Προς το περιεχόμενο

"We are back" λέει η AMD με τους επεξεργαστές ZEN που τους βάζει απέναντι από Broadwell-E

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουλαλα ο νεος μου επεξεργαστης θα ειναι amd αν συνεχισει το ιδιο βιολι με τις τιμες η inteλα

τιμες μαματα ναι....αλλα σταυθερωτητα υποστιριξη και επιδωσεις σαν καμια αλλη! να τα λεμε αυτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πάτησε και το Insomnia και το engadget και αναπαράγουν το "fake" slide. Ω θεοί... :rolleyes:

Σσσσσ..... τα slides είναι από το Ars Technica αλλά μην το πεις πουθενά... :)

• Like 3

και εγω απο phenom 2 x 2 550 --4 cores unlocket και 790fx-gd 70 περίμενα για Bouldozer (ευτήχως δεν αγόρασα)  μετά περιμενα για zen αλλα zen δεν έβλεπα στο τέλος από τα χριστούγεννα  ι3-6100 και υσήχασα τώρα εαν περιμενετε να παρετε με 150 ευρώ  4c/8t cpu μάλλον θα περιμένετε 4 χρόνια ακόμα  και εαν θέλετε και VR ή 4κ games να έχετε και κανα δυο χιλιαρικα μην σας ξεγελάνε τα παπαγαλακια 

• Like 1

Η αλήθεια είναι ότι έχω CPU για τώρα έναν 4670Κ και γενικά μια ζωή ιντελάκιας ήμουν αλλά ελπίζω να ανέβει η AMD για να μην υπάρχει μονοπώλειο. Ο 4670Κ όταν τον πήρα είχε 212.90 και 3-4 μήνες μετά βγήκε ο 4690Κ.τώρα ο αντίστοιχος unlocked i5 6600K ξεκινάει από τα 260€ στην Ελλάδα 4 μήνες πριν έλθουν οι Κaby lake.

Αν είναι τόσο καλοί όσο λένε οι ΖΕΝ θα έχουν και ανάλογες αλλά σίγουρα χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τους αντίστοιχους σε επιδόσεις intel.

Τα τελευταία χρόνια η AMD έχει χάσει την αξιοπιστία της στα μάτια μου με όλα όσα έχει κάνει με τις GPU(renames/rebrands  κλπ) αλλά στις CPU θεωρώ πως ακόμα και σήμερα είναι πολύ καλή και την εκτιμώ. Δε θα δύσταζα να βάλω AMD CPU.

Ελπίζω να λένε αλήθεια. Τίποτα άλλο.

Βγάλε κανενα επεξεργαστη ρε AMD και καντον να εχει εστω 70%  απο τις επιδοσεις του i5 και βαλτον δυο κατοσταρικα με DDR4 να γουσταρουμε, και παλι φιλοι....

• Like 1

Mας παρουσίασαν πως τρέχει το deus x χωρίς να δείχνουν τα fps γιατί άραγε?Και το blender benchmark είναι κομμένο και ραμμένο απο την amd οπότε ανούσια η σύγκριση.

• Like 1

Το θέμα είναι τι γίνεται σε server περιβάλλον γιατί εκεί είναι τα χοντρά λεφτά. Η Intel έβγαλε πρόσφατα τους Xeon Phi που είναι μια ομορφιά. Τι αντίστοιχο έχει στα σκαριά η AMD; Τι να το κάνω να μου βγάλει κάτι ισάξιο σε i5 με 50 ευρώ φθηνότερο όταν για έναν καλό Xeon θέλω 600 ευρώ χαλαρά.

Mας παρουσίασαν πως τρέχει το deus x χωρίς να δείχνουν τα fps γιατί άραγε?Και το blender benchmark είναι κομμένο και ραμμένο απο την amd οπότε ανούσια η σύγκριση.

για να το λεει ο τζίφορς κατι παραπανω θα ξερει παιδια.

Amd και intel τις εχει ο ιδιος ανθρωπος και κονομαει εφαρμοζοντας την marketing τακτικη:"ανταγωνιστριες εταιρειες"

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ...

• Like 2

Το θέμα είναι τι γίνεται σε server περιβάλλον γιατί εκεί είναι τα χοντρά λεφτά. Η Intel έβγαλε πρόσφατα τους Xeon Phi που είναι μια ομορφιά. Τι αντίστοιχο έχει στα σκαριά η AMD; Τι να το κάνω να μου βγάλει κάτι ισάξιο σε i5 με 50 ευρώ φθηνότερο όταν για έναν καλό Xeon θέλω 600 ευρώ χαλαρά.

ΟΥΤΕ ισαξιο με ι5 θα είναι ουτε τα 50 ευρω φθηνότερο θα ειναι και αυτό γιατι αλλο real Life pc και αλλο bechmark 

και εγω απο phenom 2 x 2 550 --4 cores unlocket και 790fx-gd 70 περίμενα για Bouldozer (ευτήχως δεν αγόρασα)  μετά περιμενα για zen αλλα zen δεν έβλεπα στο τέλος από τα χριστούγεννα  ι3-6100 και υσήχασα τώρα εαν περιμενετε να παρετε με 150 ευρώ  4c/8t cpu μάλλον θα περιμένετε 4 χρόνια ακόμα  και εαν θέλετε και VR ή 4κ games να έχετε και κανα δυο χιλιαρικα μην σας ξεγελάνε τα παπαγαλακια 

Θες, να ελπίζεις, για μην απαξιωθεί η αγορα σου... Ειναι φυσικη ανθρωπινη αντίδραση μην αγχωνεσε. Το οτι εν ετη 2016 αγορασες 4c/4t ειναι ενα θεμα μιας και σε gaming ειναι ηδη λιγοι. Και το οτι η intel δε δινει HT στους 6600 δεν ειναι θεμα τεχνολογίας αλλα εμπορικής πολίτικης οποτε το πιθανότερο ειναι να αλλαξουν πολλα.

Οι υπολοιποι απο εμας ελπιζουμε σε ενα καλο προιον για να βελτιωθει ο ανταγωνισμος ειτε amd ειτε intel αγορασουμε στο τελος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...