Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα VDSL απο τη Wind περιπου οταν εγινε available στο Περιστερι , δηλαδη στα μεσα Μαιου

Μεχρι πριν 2 βδομαδες δεν ειχα κανενα προβλημα , μεχρι που αρχισα να εχω συνεχεις αποσυνδεσεις . Μπορει να πεσει το νετ μεχρι και 8 φορες τη μερα , μπορει να μην πεσει καμια , μπορει να πεφτει ανα 15 λεπτα

Απο μενα δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα . Επικοινωνησα 2 φορες με τη Wind , ο πρωτος δεν ηξερε καν τι ελεγε , με εβαλε να αλλαξω random πραγματα στο Zyxel που ουδεμια σχεση εχουν . Ο 2ος μου ειπε οτι βλεπει οτι πεφτει η γραμμη αλλα δεν μπορει να κανει κατι αν δεν ερθει τεχνικος . Επειδη την 1η φορα που ηρθε τεχνικος ( υπηρχε ενα προβλημα ) , ειπαν οτι δεν θα χρεωσουν επισκευη αλλα παρολα αυτα το χρεωσαν το 50αρι στον λογαριασμο υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω πριν ερθει ο τεχνικος ? Αλλαξα το καλωδικο απο τη πριζα του τηλεφωνου , αλλα τη πριζα του ρευματος . Κατι μου λεει οτι το Zyxel αργοπεθαινει

Στατιστικα γραμμης μετα το reset

Χωρις να ξερω πολλα , τα λαθη που μαζευει η γραμμη μετα απο 6 λεπτα λειτουργιας μου φαινονται απειρα . Σημειωτεον οτι κλειδωνα στα 50 καρφωμενα , απλα μετα το reset τωρα κατι σκαλωσε

aGIFMN7.png

BbcX1vm.png

Επεξ/σία από Atallos1
Δημοσ.

Δεν εχει αλλαξει τιποτα στην καλωδιωση εδω και 2 βδομαδες που αρχισαν οι αποσυνδεσεις οποτε δεν βλεπω πως το προβλημα μπορει να ειναι εκει

Δημοσ.

Δεν εχει αλλαξει τιποτα στην καλωδιωση εδω και 2 βδομαδες που αρχισαν οι αποσυνδεσεις οποτε δεν βλεπω πως το προβλημα μπορει να ειναι εκει

καμια αντιρρηση.το προβλημα μπορει να ειναι και αλλου.αλλα μια λαθος καλωδιωση αυξανει τα errors και ριχνει την ταχυτητα συγχρονισμου κανοντας το προβλημα χειροτερο.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει τα παντα , αλλαξα ολα τα καλωδια απο το router προς την πριζα και το splitter , δοκιμασα κατευθειαν στην πριζα . Δεν αλλαξε κατι

Το μονο που μπορω να δοκιμασω ακομα και δεν εχω κανει ειναι να τεσταρω αν με το σαπιο παλιο pirelli που ειχα πριν βαλω VDSL θα εχω ξανα αποσυνδεσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα αλλα δεν παιρνει IP το παλιο

Κατα τα αλλα δηλωσα βλαβη και περιμενω να συννενοηθω με τον τεχνικο . Τα disconnects συνεχιζονται ανα 5 λεπτα literally και το Zyxel κανει τα δικα του

Δημοσ.

Θα πρεπει να βαλεις το Username στην wind για να συνδεθει αφου λογικα εισαι σε Kv του οτε.επισης μπορει να χρειαστουν 5-6 λεπτα αφου βγαλεις το αλλο ρουτερ για να παρει ip το αλλο.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι το Pirelli με αφηνει να βαλω κατι καπου , ηταν απο τα κλειδωμενα της On αλλα θα δοκιμασω να το αφησω λιγακι την επομενη φορα

Δημοσ.

αμα ειναι της On τοτε το Username θα ειναι On o ote Θα δεις Username on αρα δεν θα φτασεις ποτε στην wind οποτε λογικο ναμην παρεις και ποτε Ip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...