D.Luffy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μια ταινία με πολλά κλεμμένα στοιχεια από κάποια άλλη, του 2001 με όνομα epoch, οποιος θέλει ας την ψάξει και θα καταλάβει τι εννοώ, απλά αλλάξανε λίγο το σενάριο και αυτό ήταν Voila μια νέα ταινία Πριν πούμε ό,τι να ναι για κλεμμένα στοιχεία να κάνουμε και μια μικρή έρευνα του ενός λεπτού (και να διαβάζουμε και το άρθρο). το Epoch βγήκε το 2001 ενώ η νουβέλα του Ted Chiang πάνω στην οποία βασίζεται η ταινία Arrival, το 1998. 2
freegr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Περιμένω με αγωνία να την δω και να γράψω κριτική...
De@th L0rd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Και εκει που παει να σου ριξει με το λειζερ, θα ακουστει μια εξωγηινοπαιδικη φωνη nooo i want him, και να περασεις το υπολοιπο της ζωης σου σαν κατοικιδιο. Περα απο τη πλακα νομιζω οτι αν ενας πολιτισμος εξελιχθει τοσο ωστε να κανει υπερδιαγαξιακα ταξιδια, δε νομιζω να εχει εχθρικη συμπεριφορα. Ειναι εξελιγμενος, οχι μονο τεχνολογικα αλλα και ηθικα, αλλιως δε νομιζω να καταφερει να εξελιχθει. Δε μου κολλαει τοση εξελιξη και απο μεσα να σκαει μυτη το σαλιωμενο γεματο μισος τερας και να αμολαει τα λεηζερ δεξια και αριστερα. Οπως αντιστοιχα πιστευω οτι εμεις οι αρκετα πιο εξελιγμενοι σε 2000 χρονια, θα ειμαστε σιγουρα πιο φιλικοι και προστατευτικοι προς τα υπολοιπα ειδη ζωης της γης. Αυτό είναι μια θετική προσέγγιση, κι εγώ θα ήθελα να ήταν έτσι. Έτσι το σκεφτόμαστε σαν άνθρωποι. Αν όμως το άλλο είδος δεν έχει τον ανθρώπινο τρόπο σκέψης, έχει τρομερή ομοιογένεια κ συλλογική σκέψη και εξαιρετική νοημοσύνη κ απλά δεν έχει μεγάλους ηθικούς φραγμούς για κατώτερα είδη (κάτι σαν τον επιστήμονα με τα ποντίκια,αν ήταν ευαίσθητος και φιλόζωος δε θα μπορούσε να κάνει πειράματα),και θεωρεί την υπεροχή του είδους του πάνω από όλα (κάτι σαν εξωγήινος ρατσιστής με τη διαφορά ότι είναι ιδιοφυία), δεν νομίζω πχ να τον νοιάζει κ ιδιαίτερα η ευημερία μας, αν χρειάζεται τους ωκεανούς για να παράγει τρίτιο ή δεν ξέρω γω τι.
AntiHipster Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τίποτα για υπογήινους δεν παίζει να βγάλουν? αμάν ποιά
georgepppo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 σχόλια ελλήνων....απλά ασχολίαστα πάντως στην ταινία δεν πρέπει να έχει και τόσο δράση αλλά σου πετάξανε εκεί στο τέλος ότι πέφτει λίγο μπαμ μπουμ να γουστάρεις να πας να δείς.
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σχετικά με το παράδοξο του Fermi και αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι.Μέχρι στιγμής ισχύουν τα εξής:Part 1https://www.youtube.com/watch?v=sNhhvQGsMEc Part 2https://www.youtube.com/watch?v=1fQkVqno-uI 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 σχόλια ελλήνων....απλά ασχολίαστα πάντως στην ταινία δεν πρέπει να έχει και τόσο δράση αλλά σου πετάξανε εκεί στο τέλος ότι πέφτει λίγο μπαμ μπουμ να γουστάρεις να πας να δείς. Γιατί "πρέπει" να έχει δράση? 1
D.Luffy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ας μη δείξουν και καθόλου δράση καλύτερα. Το focus της ταινίας είναι αλλού. Όσοι γουστάρουν τα "μπαμ μπουμ" ας ξαναδούν το Independence Day που τα έχει σε αφθονία. 5
De@th L0rd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ωραίο το Independence day έπαιζε και ο Bren Spiner μου άρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα