Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν λαθος φωτογραφια, πρεπει να ειναι το απλο το redmi 3 αυτο. Δακτυλικο αποτυπωμα εχει σιγουρα το 3s.

Tωρα για την ρομ, και οι custom εχουν google play οποτε δεν λεει κατι, ρωτα αν εχει την official global rom.

ευχαριστώ.

Γνωρίζεις πόσος είναι ο διαθέσιμος χωρος στη συσκευη;

απ οτι βλέπω το 16αρι μηπως ειναι λίγο; καρτα μνημης δεν γινεται να βαλω χρειάζομαι 2 νούμερα.

αν δινει ελεύθερα πχ 8 γιγα θα πρέπει να πιεστώ αρκετά για να μπει και η μουσική.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστώ.

Γνωρίζεις πόσος είναι ο διαθέσιμος χωρος στη συσκευη;

απ οτι βλέπω το 16αρι μηπως ειναι λίγο; καρτα μνημης δεν γινεται να βαλω χρειάζομαι 2 νούμερα.

αν δινει ελεύθερα πχ 8 γιγα θα πρέπει να πιεστώ αρκετά για να μπει και η μουσική.

Νομίζω πως μπορείς να βάλεις και 2SIM και SD με μια πατέντα.

Δημοσ.

πειραματισμους δεν κάνω.

επίσης δεν καταλαβαίνω αυτη τη νεα τάση 2 σιμ η μια σιμ μια κάρτα μνήμης. Κάτι που ηταν δεδομένο παλαιότερα τώρα σου λενε πάρτο σαν feature και αγόρασε την μεγαλύτερη συσκευή;

εν πάσει περιτπώσει απ ότι μετράω τα 8-9 γίγα δεν με φτάνουν για μουσικη και εφαρμογές μιας και ηδη κοντεύω τα 8γιγα μουσικής στην κάρτα μνήμης συνεπώς δεν θα μπορέσω να βάλω αρκετό πράμα,όπως και να κόψω ενα απο τα 2 νούμερα δεν αποτελεί πάλι λυση. Τα 32άρια ξεφευγουν αρκετά και σε δευτερη μοίρα είναι πιο καλή η αγορά τους απο εξωτερικό κάτι που δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση.

To ΜΟΤΟ G4 είναι 5,5αρι οπότε το ξεχνάμε και αυτό.

Απ οτι φαίνεται πάλι δεν έχουμε επιλογές για αυτό που ζητάω,είτε θα πρέπει να παω σε παλαιότερο μοντέλο είτε να κόψω το ενα νούμερο είτε να τα σκάσω για 32άρι.

edit: ξέχασα το j5 2016 duos το οποίο με πάει οριακά στα χρήματα που δίνω,αλλα απο διάφορα συγκριτικά το βλέπω πιο αργό σε σχέση με το προηγούμενο j5. Απο την άλλη έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

'

Πραγματικά πλέον δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

πειραματισμους δεν κάνω.

επίσης δεν καταλαβαίνω αυτη τη νεα τάση 2 σιμ η μια σιμ μια κάρτα μνήμης. Κάτι που ηταν δεδομένο παλαιότερα τώρα σου λενε πάρτο σαν feature και αγόρασε την μεγαλύτερη συσκευή;

εν πάσει περιτπώσει απ ότι μετράω τα 8-9 γίγα δεν με φτάνουν για μουσικη και εφαρμογές μιας και ηδη κοντεύω τα 8γιγα μουσικής στην κάρτα μνήμης συνεπώς δεν θα μπορέσω να βάλω αρκετό πράμα,όπως και να κόψω ενα απο τα 2 νούμερα δεν αποτελεί πάλι λυση. Τα 32άρια ξεφευγουν αρκετά και σε δευτερη μοίρα είναι πιο καλή η αγορά τους απο εξωτερικό κάτι που δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση.

To ΜΟΤΟ G4 είναι 5,5αρι οπότε το ξεχνάμε και αυτό.

Απ οτι φαίνεται πάλι δεν έχουμε επιλογές για αυτό που ζητάω,είτε θα πρέπει να παω σε παλαιότερο μοντέλο είτε να κόψω το ενα νούμερο είτε να τα σκάσω για 32άρι.

https://www.google.gr/search?safe=active&client=safari&hl=el-gr&ei=BJm9V7lDgbBSlZu4kAs&q=xiaomi+two+sims&oq=xiaomi+two+sims&gs_l=mobile-gws-serp.3...15515.20105.0.20876.21.16.3.2.2.0.523.3272.0j10j4j5-1.15.0....0...1c.1.64.mobile-gws-serp..3.17.2419.3..0j35i39k1j0i131k1j0i3k1j0i67k1j0i19k1j0i22i30i19k1j0i22i30k1j0i22i10i30k1.SJi_BkjkrNo

Το έχουν κάνει πολλοί δεν είναι κάτι σημαντικό το πολύ πολύ να καταστρέψεις την SIM σου.

Πάντως το G4 είναι σχετικά συμμαζεμένο κινητό, σκέψου το.

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?safe=active&client=safari&hl=el-gr&ei=BJm9V7lDgbBSlZu4kAs&q=xiaomi+two+sims&oq=xiaomi+two+sims&gs_l=mobile-gws-serp.3...15515.20105.0.20876.21.16.3.2.2.0.523.3272.0j10j4j5-1.15.0....0...1c.1.64.mobile-gws-serp..3.17.2419.3..0j35i39k1j0i131k1j0i3k1j0i67k1j0i19k1j0i22i30i19k1j0i22i30k1j0i22i10i30k1.SJi_BkjkrNo

Το έχουν κάνει πολλοί δεν είναι κάτι σημαντικό το πολύ πολύ να καταστρέψεις την SIM σου.

Πάντως το G4 είναι σχετικά συμμαζεμένο κινητό, σκέψου το.

επειδή έπιασα 3 5.5αρια μου φαίνονται πραγματικά μεγάλα και δεν είμαι άτομο που κουβαλάει τσαντάκι κλπ για ενα τηλέφωνο.

το βάζω στην τσέπη και ό,τι γίνει.

εχω πιάσει μέχρι στιγμής meizu m3 note,smart 6 ultra, xiaomi note 3. Τα τηλέφωνα για μένα ειναι ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙΑ.

Δημοσ.

Σε σχέση με την απάντηση που σου έδωσα στο άλλο θέμα η μόνη λύση που έχω εγώ είναι να κρατήσεις το 435 με το ένα νούμερο και να πάρεις μία αξιοπρεπή android συσκευή για το άλλο...

Eπίσης και ένα τσαντάκι (μέσης ή ώμου - δεν είναι ντροπή)

Πιστεψέ με θα πάρεις πολύ καλύτερη συσκευή με τη λύση που σου προτείνω... ;)

Δημοσ.

Το κατανοώ οτι σε μονόκαρτα υπάρχουν καλές και αξιόλογες συσκευές αλλα δεν θέλω/δεν μπορώ πες το όπως θες να κουβαλάω 2 κινητά.

έχω που έχω τον φόβο μη μου πέσει το ενα,αν ειναι να ανησυχώ και για δεύτερο την κάτσαμε :-D

Απο την άλλη το να κόψω το ένα νούμερο μόνο σταδιακά μπορεί να γίνει μέχρι στιγμής,απ την μια μερα στην αλλη δεν γινεται,υπάρχει μεγάλο υπόλοιπο απο χρήματα,sms,MB.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει το συγκεκριμένο,απλά μερικές φορές σε αλλα σημεια δεν υπάρχει 3G απο vodafone και έχει η cosmote οπότε βάζω την άλλη κάρτα.

Δημοσ.

έχω που έχω τον φόβο μη μου πέσει το ενα,αν ειναι να ανησυχώ και για δεύτερο την κάτσαμε :-D

Εντάξει τώρα δεν μπορώ να την ενστερνιστώ αυτή την άποψη και νομίζω ότι και εσύ την λες εν τη ρύμη του λόγου.

Όσο γι' αυτά που θες να "τρέχουν" στη συσκευή...

όπως έχω γράψει και στην αρχή του θέματος,τα παιχνίδια δεν με απασχολουν.

η συσκευή θα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για 3g/4g απο Vodafone/Cosmote και θα τρέχουν FB,messenger,twitter,viber,whatsapp και 3 λογαριασμοί email.

μέχρι στιγμής το ταπεινό πλην τιμιο Lumia 435 Dual sim που έχω κάνει άψογα την παραπάνω δουλειά ΑΛΛΑ οι εφαρμογές ειναι αναξιόπιστες και αυτό ειναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα.

Χάνονται ειδοποιήσεις,κρασάρουν οι εφαρμογές κλπ κλπ.

είναι και τα πιό "ενεργοβόρα" οπότε θες αρκετά δυνατή συσκευή για να μην έχεις προβλήματα

Δημοσ.

2 κινητά κρατούσα προ dual sim συσκευών και ηταν αρκετά δύσκολο.

Απο την στιγμή που υπάρχει αυτή η τεχνολογία δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει πάλι να ειμαι με 2 συσκευες.

Αυτά που θέλω μια χαρά τρέχουν στο 435 απλα δεν ειναι αξιόπιστες οι εφαρμογές όπως έχω γράψει.

Δεν με απασχολεί αν θα κάνει 5 η 10 δευτερόλεπτα να ανοίξει το fb,αρκεί να ανοίξει και να μην κρασάρει ενω γράφω κάτι πχ οπως γίνεται στο WP.

Το ίδιο και στις υπόλοιπες εφαρμογές.

Αρχικά γι αυτό και κοίταξα το Lenovo P1m αλλα τελικά δεν αξίζει να πληρώσω την 4000mah μπαταρία του 140€ μιας και στα υπόλοιπα δεν αξίζει(πχ κάμερα,έχει θέμα με τις ειδοποιήσεις και πρέπει να αφήνεις τις εφαρμογές στο background για να χτυπάει το viber)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να κάνω ενα bump το θέμα,μη νομίζει κανείς οτι λύθηκε,

ύστερα απο πολύ σκέψη 99% θα πάω στο moto G4 dual ΑΝ όλα πάνε καλά.

Το θέμα ειναι οτι θα χρειαστεί λιγος καιρός(ίσως κανενα 2μηνο)για να μαζέψω τα υπολοιπα χρήματα που απαιτούνται.

Μέχρι στιγμής έχω δει απο κοντά το j5 2016 duos αλλα μόνο και μόνο που ειναι sam,το φοβάμαι να πω την αληθεια μου,οτι σε 2-3 χρόνια το τηλέφωνο δεν θα πηγαίνει μια(βλέπω GS3,GS4)

Δημοσ.

Λοιπόν κάνω πάλι bump το θέμα.

Η απόφαση πάρθηκε, το Moto G4 dual θα αγοραστεί.

ΕΛΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ δεν το βρίσκω πουθενά;

το σταματήσανε,δεν υπάρχει απόθεμα η δεν έχει έρθει εδώ;

στο gsmarena το βλέπω κανονικά πάντως για dual sim + micro sd (dedicated slot)

Θυμάμαι πριν λίγο καιρό στο skroutz μπορούσες να το βρεις κανονικά!

Δημοσ.

Δεν κυκλοφόρησε ακόμα κανονικά στην Ελλάδα (να ξέραμε κ ποτε) και το ένα μαγαζί που το πουλούσε πλέον δεν το έχει. Ανα μέρα αλλάζει η διαθεσιμότητα άρα λοιπόν έλεγξε τις επόμενες μέρες.

Δημοσ.

Γιατί δεν το παίρνεις από το amazon?

Θα προτιμούσα να αποφύγω τις αγορές απο έξω καθώς αν έρθει προβληματική η συσκευή δεν θα ήθελα να είμαι σε αναμονή κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...