Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το forum.Εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω καινούργιο smartphone καθώς έχω το Lenovo K3 NOTE,δεν λέω εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο.Κάνοντας μια μικρή έρευνα κατέληξα σε 3 κινητά(oneplus2,samsung galaxy s6,xiaomi redmi pro).Κατέληξα σε αυτά τα 3 διότι είδα πως έχουν και τα 3 καλές κάμερες,παν σφαίρα,και είναι αξιόπιστα.Η αγορά τώρα,για το Xiaomi Redmi pro το έχω βρει στα 232 από vickmall,για τα άλλα είδα τις τιμές στα ελληνικά sites μεταχειρισμένων και είναι κοντά στα 250 στο xe κοίταξα για το samsung galaxy s6 και οι τιμές είναι εκεί το ίδιο και για το oneplus2 αλλά το βρήκα σε 3 διαφορετικά insomnia/xe/cargr.Εάν έχετε βρει από Κίνα κάποιο από τα δύο μέχρι 260 εάν μπορεί να μου το γράψει.Επίσης εάν έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο μπορείτε ελεύθερα.Ευχαριστω,φιλικά Χαράλαμπος.

Δημοσ.

Xiaomi Redmi note 3 pro(αν αυτο εννοουσες)το εχει και το eshop απο οτι βλεπω

http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-3-pro-dual-lte-16gb-gold-eng-p-TEL.090287

Επισης το OnePlus2 εχει καινουργιο 320ευρω δεν νομιζω οτι για μολις 50-60ευρω αξιζει να πας σε used

https://oneplus.net/gr/2

Αν σε ενδιαφερουν τα specs και κοιτας απο Κινα θα ελεγα να κοιταξεις στο Xiaomi Mi5 αν μπορεις να το βρεις στα 260-270ευρω περιπου(παρτου και μια θηκη μαζι).

Δημοσ.

Xiaomi Redmi note 3 pro(αν αυτο εννοουσες)το εχει και το eshop απο οτι βλεπω

http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-3-pro-dual-lte-16gb-gold-eng-p-TEL.090287

Επισης το OnePlus2 εχει καινουργιο 320ευρω δεν νομιζω οτι για μολις 50-60ευρω αξιζει να πας σε used

https://oneplus.net/gr/2

Αν σε ενδιαφερουν τα specs και κοιτας απο Κινα θα ελεγα να κοιταξεις στο Xiaomi Mi5 αν μπορεις να το βρεις στα 260-270ευρω περιπου(παρτου και μια θηκη μαζι).

Το Xiaomi Redmi pro το καινουργιο 10πυρηνο λεει 

Δημοσ.

Αυτο του e-shop φιλε μου με τα 190ευρο το vickmall το εχει 150 ευρω , δε ξερω ποιο μοντελο λες με 250αρι (σχεδον) στο vickmall..(μαλλον για κανενα Μι5 θα εννοεις...)

http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Στο μεταξυ...εισαι ευχαριστημενος απο το παλιο? ποσο καιρο το χρησιμοποιεις?..γιατι το ειχα προσφατα σα στοχο αλλα μπαινοντας στο Gsm arena αν διαβασεις τα τελευταια σχολια των χρηστων, θα δεις οτι σχεδον 9 στα 10 ειναι με προβληματα κ με "μην το παρετε" κ ετσι..την εκανα με ελαφρα απο αυτη τη σκεψη...

Δημοσ.

οχι φιλε Fulgore , εσυ καλα τα λες, εγω απευθηνομαι στον ενδιαφερομενο φιλο που με την τιμη που δινει κ το "xiaomi Redmi pro" το αφηνει λιγο ασαφες ποιο εννοει, γιατι αν εννοει το xiaomi Redmi 3 pro , Η τιμη δεν ειναι αυτη που δινει....τες πα, θα τη βρει την ακρη!! ;)

Δημοσ.

Αυτο του e-shop φιλε μου με τα 190ευρο το vickmall το εχει 150 ευρω , δε ξερω ποιο μοντελο λες με 250αρι (σχεδον) στο vickmall..(μαλλον για κανενα Μι5 θα εννοεις...)

http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Στο μεταξυ...εισαι ευχαριστημενος απο το παλιο? ποσο καιρο το χρησιμοποιεις?..γιατι το ειχα προσφατα σα στοχο αλλα μπαινοντας στο Gsm arena αν διαβασεις τα τελευταια σχολια των χρηστων, θα δεις οτι σχεδον 9 στα 10 ειναι με προβληματα κ με "μην το παρετε" κ ετσι..την εκανα με ελαφρα απο αυτη τη σκεψη...

Εννοώ το καινούργιο Xiaomi Redmi Pro με τους 10 πυρήνες.Όσο για το Lenovo K3 note είναι αρκετά καλό με βόλεψε αρκετά και το χρησιμοποιώ περίπου 4-5 μήνες 

οχι φιλε Fulgore , εσυ καλα τα λες, εγω απευθηνομαι στον ενδιαφερομενο φιλο που με την τιμη που δινει κ το "xiaomi Redmi pro" το αφηνει λιγο ασαφες ποιο εννοει, γιατι αν εννοει το xiaomi Redmi 3 pro , Η τιμη δεν ειναι αυτη που δινει....τες πα, θα τη βρει την ακρη!! ;)

Δεν ειμαι ασαφης λεω ακριβως το μοντελο ετσι οπως ειναι Xiaomi Redmi Pro 

Δημοσ.

σαν την κάμερα του s6 και τόσο απροβληματιστη λειτουργεία δεν θα βρεις σε κανέναν κινέζο η γνώμη μου κοίτα για μτχ samsung ή άλλη επώνυμη συσκευή εκτός lg

Δημοσ.

Εννοώ το καινούργιο Xiaomi Redmi Pro με τους 10 πυρήνες.Όσο για το Lenovo K3 note είναι αρκετά καλό με βόλεψε αρκετά και το χρησιμοποιώ περίπου 4-5 μήνες 

Δεν ειμαι ασαφης λεω ακριβως το μοντελο ετσι οπως ειναι Xiaomi Redmi Pro 

Στα 250 ευρω τοτε που λες φιλε ειναι το "κτηνος"  Xiaomi Redmi Pro High Edition 32GB με βαθμο Antutu 91.700 , τη μεγαλη καμερα της  sony 13Mpx k τη μικρη της samsung 5mpx.

To αντιστοιχο Samsung Galaxy S6 Edge 32GB, θα σου προσφερει με 130 περιπου ευρο παραπανω ελαχιστα καλυτερη καμερα (κ λιγο πιο κατω σε αλλα) με τα 16Mpx k to 1.9 διαφραγμα αλλα τη διαφορα αυτη ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τη δεις στις φωτογραφιες που τραβας, ενα ελαχιστο πλεονεκτημα θα εχεις στις ιδιες σκοτεινες συνθηκες αν συγκρινεις ιδιες φωτογραφιες , ισως δεις μια μικροδιαφορα..

Δικη σου ειναι η τσεπη κ το χρημα! :)

μιας κ το ανεφερα ας πω γενικα οτι μην ψαρωνετε με τα Μpx, μετα τα 5, δεν αντιστοιχουν κ στην καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας,άλλα πραγματα παιζουν ρολο...

εσεις το ιδιο αποτελεσμα θα περνετε...ετσι βλεπετε κινητα να εχουν 16, 18 , 20, θα φτασουν σε 2 χρονια 30 Mpx :P , ενω επαγγελματικες φωτογραφικες μηχανες Nikon k Canon που χρησιμοποιουν φωτογραφοι αρκουνται στα 8,10, 12 ...

Διαφορα των Mpx βλεπεις στις λεπτομερειες, αν το εκτυπωσεις σαν αφισσα στο χαρτι σε μια μεγεθυνση 2-3 μετρα!!! :) αλλιως στις οθονες...το ιδιο πραγμα θα βλεπεις!!

Δημοσ.

Πολύ καλή συσκευή.

Γνωρίζεις, ωστόσο, ότι το antutu score (μιας και το αναφέρεις) δεν αποτελεί επαρκή ένδειξη για την εμπειρία χρήσης έ?

Δημοσ.

@turbat0s φυσικα,αλλα ειναι μια μικρη ενεδειξη κατα ποσο το κινητο ειναι καλο στα παιχνιδια και ποσο γρηγορο ειναι 

snap 820 φοραει λογικο ειναι. Μεγαλη προσοχη ομως στην συσκευη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...