The_Judas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ήταν τόσο το νικνέμ που με ενέπνευσε όσο το αβατάρι! Μόλις είδα τα λόγια της και αυτό το αβατάρι είπα αυτό το κορίτσι πρέπει να θρεντάρει! Αφού δεν περνάει απαρατήρητη η κοπέλα. Ηρθε για να αναστατώσει το ινσομνια και να μοιραστεί τις εμπειρίες της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το κοπέλα σχετικό ειναι πάντα έτσι; :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα με ποιον διαφωνουσα με σενα? για το αν θα πρεπει να την πέσω τωρα σε αυτην που ελεγα προχθές ή σε λιγο καιρο της εστειλα φβ το δέχτηκε της ειπα ποιος ειμαι και σε πμ δεν απαντησε σε αυτο. Η αλλη τρεις λαλουν και 2 χορευουν (γιατι εκανα και τις 2) έκρυψε τα αιτηματα φιλιας να μην της ξαναστειλω. Αμα με βρει εξω ομως και την έχω πλάτη θα με φωναξει να με χαιρετησει. Την επομενη θα φάει κλάσιμο θα κανω πως δεν την ακουσα! Ελεος με τις παλαβες να πουμε συμπεριφορα που δεν έχει συνέπεια. Τωρα με την αλλη σκεφτομαι να προτεινω κανα ποτάκι για το σουκου πολυ πολυ αμα πει οχι θα βγω μονος να γνωρισω καμια άλλη ή με κανα φιλο τις ξεπετάξαμε και αυτες πάνε! (με την εννοια οτι ξέρουμε τουλαχιστον αμα ψήνονται για κάτι ή οχι). Ο καλυτερος τροπος να αποφυγεις και το ανεπιθυμητο friendzone και να κλαιγεσαι μετά. Μ'αρέσει που είσαι πάντα έτοιμος και ένα βήμα μπροστά πάντως ρε συ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να ναι το koritsi_gia_pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μ'αρέσει που είσαι πάντα έτοιμος και ένα βήμα μπροστά πάντως ρε συ! Ελα μωρε σιγα το βημα ο καθενας μπορει να τα κανει αυτα.... δεν θεωρω οτι κανω κάτι ξεχωριστο απλα μ αρεσει να τα συζητάω αυτα και να ακουω και άλλες γνωμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσικά. Ο κόσμος κάνει σεξ! σεξ?θυμισε μου λιγο?κατι μου λεει αυτη η λεξη αλλα δεν μου ερχεται αυτη τη στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ζιο παλευω να πεισω και κανα φιλαράκι να χωθει γιατι μονος δεν γινεται θέλω βοηθεια και να σου πω και κατι πιο πολυ σε υπολογιζουν αμα ειστε 2 ή 3 σου λεει αυτοι το κάνουν ολοι μαζι δεν ειναι ο ενας πχ ο μαλακας που πάει να κανει τον ήρωα και θα φάει τη χυλοπιτα. Δυστυχως εχω μερικους τα περιμενουν ετοιμα δεν γινεται έτσι δουλεια πρέπει να το κυνηγησεις και λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ι! ζιο παλευω να πεισω και κανα φιλαράκι να χωθει γιατι μονος δεν γινεται θέλω βοηθεια και να σου πω και κατι πιο πολυ σε υπολογιζουν αμα ειστε 2 ή 3 σου λεει αυτοι το κάνουν ολοι μαζι δεν ειναι ο ενας πχ ο μαλακας που πάει να κανει τον ήρωα και θα φάει τη χυλοπιτα. Δυστυχως εχω μερικους τα περιμενουν ετοιμα δεν γινεται έτσι δουλεια πρέπει να το κυνηγησεις και λιγο. Δύο είναι το καλύτερο πιστεύω, με τρεις μπλέκει! Και είναι σημαντικό να έχεις και καλή χημεία με τον άλλον και σε στυλ και σε κουβέντα κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ι! Δύο είναι το καλύτερο πιστεύω, με τρεις μπλέκει! Και είναι σημαντικό να έχεις και καλή χημεία με τον άλλον και σε στυλ και σε κουβέντα κλπ. Γενικα ναι να υπάρχει καλη διάθεση γιατι η καλη διαθεση αμα δεν ειναι παθολογικά ξυνισμενη η άλλη μεταδιδεται. Και εκτος απο καλη διαθεση θελει να εισαι χαλαρος. Εγω πιστευω με τις γυναικες καλυτερα να ειναι χαλαρος κάποιος σε σημειο να αναρωτιεται η αλλη τωρα αυτος με γουστάρει ή γαμαει και άλλες? απο το να εισαι πιεστικος και πολυ ζηλιάρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, οι μεν να μην είναι σνόμπ και οι δεν να μην δίνουν την εντύπωση πως την άλλη μέρα θα 'χουν πεθάνει και μέχρι τώρα ήταν ναυαγοί σε καμιά βραχονησίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genevieve Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλωσήρθες στο φόρουμ. σε ευχαριστω πολυ πολυ χαχαχαχχαχα Joy !!! Το έθεσες πολύ κομψά! Πάντως αν τα @@ του μπαμπά του τα γνωρίζεις πραγματικά πολύ καλά είσαι έτοιμη για το πρώτο σου θρεντ! (ευχαριστω) ΟΧΙ, δεν, Oops εμ εννοω πως γνωριζα τον πατερα του! κολλητος των γονιων μου!!! Το έθεσες πολύ κομψά! Πάντως αν τα @@ του μπαμπά του τα γνωρίζεις πραγματικά πολύ καλά είσαι έτοιμη για το πρώτο σου θρεντ με αυτο το Nickname! well το nickname ειναι το ονομα της κορης μου!! Δεν ήταν τόσο το νικνέμ που με ενέπνευσε όσο το αβατάρι! Μόλις είδα τα λόγια της και αυτό το αβατάρι είπα αυτό το κορίτσι πρέπει να θρεντάρει! οπως ειπα το nickname ειναι το ονομα της κορης μου,το αβαταρι ειμαι εγω!!! θρενταρω?? πως το εννοεις?? (λυπαμαι αν ειναι χαζη ερωτηση new one here) Αφού δεν περνάει απαρατήρητη η κοπέλα. Ηρθε για να αναστατώσει το ινσομνια και να μοιραστεί τις εμπειρίες της. μαλλον καποιος καταλαβε κατι λαθος....!!!! αν ενοχλω να φυγω!!! Το κοπέλα σχετικό ειναι πάντα έτσι; :-P σχετικο?? απο οσο γνωριζω εδω και 28 χρονια ειμαι κοπελα...τωρα αν μου κρυβουν κατι οι γονεις μου τοτε θα μπω στα ρεκορ!!! αφου εχω μια κορη!!!(και κανονικα περιοδο) Μπορεί να ναι το koritsi_gia_pc απο κοριτσι για σπιτι πηγαμε στο κοριτσι για pc..μαλλον μεγαλωσα πολυ και δεν καταλαβαινω τη νεολαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλωσήρθες στο φόρουμ.Χαχαχαχαχαχχαα κλαίω ρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 friends with benefits φαση, ειναι κ τα συναισθηματα στη μεση, το παθος, ο ποθος ολα Κάπως έτσι... Το θέμα είναι ότι έγινε για όσο έγινε και τελείωσε όταν έκανε μια σχέση με ένα παλικάρι χωρίς να έχουμε ψυχραθει μεταξύ μας. Και το ξαναλέω οι σχέσεις μας έχουν παραμείνει ίδιες όπως και πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 το αβαταρι ειμαι εγω!!! Και κάπως έτσι γεμίζουν τα inbox σε χρόνο ρεκόρ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genevieve Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και κάπως έτσι γεμίζουν τα inbox σε χρόνο ρεκόρ... χμμμ ουτε καν!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις