Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σφάλμα όμως που παίρνεις πιο είναι τι σου λέει ?

Συγνωμα που αργησα για την απαντηση. Λοιπον οταν προσπαθω να κανω install ενα Game απο τον κανονικο τον δισκο τοτε δεν ανταποκρινεται καν. Ο δισκος διαβαζει κανονικα τα δεδομενα αλλα δεν λειτουργουνε τα εκτελεσημα αρχεια . Ο δισκος δεν εχει πανω του drivers. Drivers εχει μονο ο SSD που ειναι και ο Main για το boot up. 

Tα πραγματα ειναι απλα.

Εχεις windows στον ssd και δεν θελεις να τον φορτωσεις με παιχνιδια και προγραμματα.

Το ιδιο κανω και εγω (μονο games δεν κανω install στον ssd)

Υπο κανονικες συνθηκες, στο setup wizard θα σου δωσει την επιλογη να διαλεξεις το path για να κανει install το game/προγραμμα.

Αντι για το C://Program Files/Whatever θα επιλεξεις τον (τυχαιο γραμμα) D:/Ta paixnidia mou/LeagueofLegends και τελος.

Για αποφυγη προβληματων δεν συνηθιζω να βαζω τα προγραμματα στον D παρα μονο ελαχιστα που και να μην παιξουν για χ-ψ λογο μετα απο φορματ του C δεν θα με νοιαζει.

Το σφαλμα ομως δεν μας λες, ωστε να προχωρησουμε παρακατω..

Ακομη και οταν μπαινω απο τον SSD να κανω Install ενα Game δεν υπαρχει Path για αλλον δισκο .

Τον μηχανικο δίσκο αφού είναι νεος τον εχεις φορμαρει.Ειναι επισκεψιμος δηλαδη ή όχι γιατι μαλλον για κατι τετοι μου μυριζει.Εγώ πάντως έχω έναν SSD και 3 μηχανικούς και απλα καθε φορα επιλεγω που να γινει τι εγκατασταση και ολα τρεχουν τελεια.Ουτε os ουτε driver στον καθένα.Άμα όμως οπως σε λεω πιο πανω δεν μας πεις το σφαλμα δεν μπορουμε να παμε πιο κατω

Tι ενοεις να ειναι επισκεψιμος? Θελει να κανω κατι για να τον κανει να δουλευει με τα install του? Αυτην την στιγμη ο δισκος μονο διαβαζει data δεν μπορεις να τον δουλεψεις οπως θα επρεπε.

Δημοσ.

Ο μαιν μας νοιαζει να εχει το υλικο ο αλλος οχι μην κολλάς.Εγώ στον υπολογιστή έχω 1SSD και 3 μηχανικους.Κατα την εγκατασταση απλα επιλεγω που θελω να παω τι και ολα γινονται.Όταν λες δεν ανταποκρινετε κολαει αργει πως συμπεριφερετε ακριβως μηπως απλα πεταει το γνωστο που ειναι συνηθισμενο οτι απλα ο ταδε φακελος δεν υπαρχει αμα επιθυμειτε δημιουργια?Λοιπόν θα πας στο δισκο αποθηκη και φτιαξε ενα φακελο με ονομαδα ξερω γω μπλαμπλα.Μετά τρέξε το ινσταλλ και πες του να γινει εγκατασταση στον σκληρο αποθηκη μεσα στο φακελο μπλαμπλα.

Δημοσ.

oxι βεβαια δε χρειαζετε λειτουργικο στο μηχανικο βασικα ετσι το δουλευω καιρο !!

στον ssd μονο το λειτουργικο  και τα βασικα προγραματα και στο μηχανικο μονο games και αποθηκη απλα οταν τελειωσεις με εγκατασταση μεσα στο βιος θα  βαλεις 1ο το ssd για να μπουταρει σωστα και να ακολουθησει και ο μηχανικος !!

attachicon.gifΚαταγραφήyrtrtf.JPG

Ο ssd ειναι στο bios settings πρωτος . Ο μηχανικος ειναι δευτερος. Αλλωστε δεν θα ανοιγε καν το Pc εαν ητανε λαθος. O ssd εχει το λειτουργικο μεσα. 

Ο μαιν μας νοιαζει να εχει το υλικο ο αλλος οχι μην κολλάς.Εγώ στον υπολογιστή έχω 1SSD και 3 μηχανικους.Κατα την εγκατασταση απλα επιλεγω που θελω να παω τι και ολα γινονται.Όταν λες δεν ανταποκρινετε κολαει αργει πως συμπεριφερετε ακριβως μηπως απλα πεταει το γνωστο που ειναι συνηθισμενο οτι απλα ο ταδε φακελος δεν υπαρχει αμα επιθυμειτε δημιουργια?Λοιπόν θα πας στο δισκο αποθηκη και φτιαξε ενα φακελο με ονομαδα ξερω γω μπλαμπλα.Μετά τρέξε το ινσταλλ και πες του να γινει εγκατασταση στον σκληρο αποθηκη μεσα στο φακελο μπλαμπλα.

Οταν παω στον μηχανικο τον δισκο να κανω Install ενα game τοτε δεν γινεται τιποτα ειναι σαν να μην εκανα ποτε κλικ, Ακομη και εαν δοκιμασω να το τρεξω σαν διαχειριστης. 

Δημοσ.

Κάτι δεν κάνεις καλά ή δεν μας λες καλά.Πχ θες να βάλεις το χ πρόγραμμα το τρέχεις κανονικά πατάς επόμενο σε όλα και εκεί που σου λέει που θες να αποθηκευτεί του λες να μπει στο χ δίσκο που θες και εκει παγώνει.

Δημοσ.

Κάτι δεν κάνεις καλά ή δεν μας λες καλά.Πχ θες να βάλεις το χ πρόγραμμα το τρέχεις κανονικά πατάς επόμενο σε όλα και εκεί που σου λέει που θες να αποθηκευτεί του λες να μπει στο χ δίσκο που θες και εκει παγώνει.

Το προβλμηα λυθηκε. Επρεπε να μηδενισω εκ νεου τον δισκο με ολα τα data  για να στρωσει. Δεν χρειστηκενα κανω format .Σας ευχαριστω ολους !!

Δημοσ.

Φίλε μου άλλο κατάλαβα και συγγνώμη αν σε μπέρδεψα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...