xDnetDVG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα έχω μερικές απορίες,αρχικά ψάχνω εδώ και καιρό να βάλω στο κινητό μου GPS Tracker αλλά η συσκευή μου επειδή ήταν παλιά δεν κατάφερα να κάνω κάτι,για αυτό λοιπόν εχθές(σαββατο) επισκέφτηκα ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και πήρα μια συσκευή πιο συγκεκριμένα Windows phone lumia 535,έψαχνα για το android device manager αλλά δεν υποστηρίζεται απο την microsoft,για αυτο λοιπόν παρατήρησα οτι εχει μια αλλη λυση αλλα προσωπικά δεν με ενδιέφερε και τόσο μέσω τις microsoft,θα ήθελα να καταγράφονται όλα τα δρομολόγια που κάνει η κόρη μου,παίρνει το κινητό μου και εξαφανίζεται και δεν μου λέει καν που πηγαίνει και έψαχνα κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ και εγώ να την εντοπίζω,οι περισσότερες εφαρμογές ήθελαν το GPS&τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (3G&4G), Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι: 1.Τι προτείνετε για το GPS Tracker? 2.Υπάρχει τρόπος να βρίσκω το κινητό μόνο με της συντεταγμένες του GPS? 3.Θα μπορούσα να κατεβάσω Android εφαρμογές στο lumia 535? 4.θα ήθελα και οι κλήσεις που γίνονται απο την συσκευή μου κάπως να αποθηκεύονται ακκόμα και αν έχουν διαγραφτεί απο τις κλήσεις,υπάρχουν λύσεις; ευχαριστώ και συγνώμη για όλα αυτα τα ερωτήματα
hackerW32 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 εγω αν μαθαινα οτι η μανα-πατερας μου, κανουν track το που παω, εύκολα δεν τους ξαναμιλουσα ποτε. πιστεύω πως το να βαλεις τρακερ σε καποιον ειναι ΟΤΙ χειροτερο. δεν ξερω, ισως να το βλεπω λαθος επιδη δεν εχω παιδια, αλλα δεν ειναι σκιλος το παιδι για να του βαλεις gps πανω του.. βαλε και καποιον να την παρακολουθει ξερω εγω μήπως αντι να εψαχνες καποιον τροπο παρακολοθησης, το οποιο θα μπορουσε να κανει τα πραγματα πολυ χειρότερα, να επιανες μια μερα κουβεντα μαζι της και να λυνατε με κουβεντα το προβλημα και οχι ετσι; δεν ειναι και τοσο δυσκολο να πει θα παω εκει και θα γυρισω κατα τις ταδε ωρα, απλα πρεπει να καταλαβει οτι αν για τον χψ λογο δεν γυρισει σπιτι το βραδυ (χτυπα ξυλο αν θες) να ξερεις εσυ τι να πεις στην αστυνομια, που σου ειπε που θα παει κλπ. 2
xDnetDVG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 εγω αν μαθαινα οτι η μανα-πατερας μου, κανουν track το που παω, εύκολα δεν τους ξαναμιλουσα ποτε. πιστεύω πως το να βαλεις τρακερ σε καποιον ειναι ΟΤΙ χειροτερο. δεν ξερω, ισως να το βλεπω λαθος επιδη δεν εχω παιδια, αλλα δεν ειναι σκιλος το παιδι για να του βαλεις gps πανω του.. βαλε και καποιον να την παρακολουθει ξερω εγω μήπως αντι να εψαχνες καποιον τροπο παρακολοθησης, το οποιο θα μπορουσε να κανει τα πραγματα πολυ χειρότερα, να επιανες μια μερα κουβεντα μαζι της και να λυνατε με κουβεντα το προβλημα και οχι ετσι; δεν ειναι και τοσο δυσκολο να πει θα παω εκει και θα γυρισω κατα τις ταδε ωρα, απλα πρεπει να καταλαβει οτι αν για τον χψ λογο δεν γυρισει σπιτι το βραδυ (χτυπα ξυλο αν θες) να ξερεις εσυ τι να πεις στην αστυνομια, που σου ειπε που θα παει κλπ. Δεν θα πω οτι έχεις άδικο ομολογώ οτι έχεις δίκιο,αλλά για την προκειμένη περίπτωση που θέλω εγώ,θεωρώ πως ειναι μια εξαίρεση,πριν κανα 2 βδομαδες είχα ανακλύψει πως κάποιο κ#λόπαιδο έδωσε στην κόρη μου ναρκοντικά ,απλά θα ήθελα να δω αν θα σταθώ τυχαιρόςκαι βρω αυτο το τσ#χλ@νι...συγνώμη για την χυδαιότητα που χρησιμοποιώ απλά κυριαρχεί ο θυμός.
visualizer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ενέργεια: Δέρνω το τσογλάνι που έδωσε ναρκωτικά στην κόρη μου Αντίδραση : Η κόρη σου ξεφτίλα στους "φίλους" της και απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από εσένα Ενέργεια: Βάζεις gps tracker Αντίδραση : Κάποια στιγμή θα το πάρει πρέφα 100% και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα για σένα Η προσωπική μου άποψη είναι πως το έχεις πιάσει πολύ λάθος το θέμα , θα σε συμβούλευα να διαβάζεις κανένα βιβλίο ψυχολογίας ώστε να σε βοηθήσει να πράξεις σωστά και όχι να απομακρύνεις ακόμα περισσότερο την κόρη σου. Υ.Γ Aυτο που αναζητείς είναι εύκολο πάντως αλλά δεν θέλω να σε βοηθήσω να κάνεις κάτι που θεωρώ ότι είναι λάθος. 1
Demon Lord Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Καλά αυτό με τα ναρκωτικά ΑΝ θέλουμε το πιστεύουμε... στο θέμα, δε μπορείς να κάνεις tracking χωρίς δεδομένα (3g/4g), δε μπορείς φυσικά να βάλεις android εφαρμογές σε WP κινητό και όχι δε μπορείς (νομίζω) να καταγράψεις τις κλήσεις, τουλάχιστον χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Γιατί ακόμα και να βρεις εφαρμογή που να το κάνει, θα δει την εφαρμογή να "τρέχει" στο κινητό, αυτό δε μπορείς να το κρύψεις. Και ούτε εγώ θα σε βοηθήσω να βρεις τις εφαρμογές που θες, γιατί πολύ απλά δε σε πιστεύω. Ακόμα και αν έπιασες την κόρη σου να κάνει ναρκωτικά το πρώτο που κάνεις είναι να ζητήσεις συμβουλές παρακολούθησης; WTF; Plot twist, που ξέρεις ότι το τσογλάνι είναι κάποιος που τα δίνει στην κόρη σου και ότι η κόρη σου δεν το τσογλάνι που τα πασάρει στους άλλους; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις