kraniaden Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 καλημέρα έχω το τάμπελ intenso 814s όταν το απενεργοποιήσω και όταν το ανοίγω ξανά κολάι και δεν ανοίγει, πρέπει να κάνω την εξής διαδικασία για να ανοίξει ξανά πατώ το πλήκτρο του ανοίγματος ταυτόχρονα με το πλήκτρο μείωσης της έντασης και πάω στην οθόνη με τα μπλε γράμματα και κάνω διαγραφή αρχείων και επανεκκίνηση, ξέρη κανείς τη μπορώ να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ έχω το ίδιο θέμα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. 1) Δεκάδες φορές Recovery Mode -> Wipe cache + Wipe Data 2) Πλήρη φόρτιση ΜΟΝΟ από φορτιστή (κι όμως, έχει σημασία, αν δεν έχει αρκετή μπαταρία, ο bootloader κολλάει) 3) Προσπάθεια χρήσης του adb. Προφανώς λόγω της επαναφοράς εργοστασιακών, χάθηκε το USB debugging και δεν το αναγνωρίζει. Μόνο άμα μπω στο recovery menu και στο υπομενου update from adb, φαίνεται το adb να αναγνωρίζει κάτι, αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω τίποτα 4) Έχω ένα ακριβώς ίδιο 2ο. Σκέφτηκα μήπως γίνεται να κάνω extract την ROM από το ένα και να το βάλω στο άλλο μέσω του Recovery. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να έχω Custom Recovery στην λειτουργική συσκευή, κάτι απίθανο, γιατί δεν έχουν βγάλει τέτοιο πράγμα γιαυτό το tablet 5) Έστειλα email στην Intenso, και τους ζήτησα την original ROM και μου είπαν "Δεν υπάρχει" Μουρχεται να το πετάξω στα σκουπίδια. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ειναι θεμα rom και του λειτουργικου. Αν δεν υπαρχει αλλη τοτε δεν κανεις τιποτα. Επισης μπες και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Αστο να ξεφορτιση εντελος. Μετα φορτισε το μεχρι το 100% χωρις να το ανοιξεις/πειραξει. Μετα δες αν στο ξανακανει. Αν ανοιξει ενδέχεται να εχεις χρησιμοποίηση πολυ μνημη και να κολλαει. Ο μονος τροπος ειναι η να απεγκαταστισης καποιες εφαρμογες(παιχνιδια κλπ) ή να το ρουταρεις και να "ξηλωσει" αυτες που δεν θες(οχι του λειτουργικου). Ετσι θα εχεις και καποιο χωρο επιπλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα κατάλαβα ότι προέκυπτε από κάποιο, πιθανώς κρυφό αρχείο, που έτρωγε περίπου 5GB της εσωτερικής ROM. H ROM δεν άδειαζε ούτε με wipe data, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ανοίξει, και όταν άνοιγε πετούσε κάτι άσχετα μηνύματα. Μέχρι που σταμάτησε να ανοίγει. Το ίδιο θέμα είχε και το 2ο ίδιο tablet της κόρης μου. Αφού κατάφερα και το root-αρα (KingoRoot) μόνο τότε μπόρεσα να το καθαρίσω τελείως και να αφήσει 5,7GB ελεύθερα. Αν καταφέρω να ανοίξει, θα το root-άρω κατευθείαν και θα το καθαρίσω....αρκεί, να boot-άρει. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από aXer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τζίφος... Δεν έπιασε... Πάλι τα ίδια κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Κατι μου λεει οτι ειναι Rockchip και εχει επεξεργαστή Cortex A9 Για διαβασε αυτον τον οδηγο!! http://www.insomnia.gr/topic/634227-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-rockchip-adb-drivers-%CF%83%CE%B5-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-android/?do=findComment&comment=55414620 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς αυτός ο οδηγός δεν μπορεί να μου χρησιμεύσει. Γράφεις: "Καταρχην , αναβουμε το tablet και το συνδεουμε στον υπολογιστη μας και αφηνουμε να ολοκληρωθει η διαδικασια αναγνωρισης απο το λειτουργικο μας." Δυστυχώς δεν φτάνω καν σε αυτό το στάδιο. Όταν ανοίγει δείχνει "Intenso" για 5 δευτερόλεπτα και μετά το logo "Α9 Dual Core" και κολλάει εκεί. Καμιά φορά κολλάει και στο Intenso. To 2o, λειτουργικό, ίδιο tablet που έχω, όταν ξεκινάει και το έχω συνδεδεμένο στην USB, λίιιιιγο πριν