Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μηνιαία updates ξεχάστε τα τώρα, άλλαξαν πολιτική και το ανακοίνωσαν. Παρόλα αυτά παραμένει μια από τις πιο τίμιες αγορές στην κατηγορία του

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα μηνιαία updates ξεχάστε τα τώρα, άλλαξαν πολιτική και το ανακοίνωσαν. Παρόλα αυτά παραμένει μια από τις πιο τίμιες αγορές στην κατηγορία του

Για λογισμικού εννοώ.

Δημοσ.

οπότε μέχρι στιγμής έχουμε

1)Moto G4 Dual sim

2)galaxy j5 2016 duos

απο εκει και πέρα,το Lenovo P1m το ξεγράφουμε;

Παιδιά ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τις απαντήσεις.

Δυστυχώς καταλαβαίνω μάλλον αυτό που ζητάω είναι δύσκολο(στο να παίξουν 3 slot μαζί) και το 90% των συσκευών το έχουν καταργήσει.

επίσης,τα παραπάνω τηλέφωνα δίνουν όλη τη μνήμη για το οτιδήποτε η θα περάσω 3 γίγα με εφαρμογές και θα μου πει δεν υπάρχει αλλος χώρος;

Δημοσ.

1)Moto G4 Dual sim

2)galaxy j5 2016 duos

Δυστυχώς καταλαβαίνω μάλλον αυτό που ζητάω είναι δύσκολο(στο να παίξουν 3 slot μαζί) και το 90% των συσκευών το έχουν καταργήσει.

επίσης,τα παραπάνω τηλέφωνα δίνουν όλη τη μνήμη για το οτιδήποτε η θα περάσω 3 γίγα με εφαρμογές και θα μου πει δεν υπάρχει αλλος χώρος;

Κανένα δεν δίνει όλη την μνήμη πάντα τρώει αρκετή το λειτουργικό. Μπορείς όμως με μια γρήγορη κάρτα SD να την κάνεις να συμπεριφέρεται σαν εσωτερικός χώρος άρα δεν νομίζω να χεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Κανένα δεν δίνει όλη την μνήμη πάντα τρώει αρκετή το λειτουργικό. Μπορείς όμως με μια γρήγορη κάρτα SD να την κάνεις να συμπεριφέρεται σαν εσωτερικός χώρος άρα δεν νομίζω να χεις πρόβλημα.

εννοώ οτι η μνήμη δεν έιναι χωρισμένη σε τμήματα για αρχεια/εφαρμογες κλπ όπως το κάνουν μερικές συσκευές;

Δημοσ.

Νομιζω οτι στο G4 ειναι 2 sim slots + sd, δεν σου τρωει την μια sim για sd. Η μνημη ειναι διαθεσιμη ολη εκτος τα 3-4 gb που καταλαμβανει το λογισμικο. Οπως ειπε και ο @GianniSM μπορεις στο android 6 να ενοποιεις την sd με την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου οποτε πρακτικα εχεις unlimited χωρο.

Δημοσ.

η καρτα του λογικα

1)Moto G4 Dual sim

2)galaxy j5 2016 duos

θα έπρεπέ να το χεις ξεχάσει ήδη το lenovo
 αν η κάρτα δεν είναι γρήγορη 80-90 Mbps δεν κάνει για ενοποίησή ξέχασε το και αυτό
Δημοσ.

το 5.5αρι μάλλον το απορρίπτουμε.

έπιασα σήμερα στα χέρια μου το meizu m3 note απο φίλο και πραγματικά είναι τεράστιο.

άρα απ ότι βλέπω και γω δεν υπάρχουν επιλογές τελικά.

Δημοσ.

έπιασα σήμερα στα χέρια μου το meizu m3 note απο φίλο και πραγματικά είναι τεράστιο

επιασες και εσυ απο τις συσκευες με τα μεγαλυτερα besel

Δημοσ.

εγω προτεινω redmi 3s και κανεις και αυτο εδω το κοπλο για καρτα sd

Απο comments σε αντιστοιχο βιντεο

Πάντως, όσον αφορά τον τόπικ σταρτερ, και εγώ με παρόμοιες απαιτήσεις που είχα με χαμηλότερο budget βέβαια σε αυτο το κινητο κατέληξα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο comments σε αντιστοιχο βιντεο

Πάντως, όσον αφορά τον τόπικ σταρτερ, και εγώ με παρόμοιες απαιτήσεις που είχα με χαμηλότερο budget βέβαια σε αυτο το κινητο κατέληξα.

και εγω αυτο περιμενω , με την εκδοση 3gb 32 rom , τωρα βρισκεται στην τιμη 130-140€

Δημοσ.

και εγω αυτο περιμενω , με την εκδοση 3gb 32 rom , τωρα βρισκεται στην τιμη 130-140€

απο εξωτερικό;

Προσωπικά το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να αποφύγω τα 2 νούμερα,έχω συγγενείς με whats up που με καλούν εκεί αλλα χρησιμοποιώ ενα cu ως βασικό νούμερο εδώ και χρόνια.

ούτε το ένα μπορώ να καταργήσω πλήρως ούτε το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

απο εξωτερικό;

Προσωπικά το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να αποφύγω τα 2 νούμερα,έχω συγγενείς με whats up που με καλούν εκεί αλλα χρησιμοποιώ ενα cu ως βασικό νούμερο εδώ και χρόνια.

ούτε το ένα μπορώ να καταργήσω πλήρως ούτε το άλλο.

ναι απο εξωτερικο αλλα αν το θες  αμεσα υπαρχει και στην ευρωπαϊκη αποθηκη του vickmall στα 180€ 

ή διαφορετικα στα ποιο αξιοπιστα κινεζομαγα

banggood 143

geekbuying 135€

Υ.Γ. αν χρησιμοποιεις την 800αρα μπαντα σε 4g δλδ εχεις wind προτιμησε το νεο μοντελο που εβγαλε.

Τωρα το ειδα οτι δεν επιθυμεις αγορα απο κινα ....... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...