DDevil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 ρε παιδια εντάξει μπορει μια γυναικα να μην ενδιαφέρεται ερωτικά αλλα να είναι φιλικη μαζι σου πχ αμα γινει μια στραβή στη δουλεια και σε συμπαθει (με την φιλικη εννοια) να μη σε δώσει ρε παιδι μου ή να βοηθησει σε κάτι άλλο ή να βοηθήσεις και εσυ σε κάτι αμα μπορεις. Εγω εχω ξαναπει πως είμαι αντίθετος με τις χωρις λογο διαγραφες από το φβ για μενα είναι συμφεροντολογια να σε διαγράψει κάποιος ή καποια από το φβ επειδή δεν της/του έκατσες. Πρέπει να χαλαρώσουν κάποιοι είναι αστειο να θίγεται τοσο ο εγωϊσμος επειδή κάποια δεν ηθελε τελικά και να αρχιζουμε τις διαγραφες χωρις λογο. Μυγα τσετσε σε τσιμπησε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 γιατί εσύ με όποιο θηλυκό βρεθείς θες να το πηδήξεις; δεν έχεις πει "όχι, δεν μου αρέσει" και να κάνεις απλά παρέα μαζί του σε τελείως φιλικό στάδιο; ισχύει αμφίδρομα Είπες μαγική λέξη, παρέα, αυτό δεν είναι φιλία. Οι φιλικές σχέσεις δεν συνιστούν ουσιαστική φιλία. Οι περισσότερες σχέσεις που έχω χρόνια τώρα είναι φιλικές με άλλες γυναίκες, καμία όμως από αυτές δεν την θεωρώ φίλη μου. Όλες κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να τις πηδηξω, πολλές τις έχω δει στον ύπνο μου να ξεσκιζομαστε με τα αναμενόμενα αποτελέσματα της επόμενης μέρας κτλ κτλ Αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι οι περισσότεροι έχουν τον όρο φιλία πολύ Light ενώ για εμένα φίλος είναι συνώνυμο με αδερφός κατ'επιλογή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 για τον ίδιο λόγο που δεν θες να πηδήξεις έναν φίλο σου, με την έννοια της φιλίας. Δεν θέλω να πηδήξω το φίλο μου γιατί δεν με ελκύουν σεξουαλικά οι άντρες. Τρομακτικά δύσκολο να το κατανοήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 @g_alkis και ikaruga24 Δεν αποδέχομαι το ό,τι κινείται, εκτελείται. επίσης δεν ταυτίζω το άσχημος/η με την σεξουαλικότητα. δεν σημαίνει δλδ ότι η επιλογή του φίλου ως "ωραίου" ταυτόχρονα είναι και προτροπή να πηδηχτώ μαζί του. έχω πολύ ωραίους φίλους που δεν με σεξουαλίζουν ..@ikaruga24 πρέπει να το δεις όντως όπως σου είπε και ο defacer. -> οι λέξεις "παρέα, συντροφιά" παραπέμπουν στο φιλικό επίπεδο. και ΝΑΙ δεν λέμε ψέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 @g_alkis και ikaruga24 Δεν αποδέχομαι το ό,τι κινείται, εκτελείται. επίσης δεν ταυτίζω το άσχημος/η με την σεξουαλικότητα. δεν σημαίνει δλδ ότι η επιλογή του φίλου ως "ωραίου" ταυτόχρονα είναι και προτροπή να πηδηχτώ μαζί του. έχω πολύ ωραίους φίλους που δεν με σεξουαλίζουν .. @ikaruga24 πρέπει να το δεις όντως όπως σου είπε και ο defacer. -> οι λέξεις "παρέα, συντροφιά" παραπέμπουν στο φιλικό επίπεδο. και ΝΑΙ δεν λέμε ψέματα Οκ, δεν λέτε ψέματα, ας το πάρουμε αλλιώς τότε. Μπορώ να σου φέρω άτομο που πιστεύει ακράδαντα ότι οι 5000 φίλοι του στο facebook είναι πράγματι "φίλοι" του ακόμα και αν τους 4500 δεν τους έχει δει καν από κοντά, δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο. Τον πιστεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 @g_alkis και ikaruga24 Δεν αποδέχομαι το ό,τι κινείται, εκτελείται. επίσης δεν ταυτίζω το άσχημος/η με την σεξουαλικότητα. δεν σημαίνει δλδ ότι η επιλογή του φίλου ως "ωραίου" ταυτόχρονα είναι και προτροπή να πηδηχτώ μαζί του. έχω πολύ ωραίους φίλους που δεν με σεξουαλίζουν .. @ikaruga24 πρέπει να το δεις όντως όπως σου είπε και ο defacer. -> οι λέξεις "παρέα, συντροφιά" παραπέμπουν στο φιλικό επίπεδο. και ΝΑΙ δεν λέμε ψέματα Δεν ανέφερα το "ότι κινείται εκτελείται". Δεν ανέφερα πουθενά ότι για να κάνω κάποια φίλη πρέπει να είναι όμορφη. Και ξανά. Έχω φίλη την Ελένη. Την έχω φίλη γιατί έχει 32 χαρακτηριστικά που μου αρέσουν και για αυτό την έκανα φίλη μου. Γιατί (απαραίτητα) να μην θέλω (άσχετα αν θα το κάνω) να την πηδήξω; Αν θέλω να την πηδήξω είναι κακό/αρρωστημένο/δεν είναι πραγματική φιλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Οκ, δεν λέτε ψέματα, ας το πάρουμε αλλιώς τότε. Μπορώ να σου φέρω άτομο που πιστεύει ακράδαντα ότι οι 5000 φίλοι του στο facebook είναι πράγματι "φίλοι" του ακόμα και αν τους 4500 δεν τους έχει δει καν από κοντά, δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο. Τον πιστεύεις; θα συγκρίνουμε για πολύ ανόμοια πράγματα; Μιλάμε τώρα για δεδομένα της πραγματικής ζωής και όχι για εξωγήινα UFO του μέσου γαλαξιακού σύμπαντος εδώ μας κατηγόρησες όλους ότι λέμε ψέματα. Και σου ξαναλέω να το κοιτάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Επαναλαμβανεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 το ότι σου αρέσει κάποια σημαίνει ότι στα μάτια σου είναι όμορφη. περιπλέκεις στον όρο της φιλίας, της πραγματικής και αντικειμενικής έννοιας της φιλίας, το σεξουαλικό κομμάτι. Είναι δύο διακριτά επίπεδα. όπως σου είπα, ακόμα και τους φίλους σου θες να τους πηδήξεις; όχι όμως είναι φίλοι σου το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες. Όποια κάνω φίλη μου, κοινώς μου αρέσει όλο το πακέτο που έχει (για αυτό άλλωστε την έκανα και φίλη) γιατί να μην θέλω (και) να την πηδήξω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 θα συγκρίνουμε για πολύ ανόμοια πράγματα; Μιλάμε τώρα για δεδομένα της πραγματικής ζωής και όχι για εξωγήινα UFO του μέσου γαλαξιακού σύμπαντος εδώ μας κατηγόρησες όλους ότι λέμε ψέματα. Και σου ξαναλέω να το κοιτάξεις. Το ότι λέτε ψέματα δεν έχει να κάνει με το ότι το κάνετε συνειδητά, ακριβώς όπως τα άτομα που θεωρούν όλους τους φίλους τους στο facebook "φίλους". Το point είναι το ίδιο. Οπως δεν πιστεύεις εσύ δεν μπορεί να μην υπάρχει φιλία μεταξύ των δυο φύλων έτσι δεν πιστεύω και εγώ ότι μπορεί να υπάρχει ακριβώς γιατί το μέγεθος δεν παίζει ρόλο. Φιλαράκι μπάρμαν θεωρεί όλους όσους βλέπει στο μαγαζί που δουλεύει "φίλους" του, ακόμα και τις θηλυκές με τις οποίες βγάζει τα μάτια του. Συνεπώς πρέπει πρώτα να ορίσουμε εδώ και να συμφωνήσουμε μεταξύ μας πότε κάποιος είναι "φίλος". Εγώ το ξεκαθάρισα, φίλος = αδερφός κατ'επιλογή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σαφώς και όχι και όποιος λέει το αντίθετο απλά λέει ψέματα. Όπως αν ρωτήσεις τον άλλον αν τον παίζει, 9 στους 10 θα σου πουν όχι και εννοείται ότι ψευδονται ασύστολα. Οι λοιποί ψευδόμαστε και μάλιστα ασύστολα... claps congrats και το θεωρούμε και ασυνείδητο το ψέμα βεβαίως, βεβαίως...λογική σύνταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το ψεύδονται ασύστολα πήγαινε καθαρά σε αυτούς που λένε ότι δεν τον παίζουν, όχι σε αυτούς που μιλάνε περί φιλίας (αυτοί απλώς ψεύδονται) αλλά οκ το δέχομαι ότι θεώρησες ότι μιλάω και για τους δυο. Θες να το πω διαφορετικά γι αυτούς; Να το πω ότι απλά κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 το ότι σου αρέσει κάποια σημαίνει ότι στα μάτια σου είναι όμορφη. περιπλέκεις στον όρο της φιλίας, της πραγματικής και αντικειμενικής έννοιας της φιλίας, το σεξουαλικό κομμάτι. Είναι δύο διακριτά επίπεδα. όπως σου είπα, ακόμα και τους φίλους σου θες να τους πηδήξεις; όχι όμως είναι φίλοι σου το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες. Και δεν κατανοείς και κούρασες επαναλαμβάνοντας γυναικείες ασυναρτησίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Και ο Bold σα φιλη θα τη παρουσιάσει τη κοπέλα (τον περιμένει το κορίτσι του στη Τζαμάικα) αλλά όπως βλέπετε «χαιρονται» τη φιλία τους. Γιατί όχι και όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Χωρίς να έχω διαβάσει τι έχει ειπωθεί να πω κι εγώ την δική μου οπτική στο θέμα. Το πως κάθε άτομο σχετίζεται με άλλα και το τι είναι σημαντικό για τον καθένα στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις διαφέρει πάρα πολύ γενικά, επομένως και η απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση έχει να κάνει και με το άτομο. Κάποιοι ψάχνουν από το άτομο με το οποίο θέλουν να κάνουν σχέση παρόμοια πράγματα με αυτά που ψάχνουν από έναν πολύ καλό φίλο. Κάποιοι άλλοι ψάχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Γι αυτούς που είναι στην πρώτη κατηγορία είναι φυσικό να δουν σε ένα πολύ καλό φίλο του αντίθετου φύλου και τον άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελαν να είναι μαζί σε μία σχέση. Και προσωπικά το θεωρώ εντελώς φυσιολογικό και βλέπω ότι ζευγάρια που κινήθηκαν με αυτήν λογική τείνουν να επικοινωνούν καλύτερα και να μένουν μαζί περισσότερο. Σε πολλές περιπτώσεις, λοιπόν, νομίζω ότι η φιλία μεταξύ των ατόμων του αντίθετου φύλου είναι κάπως διαφορετική σε σχέση με την φιλία μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου εξαιτίας της παραπάνω ιδιαιτερότητας, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο φιλία. Ναι, υπάρχει η πιθανότητα σε κάποια φάση κάποιος από τους δύο να γούσταρε τον άλλο/η. Ε και; Κλάιν, αυτό είναι φυσικό. Μην εγκλωβίζεστε σε στενούς ορισμούς, έως ότου και αν εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό, φιλία είναι και πάλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις