Προς το περιεχόμενο

Τρομερο προβλημα με internet bandwidth και Windows 10

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Ήθελα να σε ρωτήσω τα Windows 10 που έχεις τα πλήρωσες ;;;;;

2. Αν δεν αφήσεις το Η/Υ να πάρει τα Update που θέλει, έτσι θα σε πρήζει.

3. Αν θέλεις να έχεις 100% την διαχείριση του Η/Υ σου μείνε μόνο στα linux. (όχι και πως εκεί την έχεις)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Ήθελα να σε ρωτήσω τα Windows 10 που έχεις τα πλήρωσες ;;;;;

2. Αν δεν αφήσεις το Η/Υ να πάρει τα Update που θέλει, έτσι θα σε πρήζει.

3. Αν θέλεις να έχεις 100% την διαχείριση του Η/Υ σου μείνε μόνο στα linux. (όχι και πως εκεί την έχεις)

1. Ειναι γνησια,η δωρεαν αναβαθμιση που προσφερε η Microsoft απο περσι μεχρι τον Ιουλιο. Τι σχεση εχει αυτο με το θεμα???

2. Δηλαδη κατοχη στον υπολογιστη μου θα μου κανουν?Ας γελασω,εφαγε ποδι,ξαναεβαλα windows 7 και κανενα προβλημα.Ετσι κι αλλιως για games το εχω μονο.

3. Στο linux ειμαι εδω και χρονια και εχω απολυτο ελεγχο του υπολογιστη μου.

• Like 1

Άρα έχεις με κάποιον τρόπο τσάμπα Windows, οπότε από το τσάμπα ζητάς και τα ρέστα;;;

Καλά πιστεύεις τώρα πως Η/Υ που μπαίνει στο internet, έχεις τον έλεγχο του 100% 

Αν έχεις τόσο πολύτιμα αρχεία, βάλε τα  σε μια εξωτερική συσκευή. 

Άρα έχεις με κάποιον τρόπο τσάμπα Windows, οπότε από το τσάμπα ζητάς και τα ρέστα;;;

Καλά πιστεύεις τώρα πως Η/Υ που μπαίνει στο internet, έχεις τον έλεγχο του 100% 

Αν έχεις τόσο πολύτιμα αρχεία, βάλε τα  σε μια εξωτερική συσκευή. 

Φιλε μου, μου φαινεται οτι δεν καταλαβες καν γιατι ανοιξε το θεμα. Το Windows 10 μου τρωει ολο το ιντερνετ αποφασιζοντας εκεινο,αντιθετα με τα προηγουμενα windows της Microsoft που επελεγες εσυ ποτε θα αναβαθμισεις τον υπολογιστη σου.Επελεγες μια ωρα της ημερας που δεν χρειαζοσουν το ιντερνετ για επαγγελματικους η αλλου ειδους λογους και ολα ηταν μια χαρα.

Τωρα ειτε εργαζομαι ειτε διασκεδαζω μεσω ιντερνετ,με διακοπτει και με εμποδιζει. Ειτε το αγορασες το λειτουργικο,ειτε ελαβες την δωρεαν αναβαθμιση απο την Microsoft απο το Windows 7 που ειχες αγορασει νομιμα,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,σου ρουφαει το internet bandwidth και δεν εχεις internet.Δε ξερω ποσο πιο απλα να το  γραψω.

Υπαρχουν χιλιαδες sites με ατομα απο ολον τον πλανητη,απο USA μεχρι Κινα που δεν εχουν πολυ μεγαλο bandwidth,απλα το τυπικο που εχουμε και εμεις εδω και υποφερουν. Σχετικες κριτικες και πληροφοριες απο σοβαρα sites :

¨http://www.howtogeek.com/226722/how-when-and-why-to-set-a-connection-as-metered-on-windows-10/

http://www.makeuseof.com/tag/4-ways-windows-10-wasting-internet-bandwidth/

Windows 10 is designed for PCs with unlimited Internet connections, and it normally uses as much of your download and upload bandwidth as it wants without asking.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...