jspawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μια χαρα ειναι τα 10 και ελαφρια και ολα τρεχουν αψογα αμαν πια με αυτη την γκρινια καθε φορα τα ιδια και τα ιδια και μολις βγει νεα εκδοση η προηγούμενη παντα ειναι η καλύτερη ενώ πριν την κράζαμε ... νισάφι πια !!! 9
Regulus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Windows 10 Bust my Balls Edition. Και ύστερα μου λέτε να κάνω αναβάθμιση να παρατήσω τις δεκάδες δουλειές που κάνω με τον υπολογιστή μου και να παλεύω με τις μ@μ@κίες της microsoft. Με άλλα λόγια να πετάξω μια από τις καλύτερες κάμερες τις αγοράς ή να ασχολούμαι με patches γιατί έτσι αποφάσισε κάποιος χαρτογιακάς. 4
Federer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Κάτι ήξερα και απενεργοποίησα day1 το 2001 τα updates στα XP μου!! 10αρια θέλατε; Λουστείτε τα!! XP και λινουξακι ΜΟΝΟ!
ixthy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Έχω στον Η/Υ μου εγκατεστημένα όλα τα λειτουργικά, δλδ Windows 10, El Capitan, και 3 flavors του linux (debian, ubuntu, mint). Τα windows 10 τα χρησιμοποιώ ποιο πολύ από όλα, διότι παίζω starcraft 2 αρκετά συχνά και βαριέμαι τα reboots. Το mac είναι καλό για development λόγω της ευχρηστίας του και όλων των ειδικών applications που τρέχουν μόνο σε mac, αν και δουλεύω πολύ και στα windows. Το linux μου έχει σώσει τη ζωή με σκληρούς που πήγαν να κάνουν fail. Επίσης το linux αν δεν παίξεις πολύ μαζί του είναι αρκετά αξιόπιστο. Όλα έχουν τα καλά τους. Απλώς είναι χαζομάρα η ms να πειράζει όλη την ώρα ένα λειτουργικό που είναι επιτυχημένο ως έχει. Ας ελπίσουμε ότι τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Κάτι ήξερα και απενεργοποίησα day1 το 2001 τα updates στα XP μου!! 10αρια θέλατε; Λουστείτε τα!! XP και λινουξακι ΜΟΝΟ! XP και βλακίες. Windows 95 και μόνο.
SIP1995 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Κάτι ήξερα και απενεργοποίησα day1 το 2001 τα updates στα XP μου!! 10αρια θέλατε; Λουστείτε τα!! XP και λινουξακι ΜΟΝΟ! Όλα καλά μέχρι που διάβασα τις 2 τελευταίες λέξεις.... 3
Silverage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Windows 7 ρε, το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει. Προχθες το λαπτοπ μου με win10 όπως το είχα έτσι ανοιχτό έκανε restart και μετά δεν ξεκίναγε. Άντε πάλι reset, αντε πάλι να περάσω όλες τις μαλακίες που είχα. 2
Tetrabitos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σε ενα παραλληλο σύμπαν: Snow Leopard ρε, το καλυτερο λειτουργικο μετα ολα τα αλλα το χαός...
giodoul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Κάτι ήξερα και απενεργοποίησα day1 το 2001 τα updates στα XP μου!! 10αρια θέλατε; Λουστείτε τα!! XP και λινουξακι ΜΟΝΟ! 2000 Milenium καλυτερα! ;-) 2
georgetsl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 windows 11 ακούω, αλλαγές σε γραφικά περιβάλλον για πρώτη φορά ακούω.. Ξέρετε ότι η MS έχει δηλώσει πως δεν βγαίνουν αλλά Windows και ότι αλλαγές πλέον θα βγαίνουν στα συγκεκριμένα, έτσι; (Ανεξάρτητα αν θα το.. καταφέρουν) Από λόγια,δηλώσεις,ανακοινώσεις η ms μας έχει τελειώσει ολοκληρωτικά, επιμένω σε έκδοση 11 ότι θα βγει και θα ανακοινώσει, του χρόνου του παραχρονου.... Και θα ξαναλέμε ότι η ms έκανε δηλώσεις και έκοβε φλέβες..... Τα ίδια έλεγε και για τα κινητα της και τώρα όλοι οι κάτοχοι έχουν αρχίσει το κραξιμο....αναγκαστικά όμως πρέπει να τα έχουμε τα λειτουργικά της γιατί τουλάχιστο στην Ελλάδα αυτό παίζουν όλοι από επιχειρήσεις ιδιωτικές μέχρι δημόσιο συν τα games. 2
leonidas_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εμένα η κάμερα δουλέυει μεν αλλά στις default ρυθμίσεις. Προσπαθούσα να ξανά εγκαταστήσω τον driver κ το πρόγραμμα της κάμερας αλλά μάταια (Feature transfer error access not allowed).Τελικά ανακάλυψα ότι το πρόγραμμα υπάρχει αλλά δε μπορώ να το δω ούτε στο start menu ούτε στο search. Το ίδιο μου κάνει κ με άλλες εφαρμογές όπως το skype. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με εφαρμογές που δεν εμφανίζονται; Πως μπορούμε να το λύσουμε; Στο google με ενα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι...Ευχαριστώ...
g13333 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εχει κατι ωραιες web cam η Microsoft που δουλευουν αψογα. Από 15 ευρω ξεκινανε.
mants118 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εγώ μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το windows defender με τίποτα..καλά που έχω και το mac os .. Ναι τώρα σωθήκαμε με το MacOS!!!!! Canon Pixma 240, σκάνερ και εκτυπωτής, δούλευε στα Windows 7 και στο MacOS 10.6, διώχνω το pc και κάνω αναβάθμιση στο Mac στη τελευταία έκδοση και ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ πια το μηχάνημα!!!! Χαχαχα!!!! Και διαβάζω κιόλας ότι ούτε στα Windows 8 δουλεύει (φαντάζομαι στα 10!!!!) Η συμβουλή μάλιστα από τη Canon (στο φόρουμ της) είναι να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου, δηλαδή νέο εκτυπωτή!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα