igrasias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Καλημέρα σε όλους Σκέφτομαι να πάρω μια φωτογραφική μηχανή για απλή χρήση ..... φωτογραφίες σε διακοπές, γιορτές κλπ. Είδα την Canon eos 700d στα 400 ευρώ. Τι λέτε αξίζει να δώσω τόσα χρήματα; Αξίζει τα λεφτά της; Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι στα παραπάνω ή και λιγότερα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petreus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Οι DSLR έχουν μεγάλο όγκο και βάρος για τη χρήση που θέλεις. Επίσης δεν θα εκμεταλευτείς πλήρως τις δυνατότητές τους και θα χαθείς στις ρυθμίσεις τους. Καλύτερα να πας σε compact ή mirrorless όπως οι παρακάτω:compact: http://www.skroutz.gr/s/2113759/Sony-Cyber-shot-RX100.htmlmirrorless: http://www.skroutz.gr/s/7008287/Olympus-PEN-E-PL6-Kit-14-42-II-R-40-150-R.htmlΨάξε πληροφορίες για τις διαφορές των τριών κατηγοριών (compact, mirrorless, DSLR). Υπάρχουν πολλά άρθρα και video στο net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Απλές φωτογραφίες δεν υπάρχουν ,μου έχουν φύγει τα μάτια(με την καλή έννοια ) με φωτο από iphone και έχω "γκαβωθει" με τραγικές φωτογραφίες που έχω δει από άτομα φίλους και γνωστούς που κουβαλανε την δ750 σαν τσαντακι και χαίρονται . Ένα + από εμένα για την pen epl6 . Τώρα αν θες dslr γιατί σκέφτεσαι να διαθέσεις μελλοντικά χρόνο και να μάθεις φωτογραφία θα πρότεινα την 3300 της νικον . Αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις χρόνο αλλά και να μάθεις να κάνεις εντιτ τις φωτό σου δηλαδή αν είσαι της λογικής τραβαω jpeg στο αυτόματο όλη την ώρα τότε όπως είπε και απο πάνω κομπακτ να επιλέξεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η 750d είναι ο αντικαταστάτης αυτής που αναφέρεις και για μένα αξίζει τη διαφορά εφόσον αναζητάς dslr μέγεθος. https://www.skroutz.gr/s/6741272/Canon-EOS-750D-Kit-18-55-IS-STM.html Η διαφορά στις δύο canon δεν είναι απλή αναβάθμιση, οι αισθητήρες επέχουν δύο γενιές ή τρεις από όσο θυμάμαι συν τα συνεπακόλουθα της εξέλιξης. Εγώ θα κοιτούσα mirrorless όπως sony a6000 μικρότερος όγκος, ίδια ποιότητα, περισσότερες εξορμήσεις. Μόνο αν είχα σκοπό να επεκτείνω τη γκάμα των φακών σε πάνω από 3 θα πήγαινα σε dslr με βαριά καρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igrasias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Σύμφωνα με τα παραπάνω νομίζω ότι αυτό που χρειάζομαι μια compact ή mirrorless..... Ευχαριστώ για τη βοήθεια .... Τα χρήματα που θα ήθελα να δώσω είναι 300 ως 400 ευρώ ..... Θα ήθελα να έχει κ Gps αν είναι.... Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια που να αξίζει τα λεφτά της ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) SONY RX-100 Με διαφορά θα ειναι η μηχανή που θα χρησιμοποιησεις περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο. Με αισθητηρα οχι τοσο μεγαλο αλλα οχι μικρο (1"), πολυ καλό φακο και αποδοση εξαιρετικη στην πράξη δεν θα σου λειψει τιποτε απο μεγαλυτερες μηχανες. Στην πραγματικότητα ειναι η μοναδική compact-mirrorless και ακομη και το παλιοτερο μοντελο που ακομη κυκλοφορει σε τιμη στα 370€ θεωρειται σημειο αναφορας και συγκρισης. Η Olympus ειναι και αυτη πολυ καλη αλλα στην πραξη ολες οι mirrorless εχουν καποιο ογκο και βαρος μολις μπει ο φακος πανω οποτε θελεις να κουβαλας τσαντα μεταφορας. Ενω την RX-100 την εχεις στην τσεπη σου μιας και δεν ειναι μεγαλυτερη απο το πορτοφολι σου. Ανεπιφυλακτα την RX-100. Ακομη κι αν παρεις καποια στιγμη αλλη, αποκλειεται να την πουλησεις ή να την αφησεις στο ραφι ποτε. Ξεχνα το GPS. Σε καμια δεν δουλευει αρκετα καλα και σου τρωει την μπαταρια. Αλλωστε εχει φασαρια απο τις συντεταγμενες να κανεια tag. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petreus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Θα σου πρότεινα πρώτα να αποφασίσεις αν θα πας σε compact ή mirrorless. Ανάλογα με την χρήση που θέλεις, μπορεί να έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Απλοϊκά να σου πω ότι οι mirrorless προσπαθούν να συνδιάσουν τις δυνατότητες των DSLR με το μέγεθος των compact. Αν έχεις πολλές απαιτήσεις σε ρυθμίσεις-δυντότητες και χρειάζεσαι να αλλάζεις φακούς, τότε πας σε mirrorless, αλλιώς σε compact. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι compact ειναι πολυ πιο πισω απο τις mirrorless με μοναδικο πλεονεκτημα το μικρο τους μεγεθος. Η compact ειναι απλα για να αποθανατιζεις καθημερινες στιγμες χωρις να εχεις ιδιΙτερες απαιτησεις απο τις δωτογεαφιες σου. Μονο η Sony RX-100 ειναι οπως ειπα mirrorless σε διαστασεις compact. Εαν εχεις απαιτησεις απο τις φωτο σου πας σε mirrorless. Αλλα παρολα αυτα εχεις ογκο και βαρος και πολλες φορες γι αυτο δεν εχεις την μηχανη μαζι σου. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι compact. Πηγαινε σε μαγαζια και ριξε μια ματια για να δεις το μεγεθος τους με τον φακο πανω. Στην κατηγορια τιμης 300-400€ η Sony RX-100 ειναι μονοδρομος και επειδη θα την εχεις μαζι σου τελικα θα εχεις πολλες περισσοτερες καλες φωτογραφιες απο οτι με αλλες mirrorless. Μην σε ξεγελαει το μεγεθος. Ειναι σημειο αναφορας. Διαβασε σχετικα reviews. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα