nikos1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μετα απο αλλαγή στο τερματισμό του καλωδίου το οποίο ηταν αρκετά μέτρα μακρότερο απο τι χρειαζόταν.το κοντηνα και το και το έβαλα μέσα σε κουτί στεγανώ διακλαδώσεις και τερματισα τα καλώδια όπως ηταν ακριβως και πριν.μετα απο αυτό το ρουτερ δεν συνχρωνιζει.ενημέρωσα τον ΟΤΕ αλλά δεν μπόρεσε μέσα απο το τεχνικό τμήμα να κανει κάτι και δηλοθυκε βλάβη. Το τηλ ειναι στο χωριό οπότε εγώ δεν θα μπορω να κάνω κάτι γιατί δεν θα ειμαι πλεον εκεί.μονο ο πατέρας. Ξερει κανεις τι μπορεί να παίζει;
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το EchoLife είναι αρκετά παλιό, ίσως να τα έφτυσε. Παρ'όλα αυτά εφόσον είσαι σίγουρος οτι μεχρι το Modem/Router όλα πάνε καλά, τότε έλεγξε τα εξής: Αν έχεις τηλέφωνο Αν λειτουργεί άλλο Router. Αν δεν έχει τηλέφωνο ή δεν λειτουργεί άλλο Router, τότε μάλλον δεν εκανες κατι καλά στο καλώδιο μέχρι το κουτί. Αν έχει τηλέφωνο, ή λειτουργεί άλλο Router τότε το Router θα τα έπαιξε. Μπορείς να κάνεις τα εξής: Κάνε Reset Δοκίμασε άλλο καλώδιο από πρίζα εώς Modem/Router Αν δεν διορθωθεί ούτε με το 2ο μέρος τότε κάλεσε στο 13888 και ζήτησε αντικατάσταση εξοπλισμού, θα σου πουν αυτοί.
nikos1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το τηλ είναι οκ.έχω μιλήσει με ΟΤΕ αλλά ο τεχνικός θα έρθει τέταρτη που δεν θα ειμαι εδώ επιστρέφω απο διακοπές.ελπίζω να βγάλει ακρη.λάθος δεν έχει γίνει το τσεκαρα 3φορες.αλλα ρουτερ κτλ δεν υπαρχουν οπότε περιμένω οτε
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το τηλ είναι οκ.έχω μιλήσει με ΟΤΕ αλλά ο τεχνικός θα έρθει τέταρτη που δεν θα ειμαι εδώ επιστρέφω απο διακοπές.ελπίζω να βγάλει ακρη.λάθος δεν έχει γίνει το τσεκαρα 3φορες.αλλα ρουτερ κτλ δεν υπαρχουν οπότε περιμένω οτε Εφόσον έχεις τηλέφωνο τότε τα έπαιξε το Router. Δοκίμασες Reset?
nikos1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ηλεκτρολογος εγκαταστάσεων καο να κάνω πατάτα σε μια τόσο εύκολη δουλειά δεν γίνεται. Καλώδιο έναι pet utp και σε πολύ καλη κατάσταση.η διακλάδωση όπως είπα και ποιο πριν είναι ακριβως όπως και πριν χωρίς να έχει αλλάξει κάτι ουτε στο ζευγάρι απο ΟΤΕ ούτε στο ζευγάρι που παει στην πρίζα.αν έχεις να πεις κάτι που μπορεί να βοηθειση καλός.αλλιώς αγγούρια εχεις κανει θα σου πω εγώ και μην με παρεξηγήσεις.
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ηλεκτρολογος εγκαταστάσεων καο να κάνω πατάτα σε μια τόσο εύκολη δουλειά δεν γίνεται. Καλώδιο έναι pet utp και σε πολύ καλη κατάσταση.η διακλάδωση όπως είπα και ποιο πριν είναι ακριβως όπως και πριν χωρίς να έχει αλλάξει κάτι ουτε στο ζευγάρι απο ΟΤΕ ούτε στο ζευγάρι που παει στην πρίζα.αν έχεις να πεις κάτι που μπορεί να βοηθειση καλός.αλλιώς αγγούρια εχεις κανει θα σου πω εγώ και μην με παρεξηγήσεις. Ναι, τι σου έφταιξε το καλώδιο το καημένο;
nikos1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Όταν σου έχει αφισει 5 μετρα κουλούρα και εχεις μια σύνδεση που δεν είναι καν μέσα σε ενα κουτί διακλαδώσεις όπως θα έπρεπε.μάλλον Κάτο πρέπει να γίνει Όστε να είναι όπως πρεπει.το ίντερνετ αν καο 4 MB γραμμή ηταν ποιο αργό και απο GPRS.δεν είναι θέμα καλωδιου.
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Όταν σου έχει αφισει 5 μετρα κουλούρα και εχεις μια σύνδεση που δεν είναι καν μέσα σε ενα κουτί διακλαδώσεις όπως θα έπρεπε.μάλλον Κάτο πρέπει να γίνει Όστε να είναι όπως πρεπει.το ίντερνετ αν καο 4 MB γραμμή ηταν ποιο αργό και απο GPRS.δεν είναι θέμα καλωδιου. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με τον ΟΤΕ.
nikos1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το εκανα αφού εμφανίστηκε το προβλημα αυτο.αναμονή για τον ΟΤΕ λοιπον
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το εκανα αφού εμφανίστηκε το προβλημα αυτο.αναμονή για τον ΟΤΕ λοιπον ΠΡΙΝ το προβλημα επικοινωνουμε παντα με τον παροχο μας για να δουμε τι θα μας πει.
nikos1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το πρόβλημα λύθηκε απο τον ΟΤΕ .οποτε για τους κακεντρεχεις έχω ναπω οτι καλό θα είναι να μην λένε πραγματα που μπορεί να προσβάλουν κάποιον.ευχαριστώ για τον χρονο σας και καλό βράδυ.
WalkerSW Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εγω παλι δεν καταλαβαινω γτ τετοια επίθεση προς τον nikos 1982
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 12 την νύχτα έλυσε το πρόβλημα ο οτε, να λοιπόν μπράβο στον οτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις