georbap Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Φίλοι καλώς σας βρήκα. Το laptop μου παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες ένα θέμα στο οποίο δεν μπορώ να βρω λύση. Όταν πατάω το κουμπί για να ανοίξει το πρώτο που βγάζει είναι ένα logo της lenovo.Τις τελευταίες μέρες όταν πάω λοιπόν να το ανοίξω , κολλάει στο logo αυτό και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Αφού πατήσω αρκετές φορές το κουμπί της απενεργοποίησης- ενεργοποίησης τότε αν είμαι τυχερός κάποια από αυτές τις φορές ανταποκρίνεται και έκτοτε δουλεύει άψογα , μέχρι να το απενεργοποιήσω και να επανέλθει το πρόβλημα όταν προσπαθήσω να το ανοίξω πάλι. Επίσης ένα άλλο κουλό που μου έκανε ξαφνικά , είναι ότι δεν διαβάζει τα cd ενώ στην διαχείριση συσκευών δεν βλέπει καθόλου μονάδα cd/dvd , σαν να εξαφανίστηκε. Κάθε βοήθεια λοιπόν ευπρόσδεκτη.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Όταν ξαν'ανοιξει τρέξε το Hard Disk Sentinel και νομίζω θα βρεις την απάντηση. Αν πάλι δεν την βρεις εκει θα πρέπει να ψαχτείς με τον controler σου,αρα ξεκίνα να δεις αν υπάρχει bios update σε πρώτη φάση. 1
ss13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Καλώς όρισες Σε ασφαλή λειτουργία ( safe mode ) μπαίνει ; Εαν μπορείς βγάλε τον σκληρό και σύνδεσε το σε σταθερό να δεις εαν παίζει
georbap Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω και τα δύο και επανέρχομαι.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει η sata θύρα για το optical drive η και το ιδιο το drive. αν ειναι εύκολο,αφαίρεσε την συσκευή και δες την συμπεριφορά του συστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα