Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είπα κι εγώ να κάνω το καλό και να αποδεσμευτώ απ'την παράνοια του iPhone και να πάω σε Android. Έχουν αρχίσει να τελειώνουν τα GB του τηλεφώνου και κοιτάω να πάρω μια κάρτα SD και πραγματικά έκανε παρέλαση το Δωδεκάθεο μπροστά μου. Η μία είναι SDHC η άλλη SD XC η άλλη είναι class 10, η άλλη class 1 στην ίδια τιμή, η παράλλη EVO η παραδίπλα EVO + pro της-Παναγιάς-τα-μάτια edition....Ρε παιδιά τί είναι όλα αυτά; Πιο πολύ για τo Spotify τη θέλω και φωτογραφίες/ βίντεο. Αυτά μου τρώνε χώρο... Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή καρτούλα ή 64 ή 128 GB; (Samsung κατά προτίμηση, νιώθω ότι πρέπει να είναι Samsung :P) Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Τσιμπα μία 64-128gb αναλόγως τι θέλεις και πόση χωρητικότητα,(γιατί ή μία ειναι διπλάσια απο την αλλη)και να είναι από class 10 και άνω.τωρα evo ή evo+ κτλπ ότι θέλεις πάρε.

Αυτά έχουν να κάνουν με την ταχύτητα.

Εγώ πάντα παίρνω από class 10 και δύο φορές έχω πάρει evo+ και όλες είναι ταχύτατες σε μεταφορά από κινητό προς λάπτοπ βιντεακια που μετεφερα.

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ αδερφέ, αυτή η EVO+ κάνει για να γράφει βιντεάκια σε 1080@60 και σε 4k ; Καλά όχι ότι καίγομαι κιόλας να βγάζω σε 4k αλλά λέμε, για την ιστορία :Ρ

Δημοσ.

Παρε οτι θελεις σε χωρητικότητα αλλα παρε μέγα μεγάλη ταχύτητα εγγραφής ,είχα πάρει για την GoPro κάρτα με 48αν θυμάμαι καλα εγγραφή και τα βιντεο που τραβούσε είχαν κολλήματα ,σαν να πηδούσε σκηνές ,στο 7edge πηρα μια που γράφει σε 96 νομιζω και δεν ειδα ποτε κανένα παρατράγουδο

Δημοσ.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ό,τι κάρτα να'ναι, αρκεί να ήταν class 10 και αξιόλογου κατασκευαστή. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι και λήψη FHD video, που είναι το μάξιμουμ που τραβάω.

Πρόσφατα πήρα αυτήν και είδα ελάχιστες βελτιώσεις, κυρίως στο άνοιγμα της gallery. Βρες την χωρητικότητα που σου κάνει και παρ'την, είναι καλή και σε εξαιρετική τιμή.

PS. Τώρα είδα ότι είναι ακριβώς η ίδια που πρότεινε και η MariannaX, οπότε δεύτερη ψήφος από εμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...