Προς το περιεχόμενο

PURO Smartline 2200 mAh 4,90 euro mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την προσφορά φίλε μου παρήγγειλα 2!!!! Όσο και μάπα να είναι power bank που θα σε σώσει από μία δύσκολη κατάσταση και όχι για πλήρη φόρτιση δεν βρίσκεις με τόσα λίγα λεφτά!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Συνδεση εχει USB (1A) οποτε σε μεγαλα κινητα αν δουλευονται ταυτοχρονα θα κατεβαινει και η μπαταρια.Επισης αθανατη Ελλαδα: συμπ. ΦΠΑ, έξοδα αποστολής: € 3,49 οποτε βγαινει 8.40 που σε αυτα τα χρηματα εχω παρει 2 10αρια power bank της xiaomi απο Kινα και χωρις εξοδα αποστολης.Εμας εδω ειναι κλεφτες.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω ενα αντιστοιχο απο το play247. Οπως αναφερθηκε παραπάνω. Σε μεγαλα κινητα η εκφορτιση συνεχιζει απλα με πιο αργο ρυθμο (το 1Α δε φτανει). Τραγικο.

Για ενα φορητο ηχειακι δουλεύει μια χαρα.

Δημοσ.

Καλά όχι και 2 τεμάχια 10.000mah xiaomi

Με 8.4€ έχω πάρει ενα με δώρο θήκη αλλά όχι και 2 τεμαχια.υπερβολη.

8.50 το καθενα ρε συ τι νομιζες και τα 2 τοσο?

• Like 1
Δημοσ.

Μου είχαν δώσει δώρο σε εναν διαγωνισμό ένα Puro και δεν το χρησιμοποίησα πάνω από 2 φορες, γιατί άδειαζε όταν έμενε μερικές μέρες, σε αντίθεση με τα power bank της xioami που οπότε τα βγάλω από συρτάρι είναι πάντα γεμάτα.

Δημοσ.

Μου είχαν δώσει δώρο σε εναν διαγωνισμό ένα Puro και δεν το χρησιμοποίησα πάνω από 2 φορες, γιατί άδειαζε όταν έμενε μερικές μέρες, σε αντίθεση με τα power bank της xioami που οπότε τα βγάλω από συρτάρι είναι πάντα γεμάτα.

Δεν συγκρίνονται οι μάρκες μεταξύ τους. Στα καλά Power bank είναι και τα anker tplink BlitzWolf intenso

Δημοσ.

Άχρηστα.... είχα πάρει 2-3 παλιά και σε ελάχιστο χρόνο παρέδωσαν πνεύμα...

Πήρα από banggood ένα XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh με 12€ και ένα XIAOMI 5000mAh Ultra-thin στα 8€ και ησύχασα...

Powerbank για το tablet και για κινητό...

Δημοσ.

Σοβαρά, τα "μεγάλα" κινητά θέλουν πάνω από 1Α; Και μετά αναρωτιέμαι γιατί ενώ έχουν κάτι μπαταρίες-κτήνη βγάζουν κι αυτά μία μέρα με το ζόρι... ε, άμα τραβάνε σα φούρνοι...

Δημοσ.

Σοβαρά, τα "μεγάλα" κινητά θέλουν πάνω από 1Α; Και μετά αναρωτιέμαι γιατί ενώ έχουν κάτι μπαταρίες-κτήνη βγάζουν κι αυτά μία μέρα με το ζόρι... ε, άμα τραβάνε σα φούρνοι...

Όλοι πίσω σε 3310 που με μια μπαταρία 950ma έβγαζε κάνα 10ημερο

Δημοσ.

Ναι, βέβαια. Άμα αναλογιστείς βέβαια τι ένταση είναι το 1 αμπέρ, ίσως και να αλλάξεις γνώμη. Βέβαια η ισχύς συνολικά είναι χαμηλή, αφού είναι χαμηλής τάσης συσκευές, αλλά και πάλι το να τραβάει το κινητό 1Α ακούγεται αστείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...