IcemanGr71 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Παίδες car mount για την Elite πως βρίσκουμε... είναι συμβατή με εξαρτήματα της GoPro κτλ.... ????? Λογικά το παρακάτω θα κάνει... http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_230783.html Ξέρει κανείς???? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2017 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drmanakias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ναι φιλε ,κάνει . Περα απο την θηκη ,τα mount ειναι για όλες τι κάμερες ίδια . http://www.ebay.com/itm/Head-Chest-Mount-Floating-Monopod-Pole-Accessories-Go-Pro-kit-Hero-1-2-3-Camera-/151939194366?epid=530091167&hash=item2360481dfe:g:8MgAAOSw7KJXEO57 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι φιλε ,κάνει . Περα απο την θηκη ,τα mount ειναι για όλες τι κάμερες ίδια . http://www.ebay.com/itm/Head-Chest-Mount-Floating-Monopod-Pole-Accessories-Go-Pro-kit-Hero-1-2-3-Camera-/151939194366?epid=530091167&hash=item2360481dfe:g:8MgAAOSw7KJXEO57 Βρήκα από προηγούμενη κάμερα που είχα.... στο στυλ της παρακάτω φωτό.. ταίριαξε απόλυτα σε συνδυασμό με τη βάση που έχει μαζί... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2017 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatsas2222 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καλημέρα στο φόρουμ! Εγώ έχω την Ele Explorer 4k (την απλή). Δύο οι ερωτήσεις μου. Αρχικά, που τσεκάρουμε αν έχουν βγει κανένα καινούργιο filmware? Επίσης, όλοι ξέρουμε πως η ηλεκτρονική σταθεροποίηση των ele είναι άθλια. Αξίζει να πάρω κανένα κάτι τέτοιο (http://a.co/0HDMwGx)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πρωτες εντυπωσεις απο την Ele Explorer S πολύ θετικές πάντως (για αυτο που ειναι). Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή θα ελεγα. Δειχνει δεμένη με καθολου φθηνιαρικα πλαστικα (το αντιθετο μαλιστα) με μια απαλή αίσθηση βελούδου στο πιασιμό της. Το πορτακι της μπαταριας ανοίγει δύσκολα αλλα δεν δειχνει οτι θα σπασει και κλεινει αψογα (κατι που θεωρω καλο τελικα). Το μενού ειναι εύκολο στην χρηση (τα πιτσιρικια εξοικιώθηκαν με αυτο στο δεκάλεπτο). Και αυτο θετικο για μια τοσο απλοικη κατασκευη χωρις touch screen. Η εναλλαγη στα modes (video-photo-slow motion video-preview) ειναι αμεση και ευκολη και κυκλικη. Απο ρυθμισεις δεν νομιζω να περιμενει κανενας κατι ιδιαιτερο. Exposure comp & White balance ειναι τα μονα διαθεσιμα αλλα δεν πιστευω οτι εχει κανεις την διαθεση να παιζει με λεπτομερεις ρυθμισεις σε action cam των 60-70€. Η αδιαβροχη θήκη μια χαρά κούμπωσε και άντεξε 1,5+ ώρα συνεχούς χρήσης μέσα στην θάλασσα με συνεχή χρήση των κουμπιών εντός νερού χωρις να μπει σταγόνα μέσα (υπάρχει και δευτερο ανταλακτικο πισω τζαμάκι). Τα αξεσουαρ δεν τα τσεκαρα αλλα νομιζω ειναι ενα σχεδον πληρες σετακι. Τα αρχικα βιντεακια και φωτο απο θαλασσα εντος και εκτος νερου δειχνουν επαρκώς καλά σε 1080. Σιγουρα ειναι κατι παραπανω απο καλά για snapshots καθημερινων στιγμων. Ειδικα για υγρό στοιχειο (εντος και εκτός) ειναι σαφεστατα καλύτερη απο την σειρα Nikon S3x και θα ελεγα μονο για αυτο τα αξιζει