daPro Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Παιδιά άλλαξα αντλία βενζίνης κ κάνει θόρυβο.έβαλα μια μετασιον 50 ευρώ. Τι μπορεί να είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 σκαρτη υλοποιηση απο τον κατασκευαστη.μια ιταλικια,χαλασαν τρια κοματια στο μηνα πανω.εβαλα αλλη μαρκα και ησυχασα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Την έχω 2 μήνες πάνω κ το αμάξι δουλεύει μια χαρά..δεν με πειράζει ο θόρυβος απλά μην γίνει καμία ζημιά.. magneti marelli είναι η αντλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εμένα στο Polo κάνει θόρυβο η αντλία χρόνια τώρα. Δεν μου έχει προκαλέσει πρόβλημα. Κι έχει και την πλάκα της, γκαζώνεις κι ακούς ένα "φςςς". Σε 3 μάστορες είχα πάει γι αυτό το θέμα, όλοι τους μου έλεγαν ότι είναι το turbo. Έκανα αμάν να τους πείσω ότι το αμάξι είναι ατμόσφαιρα. Ο τελευταίος επέμενε κιόλας, όχι λέει, σίγουρα το turbo είναι. Πόσες φορές του είπα ότι δεν έχω turbo και δεν ένιωθε, ούτε 'γω δε ξέρω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εμένα στο Polo κάνει θόρυβο η αντλία χρόνια τώρα. Δεν μου έχει προκαλέσει πρόβλημα. Κι έχει και την πλάκα της, γκαζώνεις κι ακούς ένα "φςςς". Σε 3 μάστορες είχα πάει γι αυτό το θέμα, όλοι τους μου έλεγαν ότι είναι το turbo. Έκανα αμάν να τους πείσω ότι το αμάξι είναι ατμόσφαιρα. Ο τελευταίος επέμενε κιόλας, όχι λέει, σίγουρα το turbo είναι. Πόσες φορές του είπα ότι δεν έχω turbo και δεν ένιωθε, ούτε 'γω δε ξέρω... Και ποιος μου λέει έμενα ότι έχει όντως τούρμπο άπλα εσύ δεν το βλέπεις, να τα ακούς τα μαστορια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 αν η παλια δεν εκανε θορυβο,και η καινουρια κανει,μπορει να σημαινει πολλα πραγματα.οτι ετσι ειναι η λειτουργια της εκ κατασκευης,οτι ειναι ασημαντες αλλα υπαρκτες ανοχες στα υλικα ,κλπκλπ....το κακο θα ειναι να χαλασει εκτος εγγυησης.αν δεν μασας,ζητα αλλαγη,ή επεκταση εγγυησης,διοτι ακομη και μεγαλες εταιριες οπως η μαγνετι,για να αυξησουν τα κερδη ,ριχνουν την ποιοτητα.μπορει καποτε να εβγαζε σωστα εργαλεια,αλλα με την ελευση των κινεζων,ολα γαμηθηκαν............. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Η magneti marelli δεν είναι ιμιτασιόν πάντως. Επίσης γενικά στο παρελθόν αυτοκίνητα με δικά της προιόντα είχαν θέματα αν δε κάνω λάθος, στον ηλεκτρολογικό τομέα κατά βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Θόρυβος απο την αντλία κανονικά δεν θα έπρεπε να ακούγεται. Συνήθως όταν αρχίσει να κάνει θόρυβο μια αντλία, είναι λίγο πριν κολλήσει. Θα σου πρότεινα να την πάς πίσω για αντικατάσταση. Εν ανάγκη ζήτα απο τον μηχανικό σου να σου βάλει άλλη μάρκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ένα συνεχόμενο ''βζιν'' είναι φυσιολογικό να ακούγεται, αν ακούγεται κάτι άλλο τότε όντως υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η μαμά αντλία δεν ακουγόταν καθόλου..θα πάω αύριο να ζητήσω αντικατάσταση.. πάντως εχθές που την έβγαλα μια για να ρίξω μια ματιά,στην πρώτη μιζια δεν έκανε θόρυβο..αλλά στην δεύτερη ξανά τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν μου την άλλαξε..λέει έχουν περάσει 3 μήνες και έχεις υγραεριο.αν χαλάσει ξαναμιλαμε... Ήμουν με την κόρη μου και δεν το συνέχισα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα