Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα υπολογιστη και θελω να συνδεσω 2 οθονες και να λειτουργουν παραλληλα,οτι εργασιες κανω στη μια να γινονται και στην αλλη.Ο υπολογιστης εχει στην καρτα γραφικων 3 εξοδους.HDMI VGA και DVI.

Στον υπολογιστη εχω συvδεσει μια οθονη με DVI και στη δευτερη οθονη που ειναι μια τηλεοραση τη συνδεω με HDMI.

Ενω εχω εικονα στην οθονη του υπολογιστη και δουλευω κανονικα,στην τηλεοραση φαινεται μονο το φοντο της επιφανειας εργασιας,ουτε καν τα προγραμματα δεν φαινονται.Μονο η εικονα του φοντο...

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει πως να τις συνδεσω και να λειτουργουν ταυτοχρονα?

Απο τις ρυθμισεις εβαλα κανονικα ''επεκταση οθονων''...

Δημοσ.

Οχι μονο στη μια,στην οθονη του υπολογιστη...Στην αλλη(στην τηλεοραση) μονο το φοντο φαινεται...Ουτε καν τα πραγραμματα της επιφανειας εργασιας

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο ;

Μα αυτό θέλει να κάνει ο ανθρωπος.Μπορεί να είναι τίπτοα υπολογιστής βιτρίνα και να θέλει να δείχνει τίπτοα βίντεο :P

Δημοσ.

Το εκανα και εν μερη γινεται η δουλεια.Χαλαει ομως πολυ η αναλυση...σιγουρα υπαρχει αλλος τροπος γιατι με το λαπτοπ πιο παλια το ειχα κανει με πολυ καλη αναλυση.Ο λογος που το κανω ειναι για να παιξω την εφαρμογη ote tv go και αντι να βλεπω σε μικρη οθονη του υπολογιστη να βλεπω στη μεγαλη τη τηλεοραση...

Υπαρχει αλλος τροπος παιδια να μη χαλαει η αναλυση??

Δημοσ.

αφου βλεπεις μονο την επιφανεια εργασειας στην τηλεοραση τοτε η tv  ειναι σε θεση επεκτασης της οθονης του υπολογιστη μπορεις ομως  να  τσιμπας οτιδηποτε θελεις και να το μεταφερεις  στην tv  αν βαλεις τις  δυο  οθονες  σε  κλωνο τοτε  θα  βλεπεις  ταυτοχρονα τα ιδια πραγρματα με  αποτελεσμα  ομως να επιβαρυνεις την καρτα  γραφικων περισσοτερο  διαλεγεις και παιρνεις

Δημοσ.

Το θέμα σου αν δεν κάνω λάθος είναι επειδή όταν κάνεις mirror 2 οθόνες πρέπει να έχουν και οι 2 την ίδια ανάλυση (τουλάχιστον έτσι είναι στα windows 7).

Οπότε μάλλον η tv παίρνει την ανάλυση της οθόνης σου και γι αυτό λές ότι χαλάει η ανάλυση.

Αν το αφήσεις σε extend όπως το είχες και απλά σέρνεις τα παράθυρα στην tv τότε δεν θα έχεις πρόβλημα με την ανάλυση αλλά δεν ξέρω αν σε βολεύει αυτό

Δημοσ.

Στο mirroring η ανάλυση που φαίνεται περιορίζεται απο την μέγιστη που μπορεί να σηκώσει είτε η οθόνη PC,  είτε της TV.

Δηλαδή αν η TV είναι 720p και η οθόνη 1080p, τότε θα βλέπεις 720p και στις δύο.

Αυτό που έχεις κάνει τώρα είναι το extended. Και μπορεί ενώ η φυσική θέση της TV να είναι δεξιά της οθόνης, η ρύθμιση μπορεί να την έχει "τοποθετημένη" αριστερά της, για αυτό να νομίζεις οτι δεν πάει δεξιά το mouse.

Δημοσ.

Καλως παιδια.Τελικα χρησιμοποιησα τη δευτερη οθονη σαν επεκταση και απλα συρω οτι θελω να δω διπλα στην αλλη οθονη.

Ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...