τα χρηματά της. Δεν διεκδικει δαφνες αλλα δεν μιλαμε για επαγγελματικου επιπεδου κλιπακια αλλα για απλη αποτυπωση στιγμων. Σε φωτο τα παει απλα μετρια αλλα OK για snapshots. Καποιες βγαινουν και πραγματικα καλες για τυπικες εκτυπωσεις. Το βραδυ ατην πραξη μονο σε τριποδο και αν. Τα χρωματα ειναι ζωντανα εντος και εκτος νερου στο κυριως θεμα σας αλλα μην περιμενετε σωστο ουρανο και καλή αποδοση περιμετρικα του καδρου ειδικα με την αδιαβροχη θηκη φορεμενη. Αδιαφορο για εμενα. Εαν ξερεις τι θέλεις και τι περιμενεις δεν νομιζω να μετανιωσει κανενας για την αγορα μιας αναλογης. Δεν θα αντικαταστησει την βασικη σου φωτογραφικη ουτε την βιντεοκαμερα αλλα ειναι μικρη βολικη και κυριως για εμενα αδιαβροχη (με την θηκη). Με την καβαντζα 2 extra μπαταριων με διπλο φορτιστη ειμαι πια κομπλε. Δεν ξερω ποσο καλυτερη ή χειροτερη θα ηταν μια αλλη της ιδιας κατηγοριας τιμης αλλα νομιζω και παλι στα ιδια θα ηταν με ενα μικρο +/- ισως που δεν θα εκανε ουσιαστικη διαφορα. ---- Καλημέρα στο φόρουμ! Εγώ έχω την Ele Explorer 4k (την απλή). Δύο οι ερωτήσεις μου. Αρχικά, που τσεκάρουμε αν έχουν βγει κανένα καινούργιο filmware? Επίσης, όλοι ξέρουμε πως η ηλεκτρονική σταθεροποίηση των ele είναι άθλια. Αξίζει να πάρω κανένα κάτι τέτοιο (http://a.co/0HDMwGx)? Θα συμβουλευα να μην ασχολειστε με τα updates εαν δεν εχετε σοβαρο προβλημα γιατι παιζει να την μπρικάρετε. Δεν υπαρχει σοβαρη υποστηριξη σε αυτο οποτε οτι κανετε με πολύ προσοχη (και ρισκο)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μιας και ήμουν απ'τους 1ους που την πήρα θα πώ τα ίδια που είχα γράψει και στα πρώτα ποστ. Η κάμερα είναι αρκετά καλή σχετικά με τα χρήματα π κοστίζει, αλλά δυστυχώς ενώ τα χρώματα είναι οκ , το firmware έχει τρελό θέμα όσον αφορά την σύνδεση με κινητό αλλά και στο gyro. Το ακόμα χειρότερο είναι οτι το εργοστάσιο δεν επικοινωνεί με κανέναν.Το after sale support δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κάποιο update στο firmware μπας και διορθωθεί κάτι. Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος αν έχει βγει update ας ενημερώσει. Γι' αυτούς που έχουν σκοπό ν' αγοράσουν σας στέλνω και 2 βίντεο που ανέβασα στο youtube( 1 απο snowboard και ενα απο scuba diving) μιας και εγώ πριν ένα χρόνο έψαχνα βίντεος σχετικά με σκί ή underwater (καλώς ή κακώς είναι απ' τα βασικά σπορ για ν αγοράσει κάποιος μια action) δεν έβρισκα. Θα δείτε ότι σε γρήγορη κίνηση (snowboard) η σταθεροποίηση έχει ένα θέμα αλλά και το χιόνι δεν φαίνεται τόσο καλά , ενώ underwater είναι ικανοποιητική εκτός απο low light η no light conditions (όπως θα δείτε μέσα στις σπηλιές που μπήκαμε). Αυτά απο έναν έμπειρο με την συγκεκριμένη κάμερα. 1) https://www.youtube.com/watch?v=GFWO24PNkJI&t=167s 2) https://www.youtube.com/watch?v=13ep_9Nk_ZA&t=16s Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από tziminhio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Για καμερα των 60€ και οχι των 300€ μια χαρα την βρισκω. Μαλλον κατι περισσοτερο απο μια χαρα. Μην ξεχναμε ποσο κοστιζει. Παντως σε μια S που μου ηρθε γρατζουνισμενη η εξωτερικη θηκη στο σημειο του φακου ο αντιπροσωπος μου εστειλε (μεσω του σκρουτζο-καταστηματος) άμεσα μεσα σε 2 ημερες μια καινουργια θηκη χωρις καν να στειλω πισω την παλια. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από SeNNinhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drmanakias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Σημερα παρέλαβα την ELEcam explorer elite ,απο gearbest μετα απο ένα μήνα+ το ωραίο στην υπόθεση είναι ότι με χρέωσαν +30 ε στο τελωνείο . Ενώ το έστειλαν με τιμολόγιο στα 14ε το τελωνείο το κοστολόγησε 60 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σημερα παρέλαβα την ELEcam explorer elite ,απο gearbest μετα απο ένα μήνα+ το ωραίο στην υπόθεση είναι ότι με χρέωσαν +30 ε στο τελωνείο . Ενώ το έστειλαν με τιμολόγιο στα 14ε το τελωνείο το κοστολόγησε 60 ! σε ποια πολη φιλε? με τι μεθοδο αποστολης ειχες διαλεξει? Παιδια μια χαρα είναι οι καμερουλες... Η δικη μου elite 4k ειχε θεματακι όταν την πηρε και εδειχνε θολα όλα τα βιντεο, αλλα τελικα την ανοιξα και την εφτιαξα μονος πολύ απλα... τωρα το μονο πρόβλημα που μενει είναι να βρουμε ένα καλο φτηνο gimbal γιατι τα βιντεο είναι σαν shaker και είναι κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σημερα παρέλαβα την ELEcam explorer elite ,απο gearbest μετα απο ένα μήνα+ το ωραίο στην υπόθεση είναι ότι με χρέωσαν +30 ε στο τελωνείο . Ενώ το έστειλαν με τιμολόγιο στα 14ε το τελωνείο το κοστολόγησε 60 ! Πωωω ρε τι γινεται? Περνάνε τα πάντα τελωνείο οι τύποι? Με 14€ για ποιον λόγο όμως? 25€ δεν είναι το όριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ολα πια τα Κινεζικα περνανε τελωνειο. Δεν ειναι υποχρεωμενοι στο τελωνειο να δεχτουνε το τιμολογιο εαν υπαρχουν αναρτημενες τιμες με μεγαλη αποκλιση. Το μοντελο ειναι γνωστο οποτε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drmanakias Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο η θήκη της κάμερας έχει στρόγγυλο φακό και όχι τετράγονο δεν ξέρω αν ειναι καινούργιο σχέδιο η μου έστειλαν απομημιση αλλα η καμερα είναι για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , gopro killer και πράσινα άλογα ... Ίδια ποιότητα έχει με την Turbo-x act60 30 ε κάμερα απο πλαίσιο ! ... Α και το app της ELEcam δέν δούλεψε ποτέ σε iphone (και οι 4-5 εκδώσεις που έχει) σε android 6.1 δούλεψε η 1 απο τισ 5 εκδώσεις εφαρμογής και αυτή υπολειτουργούσε . Σε αντιθεση με την ACT 60 που δεν μου δημηούργησε ποτέ πρόβλημα . Θεσσαλονίκη ήρθε ,αλλα δέν φταίει αυτό .... Με Netherland post τα έστειλα ..Πρίν 1 μήνα πήρα κινητό 400Ε απο ebay και όλα μέλι γάλα ...Μέσα στο τελευταίο 2μηνο έχω πάρει πάνω απο 5 δέματα αξίας άνω των 100 απο ebay απο κίνα και ποτέ δεν είχα θέμα ...η μεταφορική «φταίει» EBAY FOR EVER Πωωω ρε τι γινεται? Περνάνε τα πάντα τελωνείο οι τύποι? Με 14€ για ποιον λόγο όμως? 25€ δεν είναι το όριο? Και εγώ κάπου εκεί νομίζω ότι είναι το όριο , το έγραφε από έξω ξεκάθαρα ότι είναι 14,6 ...Η πραγματική αξία που πλήρωσα στο gear best ήταν 54 ΟΠΟΤΕ τα αρχιδάκια πάλι την κοστολόγησαν παραπάνω από το πραγματικό...το γαμάτο στην υπόθεση είναι ,απ'οσο κατάλαβα απο την αναλυτική χρέωση ,15ε κόστος εκτελωνισμού (νταβατζιλίκι στους τελώνες) και 14,8 το ΦΠΑ ... Άντε πες τον φόρο καλά κάνουν και τον χρεώνουν αλλά όχι και 15ε στους τελώνες η στην κάθε υπηρεσία του ΕΛΤΑ . Μου είπαν (αν δεν την επαιρνα τωρα τα έχασα είπαν και δεν μπορω να κάνω κάτι) ότι μπορώ να κάνω ένσταση ,στέλνοντας την απόδειξη του paypal και έγγραφη την αίτηση μου στα ΕΛΤΑ να πληρώσω τα έξωδα μεταφοράς και θα πάει το πακέτο πίσω για να το ξανά εξετάσουν με τα ελληνικά δεδομένα δλδ θα την είχα για 1ο χρονιά .... σε ποια πολη φιλε? με τι μεθοδο αποστολης ειχες διαλεξει? Παιδια μια χαρα είναι οι καμερουλες... Η δικη μου elite 4k ειχε θεματακι όταν την πηρε και εδειχνε θολα όλα τα βιντεο, αλλα τελικα την ανοιξα και την εφτιαξα μονος πολύ απλα... τωρα το μονο πρόβλημα που μενει είναι να βρουμε ένα καλο φτηνο gimbal γιατι τα βιντεο είναι σαν shaker και είναι κριμα Το γαμάτο στην όλη φάση είναι οτι η κάμερα έχει σαν καμένα pixel μέσα στην οθόνη (πολλές λευκές κουκίδες ) και ζήτησα DOA .... και κερατάς και δαρμένος και μείων 30ε απο την τσέπη μου ... Ολα πια τα Κινεζικα περνανε τελωνειο.Δεν ειναι υποχρεωμενοι στο τελωνειο να δεχτουνε το τιμολογιο εαν υπαρχουν αναρτημενες τιμες με μεγαλη αποκλιση. Το μοντελο ειναι γνωστο οποτε ... Φίλε μου δεν θεωρώ ότι είναι γνωστό το μοντέλο, ιδικά σε έναν τελωνειακό ,ούτε μάρκα δεν λέει απο έξω μόνο το σύμβολο της elephone .Ναι την χτυπήσει στο ιντερνετ και να δει τιμή του skroutz αντε το δέχομαι ...Η αν ήταν καμία gopro η iphone. αλλα και πάλι ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 15 ΕΥΡΟ ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΜΟ ....δηλαδί αν πάρω κάτι που έχει 27 θα πληρώσω νταβατζιλίκι ? Ε ΟΧΙ .. Και αυτά που λενε μερικοί να το έπερνα απο Ελλάδα και να αφηνω λεφτα στην χώρα μου και και και ..... ίδι πληρώνω (πληρώνουμε) παμπολα γαμισιάτικα και απο παρωχές 0 απο αυτη την χωρα ... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2017 από drmanakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και λιγα πληρωσες. Εγω οταν εκανα μονος μου εκτελωνισμο δεματος απο USA η μεταφορικη για να μου παραδωσει απλα τα χαρτια του δεματος για να το εκτελωνησω μου πηρε 34€ Νταβατζιλικι!!! Και εκανα εγω τον εκτελωνισμο. Αλλιως πανω σε αυτα παει και η αμοιβη του εκτελωνιστη (λογικα συνπεριλαμβανεται σε εσενα στα 15€) και οι δασμοι και το ΦΠΑ. Εχω φιλο που για 10CD ειχε πληρωσει τελωνειο 70€ με αυτον τον τροπο!!! Οι μεταφορικες εκτος αυτων που συνεργαζονται με τα ΕΛΤΑ, επειδη βγαζουν λεφτα απο τα χαρτια εκτελωνισμου οπως ειπα, στελνουν ΟΛΑ τα δεματα για εκτελωνισμο. Κανονικα ειναι: - [Κοστος αγορας+κοστος μεταφορικων+κοστος ασφαλισης(εαν υπαρχει)] * 3/% (δασμοι εισαγωγής) = {Α} - [Το παραπανω ποσο] * ΦΠΑ 24% = {Β} - Κοστος εγγραφων εκτελωνισμου = {Γ} - Αμοιβη εκτελωνιστη = {Δ} Συνολο : {Α} + {Β} + {Γ} + {Δ} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Με τους νέους νόμους, δεν τον γλυτώνουμε τον εκτελωνισμό ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αναλογως απο που θα αγορασεις,με τι ταχυδρομειο θα σταλθει κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα