pappous_soulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Γιατι τα παραπανω να μην θεωρουνται πραγματικες φιλιες δεν καταλαβαινω Γιατί έχουμε τη συναισθηματική νοημοσύνη ενός δωδεκάχρονου, duh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ιατροί κατά κανόνα θεωρούνται όσοι μπορούν να σου συνταγογραφήσουν φάρμακα Δημητρα, τον ορισμό απο που τον εκλεψες; Τώρα θέλω να πω μια μεγάλη κουβέντα αλλά κινδυνεύω με μπάνιο , μόνιμο.... Εεε; Για να μεινω στο θεμα. Εχω κανει φιλιες με ατομα του αλλου φιλου. Η αλήθεια ειναι στη μια περίπτωση παραμονευα για να βρω την ευκαιρία. Στις υπολοιπες, με φοβιζε το τι μπορεί να περιμεναν οι αλλοι απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Υπάρχει ο γενικός όρος και οι υποκατηγορίες. Για τον γενικό ορισμός άνοιξε ένα κοινό λεξικό νεοελληνικής γλώσσας, αν έχετε σπίτι. Ειδάλλως, δες wikipedia. Μιλάμε για επίπεδα. Όλοι οι φίλοι σου είναι κολλητοί, ΟΧΙ! το ότι δεν είναι κολλητοί, δεν αναιρεί ότι είναι φίλοι σου. Το ίδιο ισχύει και για το επίπεδο όπου επεισέρχεται η σεξουαλική πράξη. Friends with benefits, free relationship κτλ κτλ. Ομοίως και για την αγάπη, (αν έχεις αγαπήσει πραγματικά, αγάπησες τις πρώην σου στον ίδιο βαθμό, με την ίδια ένταση; ΟΧΙ Πραγματικά πρέπει να σε δει κάποιος, πραγματικά όμως. Δήμητρα μην τρελένεσαι, γνωρίζω για τις όποιες διαβαθμίσεις χάρηκα. Το ζήτημα είναι ότι δεν συμφωνούμε όλοι με αυτό. Δεν συμφωνούμε ρε παιδί μου ότι ντε και καλά πρέπει να καταπιέσεις τα συναισθήματα σου ή τις βιολογικές σου ορμές (πολύ παραπάνω για τους άντρες) προκειμένου να προσπαθείς να βαφτίζεις "φίλο" αυτόν ή αυτήν που πραγματικά δεν είναι. Ενα ωραίο ανάλαφρο βίντεο περί του θέματος. Παρατήρησε ότι κάνουν -προσπάθεια- για να αφήσουν το σεξ έξω από την συνάρτηση. Αυτό για εμένα δεν είναι ουσιαστική φιλία. Αυτό θέλω να τονίσω. Εχω "φίλες" που δεν θέλω να πηδήξω; Ναι έχω...αλλά δεν τις θεωρώ φίλες, αν και ένα τρίτο μάτι θα μας πει ότι είμαστε, ενώ ταυτόχρονα δεν απορρίπτω την όποια έλξη μπορεί να παρουσιαστεί ή ίσως ήδη υποβόσκει μεταξύ μας. Γι αυτό και όταν πάντα μας μπερδεύουν ως ζευγάρι με τις όποιες "φίλες" οι κουβέντες μου είναι πάντα "θα μπορούσαμε να είμαστε ή μπορούμε να είμαστε, απλά δεν είμαστε τώρα ή δεν έτυχε ακόμα". P.S. Τι εμμονές αυτές με τους γιατρούς; Τι θα κάνει δηλαδή ο γιατρός; Θα αλλάξει το πως λειτουργούμε ως βιολογικά πλάσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Από την παράθεση των γραφομένων μου έχεις αφαιρέσει ένα κομμάτι, για ποιο λόγο; ikaruga24, on 22 Aug 2016 - 11:19 PM, said: Αρα αυτό που λες επί της ουσίας υπάρχουν βαθμίδες "φιλίας" και άρα ο όρος είναι τελείως χύμα για το ποιον βαφτίζει ο καθένας "φίλο". Φίλος ο Γιάννης που πίνουμε ρετσίνες στα ταβερνάκια κάθε Σάββατο, φίλος και ο Νίκος που έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον και βρίσκεστε να τα λέτε, φίλος και ο Δημήτρης που είμαστε στη δουλειά και δεν μας καρφώνει στο αφεντικό για τυχόν επαγγελματικές ατασθαλίες. Υπάρχει ο γενικός όρος και οι υποκατηγορίες. Για τον γενικό ορισμός άνοιξε ένα κοινό λεξικό νεοελληνικής γλώσσας, αν έχετε σπίτι. Ειδάλλως, δες wikipedia. Μιλάμε για επίπεδα. Όλοι οι φίλοι σου είναι κολλητοί, ΟΧΙ! το ότι δεν είναι κολλητοί, δεν αναιρεί ότι είναι φίλοι σου. Το ίδιο ισχύει και για το επίπεδο όπου επεισέρχεται η σεξουαλική πράξη. Friends with benefits, free relationship κτλ κτλ. Ομοίως και για την αγάπη, (αν έχεις αγαπήσει πραγματικά, αγάπησες τις πρώην σου στον ίδιο βαθμό, με την ίδια ένταση; ΟΧΙ, Εντάξει, προφανώς και δεν μπορώ να δεχτώ το παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο. Πάντως ακόμα και από βιολογικής αποκλειστικά πλευράς η "φιλία" μεταξύ φύλων είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενη. => Πραγματικά πρέπει να σε δει κάποιος, πραγματικά όμως. εσύ ο ίδιος διατύπωσες αναφορά για βιολογία. ξέρεις τι είναι η βιολογία; είναι μήπως κλάδος της ιατρικής; και στον συγκεκριμένο κλάδο για να εξαχθούν τεκμηριωμένα επιχειρήματα παρουσιάζονται αναλυτικά τα τεκμήρια-παραδείγματα; γίνονται ουσιαστικά μελέτες. μιλάς για βιολογία, αναφέρεις τη λέξη "αμφιλεγόμενο", που στέκει; το τι ορίζεις εσύ, εγώ, αυτός και οι λοιποί δεν έχει σημασία, δεν ενδιαφέρει κανέναν απολύτως η υποκειμενική γωνία. όλα ξεκίνησαν με την επιθετικότητά σου κρίνοντας μας ως ψεύτες παρατάσεις ένα σωρό μπούρδες ώστε να αποδείξεις ότι γενικά ΔΕΝ υφίσταται φιλία, γενικά ... αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου ως γενική νόρμα, πάω πάσο. απογαλακτίσου από τις ορμές σου λυπάμαι που το γύρισα σε προσωπικό και επιθετικό τόνο, αν θεωρούν οι αρμόδιοι τη μη καταλληλότητα του ας το σβήσουν και ας τέλος @ikaruga24, επειδή καταντάει κουραστικό το όλο σκηνικό προσωπικό αψιμαχιών και επειδή συμφωνούμε ότι η κουβέντα μας δεν οδηγεί πουθενά, το λήγω εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Για μενα δεν υπάρχει θέμα από τη στιγμή που η άλλη είναι καλοπροαίρετη απεναντί μου μπορει να είναι φίλη μου. Τωρα αν είναι κακοπροαίρετη πολύ πολύ κόβουμε την καλημέρα και δεν τρέχει τιποτα. Σιγα μη μπεις και στο κοπο να παρακαλάς την άλλη. Αμα δεν γουστάρει δεν υπάρχει θεμα αρκει να μεινει ουδετερη και να μην κάνει μετα από πισω πουστιές εκει θα έχουμε πρόβλημα. Υπαρχουν και αλλες περιπτώσεις πχ εγώ θα είμαι καλοπροαίρετος αρχικά μέχρι που δεν θα αντέξω θα παρακαλάω θα τρέχω απο πίσω και θα έχω προβλήματα οποτε αντιμετωπίζω την άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για μένα είναι όπως τα λέει ο ikaruga. Φίλος είναι αυτός που θα ψάξεις σε μια δύσκολη στιγμή, θα του εκμυστηρευτείς κάτι που δεν το ξέρει άλλος, θα ζητήσεις βοήθεια κλπ. Δεν ξέρω κάποιον άντρα που να απευθύνεται σε γυναίκα σε τέτοιες φάσεις. Γιατί όχι? Τόσο δύσκολο είναι να πιστέψετε μερικοί πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φίλους(ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟΥΣ) άτομα του άλλου φύλου? *Μερικά πράγματα επειδή δε μας έχουν τύχει στη ζωή μας δε πάει να πει πως δεν συμβαινουν πουθενά ουόόόχι, άμα δεν συμβαίνει στο χωριό του ζίο, δεν μπορεί να συμβαίνει πουθενά αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου ως γενική νόρμα, πάω πάσο. απογαλακτίσου από τις ορμές σου +10000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 εσύ ο ίδιος διατύπωσες αναφορά για βιολογία. ξέρεις τι είναι η βιολογία; είναι μήπως κλάδος της ιατρικής ή μηπως οχι? ή μηπως στην ιατρικη υπαρχει ενας κλαδος βιολογιας... ?? και τελικα η κοτα εκανε το αυγο? ή το αυγο την κοτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν η φίλη σου βλέπεται έστω και λίγο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πάρει μάτι βυζί ενώ σκύβει μπροστά σου, η να μην είδες το βρακί της σε κάποια φάση που άλλαζε τα πόδια στο κάθισμα και να μην σάλεψε κάτι μέσα στο βρακί σου. Αν είσαι straight άντρας με φυσιολογικές ορμές δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου έχει συμβεί αυτό. Ειδικά δε, άμα δεν πηδάς γενικά, η περνάς μεγάλη περίοδο αγαμίας, οι πιθανότητες πάνε στο μείον. Σεβαστές οι δηλώσεις των αντρών αλλά δεν πιστεύω κανέναν που υποστηρίζει ότι δεν βλέπει τις φίλες του σεξουαλικά καθόλου. Μπορεί να διαβάζουν και οι γυναίκες τους το Ινσομνια, δεν ξέρω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν η φίλη σου βλέπεται έστω και λίγο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πάρει μάτι βυζί ενώ σκύβει μπροστά σου, η να μην είδες το βρακί της σε κάποια φάση που άλλαζε τα πόδια στο κάθισμα και να μην σάλεψε κάτι μέσα στο βρακί σου. Αν είσαι straight άντρας με φυσιολογικές ορμές δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου έχει συμβεί αυτό. Τα έχω δει πολλές φορές αυτά χωρίς να σαλέψει τίποτα μέσα στο βρακί μου. Επίσης έχω δει αρκετές φορές φίλες και γνωστές μου ολόγυμνες χωρίς να σαλέψει τίποτα και έξω από το βρακί μου (ούτε γω φορούσα). Σε κάποιες περιπτώσεις μιλώντας για κοπέλες που αν τους την έπεφτα και ανταποκρίνονταν θα έκλεινα το κινητό για δυο-τρεις μέρες άνετα. Απ' όσο ξέρω είμαι straight. Άρα μάλλον δεν έχω φυσιολογικές ορμές; Or could it be ότι έχω αλλά απλώς δεν είμαι έρμαιό τους; Προφανώς κάποιοι δεν έχετε πάει ποτέ σε μέρη που κυκλοφορεί ο κόσμος γυμνός. Να πάτε, για να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια ποιός ακριβώς έχει θέμα με τις ορμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εννοείται ότι υπάρχει και μπορεί να είναι και αδελφική και αληθινή και τα πάντα όλα, απλά όταν είσαι μικρός 18/20/25 τότε δηλαδή που θες να πηδήξεις ότι κινείται, τότε που βλέπεις λίγο βυζάκι και ξερόχυνεις, τότε είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις, μεγαλώνοντας όμως αυτομάτως αλλάζεις και μυαλά και τρόπο σκέψης, όλα γίνονται μόνα τους σε αυτή την ζωή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τα έχω δει πολλές φορές αυτά χωρίς να σαλέψει τίποτα μέσα στο βρακί μου.Επίσης έχω δει αρκετές φορές φίλες και γνωστές μου ολόγυμνες χωρίς να σαλέψει τίποτα και έξω από το βρακί μου (ούτε γω φορούσα). Σε κάποιες περιπτώσεις μιλώντας για κοπέλες που αν τους την έπεφτα και ανταποκρίνονταν θα έκλεινα το κινητό για δυο-τρεις μέρες άνετα.Απ' όσο ξέρω είμαι straight.Άρα μάλλον δεν έχω φυσιολογικές ορμές; Or could it be ότι έχω αλλά απλώς δεν είμαι έρμαιό τους;Προφανώς κάποιοι δεν έχετε πάει ποτέ σε μέρη που κυκλοφορεί ο κόσμος γυμνός. Να πάτε, για να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια ποιός ακριβώς έχει θέμα με τις ορμές.Μην μπερδεύεις το γυμνό με το αποκαλυπτικό ντύσιμο.Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο οκ , το 2ο ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xstreamgamer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνήσω defacer μαζί σου στα περισσότερα αλλά πιστεύω ότι έναν άντρα τον φτιάχνει πιο πολύ η αργή αποκάλυψη των προσόντων του ωραίου φύλου παρά το εντελώς γυμνό.Επίσης είναι και σε τι φάση είσαι την στιγμή που βλέπεις γυμνή μία πολύ ωραία φίλη σου.Ω ναι προσωπικά μου έχει συμβεί στην ζωή μου να πάω για νυχτερινό μπάνιο στην θάλασσα με την παρέα μου αγόρια και κορίτσια μαζί εντελώς γυμνοί.Όταν είχα γκόμενα ήταν πιο εύκολο να αποκρύψω τις ορμές μου σχετικά εύκολα αλλά όταν ήμουν μόνος μου δυστυχώς η σημαία έκανε έπαρση όσο και να ήθελα να μην συμβεί αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Όταν είχα γκόμενα ήταν πιο εύκολο να αποκρύψω τις ορμές μου σχετικά εύκολα αλλά όταν ήμουν μόνος μου δυστυχώς η σημαία έκανε έπαρση όσο και να ήθελα να μην συμβεί αυτό.Αναλογισου την πηγη των ορμονων Και σε ενα 2χρονο αν παιξει με το πουλακι του εκεινο θα μεγαλωσει, τι παει να πει. Οτι ειναι διχρονο δν εχει ορμες? φυσικα και εχει απλα εγκεφαλικα δν εχει ωριμασει (ορμονες) ωστε να κανει τη συνδεση ? Ολα τα θεματα ειναι εγκεφαλικα. Αυτο που λεει ο Μαους ειναι κ το ζουμι. Μετα απο καποια ηλικια απογαλακτιζεσαι κ μετα απο καποι εθιζεσαι. Τα επιπεδα της λιμπιντο δν ειναι σταθερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγώ το μοναδικό αγόρι που θεωρώ πραγματικό φίλο μου είναι κάποιος που μου έχει πει ότι δεν με θεωρεί όμορφη xD Και μου λέει για τις κοπέλες που έχει ερωτευεται/γουστάρει και για άλλα προσωπικά. Γενικά δεν έχω νιώσει ποτέ κάποιο vibe ότι με γουστάρει και μιλάμε σαν αδέρφια. Ένας άλλος πάλι που τον θεωρούσα καλό φίλο (κούνια που με κούναγε) από το λύκειο συνειδητοποίησα ότι κατα βάθος με γούσταρε και ήταν σε κατάσταση friendzone επί χρόνια. Κάναμε παρέα ΚΑΘΕ μέρα στο Λυκειο και καθόμασταν μαζί επί 2 χρόνια. Εγώ ήμουν τόσο βόδι τότε που δεν έπιανα τα red flags (τι red flags, σημαδούρες τώρα που το σκέφτομαι). Π.χ. έλεγε "οι μεγαλύτερες αγάπες ξεκινάνε απ'τις μεγαλύτερες φιλίες" και μια φορά μια συμμαθήτριά μας πείραζε ότι ταιριάζουμε και στο τέλος θα παντρευτούμε κι εγώ είπα "ίου" κι αυτός είπε ότι ποτέ δεν ξέρεις. Να μην πω για μια άλλη φορά που του σύστησα τον πρώην μου και δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου κι αν μιλούσε ήταν απότομος. Τέλος πάντων, πριν κανά 2 χρόνια το έφερε η κουβέντα στα γκομενικά και του είπα κάτι του στυλ "να εσύ πχ δεν είσαι ο τύπος μου" και ειδα τον έπιασε ταράκουλο. Κοκκίνισε, άρχισε να με ρωτάει γιατί και μετά έμεινε μισή ώρα σιωπηλός και μουτρωμένος κι έκανε να μου μιλήσει όλο το καλοκαίρι. Από τότε σπάνια μιλάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δηλαδή νόμιζε οτι παίζει να γουστάρεις αλλα τόσα χρόνια ντρεπόσουν να του δείξεις το παραμικρό; In denial ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις