Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχωρέστε με αλλά δε βλέπω κάποια προσφορά.

Στα χαρτιά και μόνο είναι, σαν είδη όμως στο bundle είναι άσχετα μεταξύ τους και το κοινό που απευθύνονται πιστεύω είναι πολύ ελάχιστο.

Στο δια ταύτα: Το φλασάκι είναι αρχαίο και φτηνιάρικο (βρίσκεις πολύ καλύτερο και USB 3.0 με κάτω από 10 ευρώ πλέον) και θήκη για δίσκο για να δώσει κάποιος κάποιο ποσό άνω των 2 ευρώ δε ξέρω αν και κατά πόσο θα ήθελαν πολλοί.

Οπότε δε νομίζω ότι είναι και κάνα δέλεαρ.

Δημοσ.

δυστυχώς δε το εχει στα καταστήματα.

μονο στης τούμπας υπηρχε χθες, απ οσο εψαξα

το μπλε το εχει σε παρα πολλα μαγαζια..απότι λέει..
Δημοσ.

θήκη για δίσκο για να δώσει κάποιος κάποιο ποσό άνω των 2 ευρώ δε ξέρω αν και κατά πόσο θα ήθελαν πολλοί.

έχεις να προτείνεις κάτι σε αυτήν την τιμή που αναφέρεις;

Δημοσ.

@plpapadopoulos

Όπως τα λέει ο φίλος. Το είδα από χθες και το "τυράκι" είναι τα 9.90Ε. Επί της ουσίας μιλάμε για παλιό usb και θήκη που είναι ψιλο-άχρηστη και εμφανισιακά άσχημη (αυτή η ραφή και η γιαγία μου καλύτερη θα την έκανε). Απλά είναι πράγματα που δεν φεύγουν με τίποτα και τα βάζουνε πακέτο μπας και.

• Like 1
Δημοσ.

Η θήκη ποιοτικά είναι ΟΚ και το μπλε χρώμα πολύ ωραίο. Είναι όμως μικρή! Έναν 2,5" Verbatim που έχω τον χωράει πολύ οριακά με αρκετή πίεση.

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη χρήση της θήκης είναι μου φαίνεται πορτοφόλι για κέρματα ή για να κρατάει κάνα ipod, γιατί για δίσκο από ό,τι διαβάζω δεν κάνει. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...