metalas94 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδιά Χτες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο home cinema (Sony str-ks600pw), και ήθελα να μάθω, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης με τον υπολογιστή. Εχω μια εξωτερική κάρτα ήχου, την focusrite scarlet 2i2 2nd gen, και το λάπτοπ μου είναι το Lenovo Z710.οι συνδέσεις του home cinema Αυτό είναι η θύρα για optical??ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) συνδέεις με δυο καλώδια jack to rca την κάρτα με κάποιο από τα δυο audio in του home cinema αυτό που βλέπω στην δεύτερη φωτό δεν είναι optical είναι υποδοχή για κλειδαριά λάπτοπ επίσης στην θεση σου θα συνέδεα το λάπτοπ κατευθείαν με το home cinema με καλώδιο stereo jack σε διπλό rca και τέλος,, νομίζω ότι αυτή η κάρτα δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο τελικό αποτέλεσμα πέρα από επιπλέον καλώδια και συνδέσεις Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2016 από george kesoglu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalas94 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 κατάλαβα, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου τώρα έτσι το έχω, RCA σε καρφίΑμα πάρω ένα καλώδιο optical και να καταλήγει σε καρφί 3,5, θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 όχι είναι τελείως διαφορετικά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalas94 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 δεν κάνει δηλαδή ε?γιατί κάπου διάβασα ότι τα καλύτερο αποτέλεσμα θα το έχω με optical Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ναι αλλα το λάπτοπ δεν έχει έξοδο optical Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalas94 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 οπότε RCA σε καρφί μονόδρομος.ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει hdmi το laptop; Aν εχει μπορεις να παρεις ανταπτορα hdmi σε φηφιακη εξοδο audio ενδεχομενως να χρειαστεις spliter στο hdmi για να παει στην τηλεοραση το ενα hdmi Δευτερη λυση παιρνεις μια εξωτερικη usb καρτα (αρχιζουν απο 10€) και συνδεεις την οπτικη εξοδο με το home cinema για να εχεις 5.1 Με το καρφι θα εχεις 2.0 μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα