defacer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σαφώς και όχι και όποιος λέει το αντίθετο απλά λέει ψέματα. Όπως αν ρωτήσεις τον άλλον αν τον παίζει, 9 στους 10 θα σου πουν όχι και εννοείται ότι ψευδονται ασύστολα.Υπάρχει φιλιά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Επίσης, τον παίζω από 10 χρονών. Και είμαι 37 ε, έχω φίλες και τον παίζω από πριν γεννηθείτε οι περισσότεροι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δηλαδη, εχει σχεση ο σεξουαλικος προσανατολισμος του καθενος με το αν θα κανει φιλιες με το αντιθετο φυλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ο πασίγνωστος ανά την υφήλιο ιατρός του έρωτα, Δρ. Κ. Βαϊμάκης, έχει εντρυφήσει πάνω στο θέμα και έχει καταλήξει στο ότι ο άνδρας και η γυναίκα ΔΕΝ είναι φίλοι. Ένα από τα ποιο γνωστά του παραδείγματα είναι το εξής: Η γαζέλα και το λιοντάρι ΔΕΝ είναι φίλοι. Ο καρχαρίας και το μπαρμπούνι ΔΕΝ είναι φίλοι. Η γάτα και το ποντίκι ΔΕΝ είναι φίλοι. Συμπέρασμα: Ο άνδρας και η γυναίκα ΔΕΝ είναι φίλοι. αποκαλεις αυτα τα αγαθα, γλυκυτατα, ευαισθητα, αξιαγαπητα πλασματα, καρχαριες? θα επρεπε να ντρεπεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Νομιζω οτι πριν καταληξουμε αν οντως γινεται ή οχι πρεπει να οριοθετησουμε τι σημαινει φιλος για τον καθενα. Υπαρχει φιλος πεινουμε καφε που και που, φιλος βλεπουμε κανενα ματσακι μαζι και φιλος που ξερει παραπανω για εσενα απο οτι η οικογενεια. Στη τελευταια κατηγορια στενης φιλιας πιστευω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να υπαρξει μακροχρονια φιλια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σας εχω την απαντηση Μια γυναικα με εναν αντρα μπορουν να ειναι φιλοι μονο αμα η γυναικα ρωτουσε τον αντρα "θες να με γ@μησεις;" και ο αντρας απαντουσε "οχι,σε βλεπω σαν φιλη" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Η απάντησή σου μου θύμισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 και κατευθείαν που θα δεις τα βυζγια της θα σου σηκωθεί δλδ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 οτι ειπε ο kargo αλλο φιλος βγαινουμε τα λεμε μοιραζομαστε ζουμε καταστασεις και ειμαστε δεμενοι.. που πιστευω λιγο δυσκολο να γινει με γυναικα.. που και να γινει συνηθως ειναι για λιγο και αλλο γνωστη με την οποια πινουμε εναν καφε αμα κατσει, εχουμε βγει και 5-10-20 φορες στα 4-5 χρονια και τις περισσοτερες φορες ο καθενας με την σχεση του... ετσι ναι... ετσι γινεται να ειστε φιλοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 οχι απλα οφθαλμόλουτρο, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και τα σχετικά χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 οχι απλα οφθαλμόλουτρο, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και τα σχετικά χαχαχαχα Εσυ γιατι απολογεισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Νομιζω οτι πριν καταληξουμε αν οντως γινεται ή οχι πρεπει να οριοθετησουμε τι σημαινει φιλος για τον καθενα. Υπαρχει φιλος πεινουμε καφε που και που, φιλος βλεπουμε κανενα ματσακι μαζι και φιλος που ξερει παραπανω για εσενα απο οτι η οικογενεια. Στη τελευταια κατηγορια στενης φιλιας πιστευω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να υπαρξει μακροχρονια φιλια. Eγω εγραψα χθες ποιος είναι φιλος (για μενα βεβαια). Αυτή τη στιγμη πιστευω πως υπάρχουν άτομα με τα οποια δεν βγαινουμε καθολου αλλα είναι περισσοτερο φιλοι όταν θα χρειαστεί από άτομα που βγαινουμε που και που και λέμε καμια μαλακια. Ο λογος βασικα δεν είναι ότι εγω δεν εχω ξηγηθεί σωστά ή εχω κανει μαλακια αλλα ο χαρακτήρας του καθενος αν ο άλλος ή η άλλη είναι μνοπανα στο χαρακτήρα απλα θα κοροιδευει ο ένας τον άλλον για να κάνουνε παρέα και στη κρισιμη στιγμη θα δουνε το αληθινο προσωπο μέχρι τοτε (αν δεν το βλέπουν) χαχα και χουχου θα ειναι. Ποσες κλικες σπάσαν στο έτσι ηδη μου έρχεται στο μυαλο μια που ηταν και κολλητοι και πηγαίνανε μαζι παντου σπάσανε μετα και αυτοι και οι γκομενες τους τελος οι παρέες δεν μιλανε καν τωρα. Ετσι πάει όταν διαλέγεις κάποιον επειδή μοιράζεται μαζι σου τα ιδια χαρακτηριστικά και σνομπάρεις άλλα καλα παιδια απλα επειδή δεν ταιριαζουν τα στυλ σας. Εσυ γιατι απολογεισαι; Θα απολογηθούμε τωρα και γιατι ειδαμε βυζι ωραιο και φτιαχτήκαμε γιατι έτσι γουστάρουμε. Λήξις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lautrec Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ναι γίνεται, καμία απο τις φίλες μου δεν είναι μπάζα και δεν τις βλέπω με την καμία ερωτικά. Ναι είμαι στρειτ. Τόσο δύσκολο είναι να έχετε μια πραγματική φίλη ρε λιγούρια? Πολύ γνωστός ψυχολόγος έχει πει ότι δεν μπορεί να υπαρξει πραγματικη φιλιά ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα,ουτε κατα διάνοια. Παντα,σε κάποια χρονική στιγμή θα παίξει κάτι πονηρό γιατί απλά έτσι είναι η φύση μας. Δηλαδή επειδή το είπε ψυχολόγος ισχύει. Και ο Freud ψυχολόγος ήταν άλλα είχε πει τις μεγαλύτερες βλακείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εγώ είπα τι είπε ο ψυχολόγος. Δεν είπα ότι ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ναι γίνεται, καμία απο τις φίλες μου δεν είναι μπάζα και δεν τις βλέπω με την καμία ερωτικά. Ναι είμαι στρειτ. Τόσο δύσκολο είναι να έχετε μια πραγματική φίλη ρε λιγούρια? Δηλαδή επειδή το είπε ψυχολόγος ισχύει. Και ο Freud ψυχολόγος ήταν άλλα είχε πει τις μεγαλύτερες βλακείες. Εγω το παραδέχομαι ότι κάποιες φορές με πιανει μια λιγουρα .... με μερικές δεν γινοταν για αυτό όταν ειδα ότι δεν .... αραιωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ναι, έχω καταφέρει να έχω φίλες (καθαρά φίλες) γυναίκες κατά διαστήματα... αυτό που ίσχυε σε κάθε περίπτωση ήταν ένα πράγμα: δε μου άρεσαν. Με μια κοπέλα είμαστε (καλοί) φίλοι απ' το 2007. Με μία άλλη από το 2013. Ισχύει το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις... δε τις θεωρώ ωραίες... Mια από τα ίδια. Δεν με θεωρούν ωραίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις