agamoi-thytai Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Και ο Freud ψυχολόγος ήταν άλλα είχε πει τις μεγαλύτερες βλακείες.Τέρμα μαλάκας ήταν. Δεν ήξερε τι έλεγε.Απορώ πως υπάρχουν ακόμη τα βιβλία του. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Και ο Freud ψυχολόγος ήταν άλλα είχε πει τις μεγαλύτερες βλακείες.Ειπε ο Lautrec με την ιδιοτητα του μελους ενος γνωστου "τεχνολογικου" φορουμ της Ψωροκωσταινας.
totem_lost Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Έτσι έτσι τέτοια να λέτε, και μετά να γκρινιάζετε που μόλις βρείτε γκόμενα 'σας κόβει από τις """φίλες""" σας'.
Runner25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 δεν ξερω για τις γυναικες αλλα για εναν ανδρα δεν ειναι αναμενομενο να δει μια γυναικα πρωτα σα φιλη, υπερισχυουν τα ενστικτα και οσο και αν το παλευεις καποια στιγμη θα εκτροχιαστεις καλα δε μιλαμε να εισαι πεφτουλας και να φλερταρεις με ολες
Backpacker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το να προσπαθούν γυναίκες να μας πούνε πως τους βλέπουν οι άντρες "φιλοι" τους ειναι σαν να προσπαθήσουμε εμείς να τους πούμε πως είναι οι ορμόνες τους όταν έχουν περίοδο. 5
bluesattack Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Έτσι έτσι τέτοια να λέτε, και μετά να γκρινιάζετε που μόλις βρείτε γκόμενα 'σας κόβει από τις """φίλες""" σας'. Αρκει να μην κρυβει τις δικες της.Δεν πιστευω να ζηλευει αν θελουμε να βγουμε , φιλικα παντα, με μια απο αυτες ετσι ?
ikaruga24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Υπάρχει φιλιά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Επίσης, τον παίζω από 10 χρονών. Και είμαι 37 ε, έχω φίλες και τον παίζω από πριν γεννηθείτε οι περισσότεροι. Στα ίδια είμαστε αλλά θα μου επιτρέψεις να μην πιστεύω λέξη από αυτά που μου λες.
Panagiotis32 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Άμα πηδάς άλλες γίνεται. Άμα σε πιάσουν οι αγαμίες, τρέμουν τα θεμέλια της φιλίας. κι'αλλες να πηδάς δεν γίνεται. proven by coolidge effect
defacer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Στα ίδια είμαστε αλλά θα μου επιτρέψεις να μην πιστεύω λέξη από αυτά που μου λες. Δεν έχω και κανένα ζόρι να με πιστέψεις, αλλά τι φάση; 9 στους 10 λένε ψέματα ότι δε τον παίζουν κι εγώ είμαι ο ένας που λέει ψέματα ότι τον παίζει; Ελαφρώς πιο σοβαρά, αυτό που έχετε μερικοί να πιστεύετε ότι όλος ο υπόλοιπος πλανήτης σκέφτεται σαν και σας και όποιος έχει διαφορετική άποψη λέει ψέματα να το κοιτάξετε. 2
bluesattack Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ελαφρώς πιο σοβαρά, αυτό που έχετε μερικοί να πιστεύετε ότι όλος ο υπόλοιπος πλανήτης σκέφτεται σαν και σας και όποιος έχει διαφορετική άποψη λέει ψέματα να το κοιτάξετε. Eδω ειναι το λαθος.Ποιος ειπε οτι ειναι θεμα αποψεων ?
Demetra_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Στα ίδια είμαστε αλλά θα μου επιτρέψεις να μην πιστεύω λέξη από αυτά που μου λες. γιατί εσύ με όποιο θηλυκό βρεθείς θες να το πηδήξεις; δεν έχεις πει "όχι, δεν μου αρέσει" και να κάνεις απλά παρέα μαζί του σε τελείως φιλικό στάδιο; ισχύει αμφίδρομα
g_alkis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Όποια κάνω φίλη μου, κοινώς μου αρέσει όλο το πακέτο που έχει (για αυτό άλλωστε την έκανα και φίλη) γιατί να μην θέλω (και) να την πηδήξω; 1
Demetra_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Όποια κάνω φίλη μου, κοινώς μου αρέσει όλο το πακέτο που έχει (για αυτό άλλωστε την έκανα και φίλη) γιατί να μην θέλω (και) να την πηδήξω; για τον ίδιο λόγο που δεν θες να πηδήξεις έναν φίλο σου, με την έννοια της φιλίας.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη, διαβάζοντας από την αρχή όλα τα σχόλια. προσωπικά δεν πιστεύω σε φιλια μεταξύ των 2 φύλων. είμαι σε σχέση δεν είμαι πεινασμένος,έχω προσπαθήσει στο παρελθόν να δω γυναικα ως φίλη, αλλα μάταια. αν και έχω δει παραδείγματα φιλιας μεταξύ κοπέλας-αγοριού, "αλλα", η εμπειρία μου, μου έχει δείξει έως τώρα ότι όπως κάποιοι έχετε ήδη αναφέρει, κάτι γίνεται στην πορεία, είτε από την μεριά του αγοριού/άντρα είτε από την μεριά κοπέλας/γυναικας και χαλάει. φαντάζομαι ότι σε στιγμές αδυναμίας/εκμετάλλευσης να το πω? στιγμές αγ...ιας να το πω? και από τις δυο πλευρές, στραβώνει. και μετά τέλος.είπα να αφήσω στην άκρη ότι έχει να κάνει με ζήλια γιατί αυτή/αυτόν και όχι εμενα.γιατί τόσο καιρό ο/η ηλίθια/ος δεν έκανα κίνηση και την/τον πήρε άλλη/ος. και να μην ξεχάσω, τώρα λέμε για πραγματική φιλια, όχι φιλια τύπου ντάξει την κάνω φίλη άντε στην πορεία να γίνουμε "friends with benefits" η για να χω μια να την σέρνω από δω και από κει μπας και με δουν άλλες και ρίξω καμια γκόμενα, και αλλα σενάρια, που έχω βιώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις