Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι απο εξωτερικο αλλα αν το θες  αμεσα υπαρχει και στην ευρωπαϊκη αποθηκη του vickmall στα 180€ 

ή διαφορετικα στα ποιο αξιοπιστα κινεζομαγα

banggood 143

geekbuying 135€

Υ.Γ. αν χρησιμοποιεις την 800αρα μπαντα σε 4g δλδ εχεις wind προτιμησε το νεο μοντελο που εβγαλε.

Τωρα το ειδα οτι δεν επιθυμεις αγορα απο κινα ....... 

Η αλήθεια ειναι οτι φοβάμαι την αγορά απο κίνα ιδιαίτερα στο θέμα εγγύησης.

θα πρέπει το τηλέφωνο να το στεέλνω πίσω κλπ κλπ.

Απο ελλάδα βρίσκω και την έκδοση με τα 2GB ram.

Τίμια συσκευή πάντως.

Αυτό που θα επιζητούσα ειναι να μπει κάρτα μνήμης μαζί με δευτερη σιμ πράγμα το οποίο δεν γίνεται οπότε μάλλον   η αγορά συσκευής με 32GB είναι αναγκαία.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο Ελλαδα εχει 207€+2,46€(μεταφορικα)= 209,46 €  το ποιο φθηνο μαγαζι που το εχει αμεσα διαθεσιμο 

http://www.bestprice.gr/item/2154862047/xiaomi-redmi-3s-32gb.html?qid=37VsrDeI0T8_97401&seq=2

τα 171€ που βγάζει το πρώτο κατάστημα τι είναι; :-D

κοίτα να δεις που αποτελεί ενδιαφέρουσα υποθεση το συγκεκριμενο

Να φανταστώ για την εγγύηση πάλι το ιδιο ισχύει ε;

• Like 1
Δημοσ.

ωχ τωρα το ειδα ναι το 171€ ειναι παραδοση απο 4-7 εργασιμες μερες  (οσα ειναι κατοπιν παραγγελιας βαλε 20μερες για παραδοση) , με την εγγυηση λογικα ισχυει οτι ειναι μεσαζοντας ο εμπορος απο εδω που το εχεις αγορασει φυσικα καλυτερα να επαιρνες ενα τηλεφωνο στο υποψηφιο καταστημα εαν το αγορασεις απο εδω :)

Δημοσ.

αχα

ωχ τωρα το ειδα ναι το 171€ ειναι παραδοση απο 4-7 εργασιμες μερες  (οσα ειναι κατοπιν παραγγελιας βαλε 20μερες για παραδοση) , με την εγγυηση λογικα ισχυει οτι ειναι μεσαζοντας ο εμπορος απο εδω που το εχεις αγορασει φυσικα καλυτερα να επαιρνες ενα τηλεφωνο στο υποψηφιο καταστημα εαν το αγορασεις απο εδω :)

επίσης μήπως το Mi 4C αξίζει περισσότερο απ το 3s;

Δημοσ.

mi4c καλυτερη καμερα , επεξεργαστη, οθονη (FHD)

redmi 3s , καλυτερη μπαταρια , καλυτερα γραφικα 

δες εδω ενα συγκριτικο 

Οχι το redmi 3s δεν εχει καλυτερα γραφικα απο το mi4c.

Το mi4c εχει αισθητα καλυτεα γραφικα(gpu) απο το redmi 3s. Το ιδιο ισχυει και για τον επεξεργαστη τους.

Δημοσ.

Η διαφορά οτι το mi4c ειναι απο τα καλα κινητα της Xiaomi ενω το αλλο προορίστηκε εξαρχής για low budget κινητό. Η διαφορά κυκλοφορίας ενός χρόνου προφανώς δίνει προβάδισμα σε μερικά χαρακτηριστικά στο 3s επειδή εχει πιο πρόσφατο hardware απο την άλλη το mi4c ειναι πιο προσεγμένο κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι το redmi 3s δεν εχει καλυτερα γραφικα απο το mi4c.

Το mi4c εχει αισθητα καλυτεα γραφικα(gpu) απο το redmi 3s. Το ιδιο ισχυει και για τον επεξεργαστη τους.

το ενα φοραει την adreno 418 (mi4c) και το αλλο φοραει την adreno 505(redmi 3s) οποτε ποιο εχει καλυτερα γραφικα; ;;;

Δημοσ.

όπως έχω γράψει και στην αρχή του θέματος,τα παιχνίδια δεν με απασχολουν.

η συσκευή θα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για 3g/4g απο Vodafone/Cosmote και θα τρέχουν FB,messenger,twitter,viber,whatsapp και 3 λογαριασμοί email.

μέχρι στιγμής το ταπεινό πλην τιμιο Lumia 435 Dual sim που έχω κάνει άψογα την παραπάνω δουλειά ΑΛΛΑ οι εφαρμογές ειναι αναξιόπιστες και αυτό ειναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα.

Χάνονται ειδοποιήσεις,κρασάρουν οι εφαρμογές κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

όπως έγραψα και πριν, η 418 είναι πολύ πολύ καλύτερη από την 505,δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τον δυο

το ενα φοραει την adreno 418 (mi4c) και το αλλο φοραει την adreno 505(redmi 3s) οποτε ποιο εχει καλυτερα γραφικα; ;;;

• Like 1
Δημοσ.

όπως έγραψα και πριν, η 418 είναι πολύ πολύ καλύτερη από την 505,δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τον δυο

ωχ δεν το ειδα το ποστ σου....

Δημοσ.

λοιπόν μου ήρθε ενα mail απο eshop και έχει το redmi 3s 16αρι στα 155€

ρώτησα και μου παν ειναι με εγκατεστημενο google play κλπ ισχύει όντως η θα χρειαστεί αλλαγή ρομ;

επίσης,βλέπω στη σελίδα τους οτι δεν εχει δακτυλικό αποτύπωμα ενω στο νετ βλέπω οτι η συσκευή διαθέτει.

Δημοσ.

λοιπόν μου ήρθε ενα mail απο eshop και έχει το redmi 3s 16αρι στα 155€

ρώτησα και μου παν ειναι με εγκατεστημενο google play κλπ ισχύει όντως η θα χρειαστεί αλλαγή ρομ;

επίσης,βλέπω στη σελίδα τους οτι δεν εχει δακτυλικό αποτύπωμα ενω στο νετ βλέπω οτι η συσκευή διαθέτει.

Εχουν λαθος φωτογραφια, πρεπει να ειναι το απλο το redmi 3 αυτο. Δακτυλικο αποτυπωμα εχει σιγουρα το 3s.

Tωρα για την ρομ, και οι custom εχουν google play οποτε δεν λεει κατι, ρωτα αν εχει την official global rom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...