Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,

εχω το λαπτοπ ενος φιλου (asus K56C series) ο οποιος μου το εδωσε για να το καθαρισω.Ενω ολα πηγαιναν καλα στο ανοιγμα του λαπτοπ , οταν εφτασα στο ξεβιδωμα του χαλκινου σωληνα που ειναι πανω απο τoν cpu και gpu, οι βιδες ηταν αδυνατο να ξεβιδωθουν(πολυ πιθανο να ειναι χαλασμενα τα πασα απο τις βιδες οταν το ειχε δωσει για service και καθαρισμο)

Την ζημια δεν την εκανα εγω γιατι δεν ακουμπησα καν το κατσαβιδι πανω στις βιδες αυτες 

Ειναι αναγκαιο να αλαχτει η παστα γιατι ανεβαζει πολυ ευκολα θερμοκρασιες

Υπαρχει τροπος να ξεβιδοθουν οι βιδες?

Δημοσ.

Καλησπερα ,

εχω το λαπτοπ ενος φιλου (asus K56C series) ο οποιος μου το εδωσε για να το καθαρισω.Ενω ολα πηγαιναν καλα στο ανοιγμα του λαπτοπ , οταν εφτασα στο ξεβιδωμα του χαλκινου σωληνα που ειναι πανω απο τoν cpu και gpu, οι βιδες ηταν αδυνατο να ξεβιδωθουν(πολυ πιθανο να ειναι χαλασμενα τα πασα απο τις βιδες οταν το ειχε δωσει για service και καθαρισμο)

Την ζημια δεν την εκανα εγω γιατι δεν ακουμπησα καν το κατσαβιδι πανω στις βιδες αυτες

Ειναι αναγκαιο να αλαχτει η παστα γιατι ανεβαζει πολυ ευκολα θερμοκρασιες

Υπαρχει τροπος να ξεβιδοθουν οι βιδες?

Καλημερα θα παρεις ενα μαχερακι ήμια μικρη σπατουλα και καθως ξεβηδωνεις θα σπρωχνεις την βιδα προς τα πανω. Δοκιμασμενο 100%.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως αν έχουν χαλάσει τα πάσα ,σημενει οτι δεν θα σφίγγουν με την ροπή που πρεπει ώστε να πατάει η ψήκτρα σωστά.... Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...