνο να σου πούνε ότι ξες έχεις βραχυκυκλωμα και να στο έκλεισαν
n1ck10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 όχι εγω τους ενημέρωσα για αυτο το κατάλαβα μετά απο 1,5 χρόνο οτι είχα πρόβλημα με την γραμμή μου.Εκανάν τις μετρησείς απο εκεί δεν έστειλαν κάποιο τεχνικό.
SaFiS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να απαιτήσεις τεχνικό, απλά τα πράγματα. Τα διαγνωστικά που έχουν στο DSLAM (DELT & SELT) δεν είναι πάντα αξιόπιστα...
n1ck10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ναι αλλά μόνο με χρέωση. Είναι τρομερό
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ναι αλλά μόνο με χρέωση. Είναι τρομερό Χρέωση ο τεχνικός έχει μόνο αν έρθει και το πρόβλημα είναι είτε στην καλωδιωση της οικοδομής είτε του σπιτιού σου Αν περνει ίδια μέτρηση είσοδο οικοδομής και στο σπίτι σου δεν χρεώνουν αν όμως κάτω στην είσοδο μετράει 10 πχ και επάνω πιάνεις 3 τότε όντως παίζει χρέωση
n1ck10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ναι άλλα ο έλεγχος δεν πρέπει να είναι δωρεάν?
bill2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Στο πατέρα μου που είχε forthnet ετσι του έλγαν ηρθε τεχνικός είδε τη βλάβη και δεν χρέωσε αλλά λογικά όπως είπε και ο φίλος πάνω ο Inuyasha αν δεί πρόβλημα πρίζας σπλίτερ εσωτερικής καλωδίωσης τη χρεώνεσαι
n1ck10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τελικά λύθηκε το θέμα,είναι βλάβη απο τον οτέ.Απλά δεν ήθελαν να στείλουν τεχνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα