Προς το περιεχόμενο

Φιλια αναμεσα στα δυο φυλα

technology_guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρών. Τελευταία φορά αρχές του μήνα.

Οκ, τώρα «ξέρω» έναν! :D

Παρουσα κι εγω.

Ο μονος ανθρωπος ο οποιος ξερει το 95% για μενα (το αλλο 5% θα ειναι παντα για παρτη μου) ειναι ο κολλητος μου, σαν αδελφο τον εχω. Στα δυσκολα ειναι εκει, στις καλες στιγμες θα χαρει με την χαρα μου, παντα καταλαβαινει την καθε σιωπη μου, εχουμε κλαψει μαζι, εχουμε βρισει μαζι, εχουμε φιλοσοφησει, εχουμε ξεκαρδιστει μαζι και θα γερασουμε μαζι γιατι η σχεση μας ειναι something to treasure.

Αυτα απο μενα. Δεν θα κερδισω κατι με το να πεισω μερικους οτι οντως μπορει να υπαρξει πραγματικη φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας. Με ενδιαφερει που κερδισα εγω αυτον τον ανθρωπο, που μπηκε στη ζωη μου και ηταν σαν ενα βασικο κομματι που ελειπε για χρονια.

Ευχομαι απλα να ζησετε ολοι και ολες την αληθινη φιλια (με ατομο ανεξαρτητου φυλου) γιατι ειναι κατι απιστευτο που κραταει για παντα.

Και αν καποιος με πει ψευτρα, ρομαντικη, αφελη κλπ ας κοιταξει το avatar μου για να μην γραφω το ιδιο πραγμα.

Δεκτό, για γυναίκες δεν μίλησα έτσι κι αλλιώς. Και όπως ξαναέγραψα, δεν λέω ότι δεν γίνεται, λέω ότι εγώ, με μια γρήγορη σκέψη, δεν το συναντάω στον κύκλο μου. :)

Δηλαδη εσυ έχεις μονο έναν ορισμο της φιλιας και με βάση αυτόν οι γυναικες δεν έχουν θέση. Οκ. Εντάξει απλα άλλοι μπορει να έχουν περισσοτερους. Παντως εγω δεν θα εβγαινα για καφέ ή για ποτάκι με άτομα που δεν γουστάρω και κυριως εχω καταλαβει πως δεν με συμπαθούν. Κατά τα αλλα φιλος είναι αυτος που θα ξηγηθεί σωστά. Και μπορει να μη βγαινετε κιολας γιατι έχετε διαφορετικά γουστα στη διασκεδαση πχ αμα θέλω ένα βραδυ να πάω καπου συγκεκριμενα και ο φιλος δεν θέλει ή κράζει εντάξει δεν θα τσακωθω για αυτό απλα δεν θα του πω να έρθει.

Πάντως δεν είναι ωραιο σαν εικονα να μπλοκάρεις κάποια και να μην της ξαναμιλήσεις επειδή δεν σου έκατσε το λεω επειδή το τελευταιο καιρο το έχουν κανει γνωστοι μου αυτό. Εμενα μου κανει εντυπωση όμως αφου περνάτε καλα όπως λες και είναι φιλικα προσκειμενες απέναντι σου τι σε εμποδιζει να τις θεωρησεις φιλες? σκεψου βγαινετε - αρα δεν σε σνομπάρουν- περνάτε καλα οποτε έχουν καλη διάθεση απέναντι σου τα λέτε κιολας που το πρόβλημα????

Καλα αφου δε γουστάρεις δεν σε ξαναπαραθέτω αντε γεια!

Όπως; :P :D

(Πλάκα κάνω ε!).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσεις τι γνωμη εχετε γι αυτο το θεμα; Μπορει ενας αντρας να εχει φιλους γυναικες η το αντιθετο η μηπως οι σχεσεις που μπορουν φυσιολογικα να αναπτυξουν τα δυο φυλα ειναι μονο ερωτικες;

Φυσικα μπορει για πολλους λογους πχ του αρεσει μια κατηγορια γυναικων (ας πουμε αυτες με μπλε ματια) ή εχει βρει την μοναδικη του αγαπη και δεν εχει ματια για αλλη κλπ κλπ 

Πολύ γνωστός ψυχολόγος έχει πει ότι δεν μπορεί να υπαρξει πραγματικη φιλιά ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα,ουτε κατα διάνοια. Παντα,σε κάποια χρονική στιγμή θα παίξει κάτι πονηρό γιατί απλά έτσι είναι η φύση μας.

καλό μπάζο κ αυτός.

Ειπε ο Lautrec με την ιδιοτητα του μελους ενος γνωστου "τεχνολογικου" φορουμ της Ψωροκωσταινας.

ΓΤΠΚ ο Freud.

Δεν υποστηρίζεται σε τπτ εμπειρικά ή ερευνητικά.Οι ψυχαναλυτικές του παπάτζες σε επίπεδο Ελένης Λουκάς στέκονται κ αν.

Να πω κ τον αριθμό της άδειας μου ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου για να αποκτήσει περισσότερο βάρος η άποψη μου;

• Like 2

Ένας ακόμα πατέρας της ψυχανάλυσης ...

Οχι, επειδη τσαρλατανοι υπαρχουν πολλοι εκει εξω. Ο Freud ειχε αδεια ασκησεως; Και αν ειχε μηπως επρεπε να του την παρουν;

• Like 3

Οχι, επειδη τσαρλατανοι υπαρχουν πολλοι εκει εξω. Ο Freud ειχε αδεια ασκησεως; Και αν ειχε μηπως επρεπε να του την παρουν;

Γατακι μπροστα στο ψυχαναλυτικο μεγαλειο του Τοξοβολου φιλε :-D

Τώρα που το λες , μπορεί να έχεις και δίκιο.

Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρεις:

Οι ψυχολόγοι δεν είναι γιατροί ετσι ;

Ιατροί κατά κανόνα θεωρούνται όσοι μπορούν να σου συνταγογραφήσουν  φάρμακα 

σαφεστατα υπαρχει φιλια μεταξυ αντιθετων φυλων, ανθρωποι ειμαστε οχι ζωα να σκεφτομαστε μονο ο,τι εχει σχεση με την σεξουαλικοτητα...

πολύ χαίρομαι που το εκφράζεις έτσι ! εύγε ! 

σαφεστατα υπαρχει φιλια μεταξυ αντιθετων φυλων, ανθρωποι ειμαστε οχι ζωα να σκεφτομαστε μονο ο,τι εχει σχεση με την σεξουαλικοτητα...

Διάβασε το παρόν θρεντ και θα αλλάξεις άμεσα γνώμη.

• Like 2

Οχι δεν ειναι γιατροι. Ο καθενας ομως, αν καταληξεις στο σωστο, ειναι καλυτερος σαυτο που κάνει. Περιπτωσεις που χρειαζονται πραγματικα φαρμακα και ο ψυχολογος δεν αρκει. Και περιπτωσεις που θελουν αλλη αντιμετωπιση, αλλα ο ψυχιατρος δε σκαμπαζει μια.

Η επισης, ψυχο- προβληματα με οργανικη αιτιολογια που μονο ο ψυχιατρος (αν δεν ειναι τσαρλατανος) μπορει να τα διαγνωσει/παρακολουθησει/αντιμετωπισει.

Η φιλια ειναι φασμα. Απο τους απλους γνωστους που βλεπεις μια στο τοσο για εναν καφε και κανετε χαβαλε μεχρι τους κολλητους for life.

Δεν βλεπω το λογο να το περιοριζουμε σε κατι συγκεκριμενο εξαιρωντας τα υπολοιπα και τα ορια πολλες φορες ειναι δυσδιακριτα.

Θεωρω οτι ακομα και κανονικη σχεση πρεπει να εχει ως απαραιτητο συστατικο τη φιλια. Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι ανθρωποι κανουν σχεση με αλλους που αν βγαλεις το ερωτικο απο τη μεση δεν εχουν να πουν κουβεντα.

Και φυσικα υπαρχουν και σχεσεις μονο φιλικες μεταξυ ατομων αντιθετου φυλου.

Μπορει να υπηρχε ελξη που για οποιοδηποτε λογο δεν ευδοκιμησε αλλα η φιλια διατηρηθηκε, η μπορει να μην υπηρξε και ποτε αμοιβαια ελξη.

Μπορει να υπηρχε και σχεση που διαλυθηκε αλλα η φιλια διατηρηθηκε. Ναι δεν ειναι αδυνατον.

Γιατι τα παραπανω να μην θεωρουνται πραγματικες φιλιες δεν καταλαβαινω

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...