Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Εβαλα VDSL απο τη Wind περιπου οταν εγινε available στο Περιστερι , δηλαδη στα μεσα Μαιου Μεχρι πριν 2 βδομαδες δεν ειχα κανενα προβλημα , μεχρι που αρχισα να εχω συνεχεις αποσυνδεσεις . Μπορει να πεσει το νετ μεχρι και 8 φορες τη μερα , μπορει να μην πεσει καμια , μπορει να πεφτει ανα 15 λεπτα Απο μενα δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα . Επικοινωνησα 2 φορες με τη Wind , ο πρωτος δεν ηξερε καν τι ελεγε , με εβαλε να αλλαξω random πραγματα στο Zyxel που ουδεμια σχεση εχουν . Ο 2ος μου ειπε οτι βλεπει οτι πεφτει η γραμμη αλλα δεν μπορει να κανει κατι αν δεν ερθει τεχνικος . Επειδη την 1η φορα που ηρθε τεχνικος ( υπηρχε ενα προβλημα ) , ειπαν οτι δεν θα χρεωσουν επισκευη αλλα παρολα αυτα το χρεωσαν το 50αρι στον λογαριασμο υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω πριν ερθει ο τεχνικος ? Αλλαξα το καλωδικο απο τη πριζα του τηλεφωνου , αλλα τη πριζα του ρευματος . Κατι μου λεει οτι το Zyxel αργοπεθαινει Στατιστικα γραμμης μετα το reset Χωρις να ξερω πολλα , τα λαθη που μαζευει η γραμμη μετα απο 6 λεπτα λειτουργιας μου φαινονται απειρα . Σημειωτεον οτι κλειδωνα στα 50 καρφωμενα , απλα μετα το reset τωρα κατι σκαλωσε Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2016 από Atallos1
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ξεκιναμε με αυτο το οποιο ειναι Must στο vdsl οχι μονο για σταθερητοτα αλλα για να παρεις και το Max της γραμμης https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν εχει αλλαξει τιποτα στην καλωδιωση εδω και 2 βδομαδες που αρχισαν οι αποσυνδεσεις οποτε δεν βλεπω πως το προβλημα μπορει να ειναι εκει
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν εχει αλλαξει τιποτα στην καλωδιωση εδω και 2 βδομαδες που αρχισαν οι αποσυνδεσεις οποτε δεν βλεπω πως το προβλημα μπορει να ειναι εκει καμια αντιρρηση.το προβλημα μπορει να ειναι και αλλου.αλλα μια λαθος καλωδιωση αυξανει τα errors και ριχνει την ταχυτητα συγχρονισμου κανοντας το προβλημα χειροτερο.
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εχω δοκιμασει τα παντα , αλλαξα ολα τα καλωδια απο το router προς την πριζα και το splitter , δοκιμασα κατευθειαν στην πριζα . Δεν αλλαξε κατι Το μονο που μπορω να δοκιμασω ακομα και δεν εχω κανει ειναι να τεσταρω αν με το σαπιο παλιο pirelli που ειχα πριν βαλω VDSL θα εχω ξανα αποσυνδεσεις
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 μπορει σε adsl να μην εχεις και να εχεις σε vdsl.δεν χανεις κατι να δοκιμασεις βεβαια.
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δοκιμασα αλλα δεν παιρνει IP το παλιο Κατα τα αλλα δηλωσα βλαβη και περιμενω να συννενοηθω με τον τεχνικο . Τα disconnects συνεχιζονται ανα 5 λεπτα literally και το Zyxel κανει τα δικα του
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Θα πρεπει να βαλεις το Username στην wind για να συνδεθει αφου λογικα εισαι σε Kv του οτε.επισης μπορει να χρειαστουν 5-6 λεπτα αφου βγαλεις το αλλο ρουτερ για να παρει ip το αλλο.
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν νομιζω οτι το Pirelli με αφηνει να βαλω κατι καπου , ηταν απο τα κλειδωμενα της On αλλα θα δοκιμασω να το αφησω λιγακι την επομενη φορα
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 αμα ειναι της On τοτε το Username θα ειναι On o ote Θα δεις Username on αρα δεν θα φτασεις ποτε στην wind οποτε λογικο ναμην παρεις και ποτε Ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα