Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ειμαι νεο μελος. Χθες παρέλαβα το καινούριο μου κινητο, ενα huawei p9 lite .. το θεμα ειναι οτι καταλωνει πολυ ραμ απο την ωρα που το ανοιξα πραγμα που μου φαινεται αφυσικο.. ειχα βαλει πανω 8 εφαρμογες. Η καταναλωση εφτανε στο 1,3 απο το 1,8 που εχει διαθεσιμο! Χωρις να τρέχει ομως καποια απο αυτες.. τις εκανα απεγκατάσταση και παλι η μνημη ραμ τα ιδια.. 1,1 - 1,2 καταναλωση.. να το στειλω πισω? Το πηρα απο πλαισιο και στην αποδειξη λεει οτι δικαιουμαι αλλαγη στις 7 μερες..τους πηρα τηλ και μου ειπαν να το στειλω αθηνα κι οτι θα κανει 2 βδομαδες! εχει τυχει σε καποιον αλλον?

Δημοσ.

Δηλαδη η μνημη ραμ θα ειναι παντα ετσι στα κοκκινα που λεμε? Οταν λες ενημερωσεις τι εννοεις? Δεν εννοεις εφαρμογες απο store .. γιατι τετοιες δεν ενημερωνει θα φαινοταν..

Χθες εκανε ενημερωση την EMUI 4,1...

Δημοσ.

Το android έτσι ειναι φτιαγμένο να λειτουργεί.

Ρουφάει όση ραμ βρίσκει,μην συγκρίνεις το πως λειτουργεί ο υπολογιστής.

πέρνα  τις εφαρμογές σου κλπ, πήρες ένα αρκετά δυνατό τηλέφωνο κοίτα να το χαρείς.

Δημοσ.

να παρακολουθήσεις να δεις τι;

εδω υπάρχουν ακόμα συσκευές με 1γίγα ραμ και android 5.1 και τις αγοράζει ο κόσμος.

όσο περισσότερες εφαρμογές βάλεις νομίζω τοσο περισσότερη ραμ πιασμένη θα έχεις.Γι αυτο τον λόγο ανοίγουν γρήγορα οι εφαρμογές,ουσιαστικά είναι ελαχιστοποιημένες στη μνήμη και κάθονται.

Δημοσ.

να παρακολουθήσεις να δεις τι;

εδω υπάρχουν ακόμα συσκευές με 1γίγα ραμ και android 5.1 και τις αγοράζει ο κόσμος.

όσο περισσότερες εφαρμογές βάλεις νομίζω τοσο περισσότερη ραμ πιασμένη θα έχεις.Γι αυτο τον λόγο ανοίγουν γρήγορα οι εφαρμογές,ουσιαστικά είναι

ελαχιστοποιημένες στη μνήμη και κάθονται.

Αρα ειναι νορμαλ που χωρις να εχω βαλει εφαρμογες ειναι στο 1,1 .. τζαμπα ανησυχησα τοτε.. ευχαριστω πολυ.. η αλήθεια ειναι οτι δεν γνωριζω καλα τι γινεται με την ραμ και γι αυτο μου φανηκε καπως

Δημοσ.

3gb δεν έχει η συσκευή;

φυσιολογικό νούμερο είναι αυτό που βλέπεις.

Οχι 2gb εχει! Γι αυτο και μου φανηκε περίεργο

Δημοσ.

Xperia Z5, το Android 6.0.1 τρώει σταθερά από 1 μέχρι 1.3 Giga

Όταν το είχα πάρει (είχε Lollipop) μου είχαν κάνει εντύπωση τα νούμερα και μου είπαν τα παιδιά από 3 διαφορετικά φόρουμ που είχα ρωτήσει πως είναι φυσιολογικό.

Εμένα πάντως φυσιολογικό δεν μου κάνει αλλά τεσπά

Δημοσ.

Xperia Z5, το Android 6.0.1 τρώει σταθερά από 1 μέχρι 1.3 Giga

Όταν το είχα πάρει (είχε Lollipop) μου είχαν κάνει εντύπωση τα νούμερα και μου είπαν τα παιδιά από 3 διαφορετικά φόρουμ που είχα ρωτήσει πως είναι φυσιολογικό.

Εμένα πάντως φυσιολογικό δεν μου κάνει αλλά τεσπά

Απο οτι καταλαβα, το marshmallow τρωει πολυ.. εσενα ομως το δικό σου αν εχει 3 gb ραμ,νομιζω οτι ειναι οκ... εμενα 2 gb ειναι η ραμ και κανει τοση καταναλωση...

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα, το marshmallow τρωει πολυ.. εσενα ομως το δικό σου αν εχει 3 gb ραμ,νομιζω οτι ειναι οκ... εμενα 2 gb ειναι η ραμ και κανει τοση καταναλωση...

Ναι 3 Giga είναι, καθαρά για ψυχολογικούς ρόλους μου την σπάει που τρώει 1G+

Αν έχεις Bloatware μέσα, πέταξέ το, μπορείς να το κάνεις και χωρίς να έχεις κάνει root

http://forum.xda-developers.com/android/software/debloater-remove-carrier-bloat-t2998294

• Like 1
Δημοσ.

Ναι 3 Giga είναι, καθαρά για ψυχολογικούς ρόλους μου την σπάει που τρώει 1G+

Αν έχεις Bloatware μέσα, πέταξέ το, μπορείς να το κάνεις και χωρίς να έχεις κάνει root

http://forum.xda-developers.com/android/software/debloater-remove-carrier-bloat-t2998294

Αντε λες στα 3gb να ειναι ψιλονορμαλ τετοια καταναλωση.. στα 2? Κι εμενα δεν μου φαίνεται νορμαλ αλλα οκ..φοβαμαι να του βαλω χερι για να πω την αλήθεια

Δημοσ.

Να σου πω, βγάλε screenshots στο running services να δούμε τι τρέχει και στο background

Που να παω δηλαδη να βγαλω screenshot? Για δωσε οδηγιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...