livefreeordie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τι 18 και 16 ευρώ το μήνα μόνο για Internet ρε παιδιά..... Τα φοιτητικά πακέτα για internet δεν υπάρχουν πλέον; Κάτι σαν αυτά από το diodos; Εγώ έχω μείνει με το φοιτητικό πακέτο που έβαλα όταν πέρασα στην σχολή, ήταν αορίστου χρόνου οπότε δεν ακυρώθηκε όταν τέλειωσα και το έχω ακόμα. 9.9 το μήνα και είμαι κομπλέ. Κανονικά μετά από τόσα χρόνια έπρεπε να είχανε γίνει φθηνότερα τα πακέτα. 10 ευρω το μηνα; Τι συνδεση εχεις; Κι απο ποτε; Δεν υπαρχουν τετοια πακετα πλεον,τα εχω κοιταξει ολα !
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παιδια τελικα αναμεσα σε forthnet και cyta περα τα την τιμη ποιο γρηγορο ιντερνετ και αξιοπιστο ποια εταιρεια ειναι? Γτ εχω ακουσει π λενε αμα βρεχει η cyta χανει σημα οντως? Ειχα 3 χρονια cyta πριν βαλω vdsl χωρις κανενα προβλημα .
astrosunnefo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 10 ευρω το μηνα; Τι συνδεση εχεις; Κι απο ποτε; Δεν υπαρχουν τετοια πακετα πλεον,τα εχω κοιταξει ολα ! Ο Βασίλης μάλλον είχε στραφεί στη δράση ΔΙΟΔΟΣ, που εξασφάλιζε το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την ακαδημαϊκή κοινότητα. Κάτι που πλέον δεν είναι διαθέσιμο, βέβαια. Τώρα κάνουν παραπομπή στις σχετικές προσφορές που βγάζει ο κάθε πάροχος στη σελίδα του.
Backpacker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ο Βασίλης μάλλον είχε στραφεί στη δράση ΔΙΟΔΟΣ, που εξασφάλιζε το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την ακαδημαϊκή κοινότητα. Κάτι που πλέον δεν είναι διαθέσιμο, βέβαια. Τώρα κάνουν παραπομπή στις σχετικές προσφορές που βγάζει ο κάθε πάροχος στη σελίδα του. Ήταν εποχές 2006 αυτές οι τιμές για συνδέσεις 2mbit. Και η προσφορά με τα 10 ευρώ ηταν χωρίς μοντεμ και με προπληρωμή ενός έτους. Πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές. Το πιο φθηνό ειναι τα 15 ευρώ της Nova (Forthnet) με προπληρωμή ενός έτους (180 ευρώ δλδ) ή χωρίς προπληρωμή με 17,90, αλλιως έχει η Vodafone με 16,90, η Wind με 17,50 και η Cyta με 18,15 (αλλά και με πολλές ώρες κλήσεις προς κινητά οχι μονο ιντερνετ). ΟΤΕ δεν αναφέρω καν καθώς ειναι πανάκριβος συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 τωρα το πιο φτηνο πακετο ποσο εχει? Τα γραφει ο φιλος Backpacker πιο πανω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Θα μιλάς για κάνα broadband αποκλείεται να έδωσε ποτέ καμία εταιρεία ίντερνετ 24αρι με 9.9. Ούτε με 4άρα σύνδεση δεν έπεσε ποτέ τόσο χαμηλά η τιμή. Δεν μιλάω για 24αρι, 4αρα έχω. Ο ts θέλει το φθηνότερο internet που υπάρχει, άρα θα κοιτάξει σε χαμηλότερες ταχύτητες. Αυτό που έχω με καλύπτει 95% σε οτι κάνω μέσω internet, κατέβασμα live streaming και οτιδήποτε. 10 ευρω το μηνα; Τι συνδεση εχεις; Κι απο ποτε; Δεν υπαρχουν τετοια πακετα πλεον,τα εχω κοιταξει ολα ! HOL. Το 2006 το βάλαμε.
eidikos33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ήταν εποχές 2006 αυτές οι τιμές για συνδέσεις 2mbit. Και η προσφορά με τα 10 ευρώ ηταν χωρίς μοντεμ και με προπληρωμή ενός έτους. Πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές. Το πιο φθηνό ειναι τα 15 ευρώ της Nova (Forthnet) με προπληρωμή ενός έτους (180 ευρώ δλδ) ή χωρίς προπληρωμή με 17,90, αλλιως έχει η Vodafone με 16,90, η Wind με 17,50 και η Cyta με 18,15 (αλλά και με πολλές ώρες κλήσεις προς κινητά οχι μονο ιντερνετ). ΟΤΕ δεν αναφέρω καν καθώς ειναι πανάκριβος συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους. για ποσα mbps ειναι ολες οι προσφορες αυτες? το φοιτητικο της cyta δεν υπαρχει πλεον?
Haldol Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να δούμε και τις απαιτήσεις από τη γραμμή μία; Διότι αν οι ανάγκες είναι του στυλ "να ελέγχω τα mail και τις ανακοινώσεις τις σχολής" ο φίλος μας καλύπτεται μια χαρά και από το University Mobile Internet της Vodafone, με <5€ για 4GB. Ή 12€ για 10GB. Τώρα αν στη χρήση μπει και streamάρισμα, ή torrents, ναι, εκεί δε μας κάνει κάτι με ογκοχρέωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα