Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα χρησημοποιω εναν SSD μονο για boot up και πηρα εναν σκληρο δισκο  1 tb για gaming - εφαρμογες. Το προβλημα ειναι οτι δεν γινεται να κανω καμια εγκατασταση τις εφαρμογες- παιχνιαδια στο 1 tb γιατι μου βγαζει σφαλμα. Για ποιο λογο συμβαινει κατι τετιο απο την στιγμη που τους βλεπει κανονικα και τους δυο δισκους ο υπολογιστης? Απαιτουντε καποιες ρυθμισεις? Αυτην την στιγμη ειναι μονο για data ο δισκος του 1 tb και τιποτα παραπανω. Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δηλδή επιλέγεις να γίνει η εγκατάσταση αντί στο SSD στον μηχανικό δίσκο και δεν γίνετε?

Δημοσ.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δηλδή επιλέγεις να γίνει η εγκατάσταση αντί στο SSD στον μηχανικό δίσκο και δεν γίνετε?

Ακριβως

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή σου, αν δεν έχεις λειτουργικό στον hdd μόνο αποθήκευση μπορείς να κάνεις αδερφέ.

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις εγκατασταση προγραμματων σε δευτερο σκληρο, εγω εχω βαλει μερικα.
Αν δεν αναφερεις τι λεει το σφαλμα δεν γινεται να μαντεψουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή σου, αν δεν έχεις λειτουργικό στον hdd μόνο αποθήκευση μπορείς να κάνεις αδερφέ.

Καλησπερα ο κανονικος ο δισκος δεν εχει λειτουργικο επανω. Θα πρεπει να γινει format και σε αυτον και στην συνεχεια να περαστουνε drivers?

Δημοσ.

Καλησπερα ο κανονικος ο δισκος δεν εχει λειτουργικο επανω. Θα πρεπει να γινει format και σε αυτον και στην συνεχεια να περαστουνε drivers?

Αφού αποσυνδέσεις τον ssd εντελώς περνάς win drivers στον hdd μετά ξανασυνδεεις τον ssd και στο boot θα επιλέγεις όποιον από τους δύο θέλεις. Ξαναλέω αν κατάλαβα καλά για το τι θες να κάνεις, σύμφωνα με την περιγραφή σου.

Δημοσ.

Οπα οπα δεν χρειαζεται να υπαρχει και στους 2 το λειτουργικο.Ο 2ο μπορει να παιξει για οτι μα οτι χρηση θελεις.Το σφαλμα που αναφερει πιο ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Για παιχνίδια ρε παιδιά που θα εγκατασταθουν για να τα παίξει αν δεν έχει os ο hdd; Στον ssd θα πάνε. Άλλο πράγμα θέλει μήπως δεν κατάλαβα σωστα;

Δημοσ.

Για παιχνίδια ρε παιδιά που θα εγκατασταθουν για να τα παίξει αν δεν έχει os ο hdd; Στον ssd θα πάνε. Άλλο πράγμα θέλει μήπως δεν κατάλαβα σωστα;

Οχι εισαι σωστος. Δεν παιζουνε τα games στον κανονικο τον δισκο.

Wait, στον ssd δεν εχεις windows?

Στον SSD υπαρχει λειτουργικο. Στον κανονικο που τον αγορασα για Games και εφαρμογες δεν υπαρχει λειτουργικο. Θα επρεπε να υπαρχει?

Δημοσ.

Tα πραγματα ειναι απλα.
Εχεις windows στον ssd και δεν θελεις να τον φορτωσεις με παιχνιδια και προγραμματα.

Το ιδιο κανω και εγω (μονο games δεν κανω install στον ssd)

Υπο κανονικες συνθηκες, στο setup wizard θα σου δωσει την επιλογη να διαλεξεις το path για να κανει install το game/προγραμμα.

Αντι για το C://Program Files/Whatever θα επιλεξεις τον (τυχαιο γραμμα) D:/Ta paixnidia mou/LeagueofLegends και τελος.

Για αποφυγη προβληματων δεν συνηθιζω να βαζω τα προγραμματα στον D παρα μονο ελαχιστα που και να μην παιξουν για χ-ψ λογο μετα απο φορματ του C δεν θα με νοιαζει.

Το σφαλμα ομως δεν μας λες, ωστε να προχωρησουμε παρακατω..

Δημοσ.

Οχι εισαι σωστος. Δεν παιζουνε τα games στον κανονικο τον δισκο.

Στον SSD υπαρχει λειτουργικο. Στον κανονικο που τον αγορασα για Games και εφαρμογες δεν υπαρχει λειτουργικο. Θα επρεπε να υπαρχει?

oxι βεβαια δε χρειαζετε λειτουργικο στο μηχανικο βασικα ετσι το δουλευω καιρο !!

στον ssd μονο το λειτουργικο  και τα βασικα προγραματα και στο μηχανικο μονο games και αποθηκη απλα οταν τελειωσεις με εγκατασταση μεσα στο βιος θα  βαλεις 1ο το ssd για να μπουταρει σωστα και να ακολουθησει και ο μηχανικος !!

post-238528-0-59063500-1471807977_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τον μηχανικο δίσκο αφού είναι νεος τον εχεις φορμαρει.Ειναι επισκεψιμος δηλαδη ή όχι γιατι μαλλον για κατι τετοι μου μυριζει.Εγώ πάντως έχω έναν SSD και 3 μηχανικούς και απλα καθε φορα επιλεγω που να γινει τι εγκατασταση και ολα τρεχουν τελεια.Ουτε os ουτε driver στον καθένα.Άμα όμως οπως σε λεω πιο πανω δεν μας πεις το σφαλμα δεν μπορουμε να παμε πιο κατω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...