φύγει το A9 logo, o υπολογιστής το αναγνωρίζει ως εξωταρική μονάδα αποθήκευσης. Στο προβληματικό, αυτό δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ανοιξα το tablet και είδα ότι το chip του είναι το amlogic 8726-mxs Λέει κάτι αυτό σε κάποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ανοιξα το tablet και είδα ότι το chip του είναι το amlogic 8726-mxs Λέει κάτι αυτό σε κάποιον; 2017-01-18 19.19.32.jpg http://www.slatedroid.com/topic/41478-how-to-unbrick-your-amlogic-aml8726-mx-series-tablet-v20/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν πολλά πράγματα από αυτό το άρθρο που δεν καταλαβαίνω, και κάποια άλλα που δεν μπορώ να κάνω....Δυστυχώς. Να ρωτήσω κάτι άλλο... 1) Αν έχω τα αρχεία boot.zip και recovery.zip (ή bin δεν θυμάμαι), πως μπορώ να τα περάσω μέσω του recovery menu? 2) Όπως είπα έχω ένα ακόμα ίδιο λειτουργικό tablet-άκι. Πως μπορώ να κάνω "extract" τα boot και recovery ώστε να τα χρησιμοποιήσω στο άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μονο με Flash tools γίνετε Σε recovery γινετε αν ηταν ροοτ. Εγω βρηκα το Firmware σε μορφη Zip οπως πρεπει να είναι δηλαδη. Αν μπορεις να το περασης μεσω tools .... Σου παραθέτω το link για την romhttp://www.intenso.de/multimedia/treiber/1348560271.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ. Είναι σίγουρα για το 814S και όχι για 814 σκέτο; Ρωτάω γιατί έχω βρει τα πάντα για 814 αλλά για κάποιο λόγο το "s" είναι σαν να μην υπάρχει. Τι εννοείς "μέσω tools"; H μόνη πρόσβαση που έχω στο tablet είναι μέσω recovery. Χτες όλο το απόγευμα προσπαθούσα να βρω τρόπους root-αρίσματος μέσω zip update. Υπέθεσα ότι κάτι έχει στραβώσει στον bootloader οπότε μπορεί να γινόταν κάτι. Βρήκα καμιά 10αριά root zips για το amlogic 8726 chipset αλλά όλα όταν τα δοκίμαζα κατέλληγε να λέει "Verification Failed". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ. Είναι σίγουρα για το 814S και όχι για 814 σκέτο; Ρωτάω γιατί έχω βρει τα πάντα για 814 αλλά για κάποιο λόγο το "s" είναι σαν να μην υπάρχει. Τι εννοείς "μέσω tools"; H μόνη πρόσβαση που έχω στο tablet είναι μέσω recovery. Χτες όλο το απόγευμα προσπαθούσα να βρω τρόπους root-αρίσματος μέσω zip update. Υπέθεσα ότι κάτι έχει στραβώσει στον bootloader οπότε μπορεί να γινόταν κάτι. Βρήκα καμιά 10αριά root zips για το amlogic 8726 chipset αλλά όλα όταν τα δοκίμαζα κατέλληγε να λέει "Verification Failed". Με εργαλείο που περνας rom εννοω.Αλλα και με το zip update μεσω recovery μπορεις αλλα πρεπει να την βλεπει(την rom)η recovery. Ισως με καποιο στικακι αν περαστη εκει,αλλα ολα αυτα ειναι θεωρητικά Αυτη(η rom)πρεπει να ειναι. Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι η πρωτη εκδοση(4.0)και απο εκει που την βρηκα ελεγε μονο intenso tablet 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι η πρωτη εκδοση(4.0)και απο εκει που την βρηκα ελεγε μονο intenso tablet 8 Ξέρω ποιά λες. Την είχα βρει και εγώ. Δεν είναι για το δικό μου 814s αλλά για το 814. Η απάντηση της Intenso όταν τους ζήτησα την ROM: Dear Mr. XXXX, thank you for your request to our support-team. We are sorry to inform you that there´s no firmware (4.2.2 ROM) for the Tab 814S available by the part of Intenso which can be installed afterwards. with kind Regards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Οποτε η κανονικη ειναι η 4.2.2 Εγω λεω να περασης αυτη που σου εδωσα. Βαλτην σε μια sd και κανε το update με recovery. Εξαλλου βλεπω οτι το 814 και το 814S εχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αν παει κατι λεμε τωρα κατι στραβα δεν εγινε και τιποτα,εξαλλου χαμενει υποθεσει ειναι δεν θα βρεις ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα