Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα φιλικά σε τέτοιες περιπτώσεις !!! κατά το ''φίλοι φίλοι σου γ*** το καριοφίλι'' :cry: :cry: :cry: :cry:

χαχαχα ειρωνικά το ειπα! Είναι σαν να σου λέει κάποιος εισαι το ένα εισαι το άλλο εισαι βλακας άσχετος κτλπ και για να τον αποφυγεις του λες ΕΙΜΑΙ ΝΑΙ! :cry:  :cry:

Δημοσ.

ας πω και εγω τη δικη μου αποψη!

εχω εναν κολλητο που τον γνωριζω απο την κοιλια της μαμας του που λενε για να μην πω απο τα @@ του μπαμπα του!
ειναι 1 χρονο μικροτερος μου ειναι πολυ εμφανισιμος αλλα ειλικρινα τον θεωρω αδερφο μου οπως και εκεινος με θεωρει αδερφη του,ολα αυτα τα χρονια δεν υπηρξε τιποτα ερωτικο αναμεσα μας γτ πιστευω θα ηταν ¨ανωμαλια¨ να πανε 2 αδερφια μεταξυ τους!
θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα ποσο ντομπρος εισαι μεσα σου ετσι ωστε να μην κανεις καποια χαζη κινηση!

οσο για την ομορφια κλπ θεωρω πως ειμαι μια εμφανισιμη κοπελα που δεν περνα απαρατηρητη! 

Δημοσ.

ας πω και εγω τη δικη μου αποψη!

εχω εναν κολλητο που τον γνωριζω απο την κοιλια της μαμας του που λενε για να μην πω απο τα @@ του μπαμπα του!

ειναι 1 χρονο μικροτερος μου ειναι πολυ εμφανισιμος αλλα ειλικρινα τον θεωρω αδερφο μου οπως και εκεινος με θεωρει αδερφη του,ολα αυτα τα χρονια δεν υπηρξε τιποτα ερωτικο αναμεσα μας γτ πιστευω θα ηταν ¨ανωμαλια¨ να πανε 2 αδερφια μεταξυ τους!

θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα ποσο ντομπρος εισαι μεσα σου ετσι ωστε να μην κανεις καποια χαζη κινηση!

οσο για την ομορφια κλπ θεωρω πως ειμαι μια εμφανισιμη κοπελα που δεν περνα απαρατηρητη!

Καλωσήρθες στο φόρουμ.

Δημοσ.

Το έθεσες πολύ κομψά!

Πάντως αν τα @@ του μπαμπά του τα γνωρίζεις πραγματικά πολύ καλά  είσαι έτοιμη για το πρώτο σου θρεντ!

• Like 4
Δημοσ.

Το έθεσες πολύ κομψά!

Πάντως αν τα @@ του μπαμπά του τα γνωρίζεις πραγματικά πολύ καλά  είσαι έτοιμη για το πρώτο σου θρεντ με αυτο το Nickname!

Δημοσ.

Δεν ήταν τόσο το νικνέμ που με ενέπνευσε όσο το αβατάρι! Μόλις είδα τα λόγια της και αυτό το αβατάρι  είπα αυτό το κορίτσι πρέπει να θρεντάρει!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γίνεται, καμία απο τις φίλες μου δεν είναι μπάζα και δεν τις βλέπω με την καμία ερωτικά.

Δηλαδη ενα μπαζο αποκλειεται να το εκανες φιλη σου?

Δημοσ.

Πάντως διαβάζω τα post στο θέμα και αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που έχει κάνει σεξ για κάποιο διάστημα (και όχι σχέση) με φίλη και μετά παρέμειναν φίλοι όπως ήταν και πριν...?

• Like 1
Δημοσ.

Ειστε στον ψευτικο κοσμο σας... πως μπορειτε και ασχολειστε με ενα τετοιο θεμα? Ειδικα εσεις οι αντρες, εχετε ιδεα τι γινετε στην πραγματικοτητα?

Δημοσ.

Ειστε στον ψευτικο κοσμο σας... πως μπορειτε και ασχολειστε με ενα τετοιο θεμα? Ειδικα εσεις οι αντρες, εχετε ιδεα τι γινετε στην πραγματικοτητα?

Για πες μας ρε μάστορα να μάθουμε και εμείς τον αληθινό κόσμο σας...

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως διαβάζω τα post στο θέμα και αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που έχει κάνει σεξ για κάποιο διάστημα (και όχι σχέση) με φίλη και μετά παρέμειναν φίλοι όπως ήταν και πριν...?

friends with benefits φαση, ειναι κ τα συναισθηματα στη μεση, το παθος, ο ποθος ολα
Δημοσ.

Φυσικά. Ο κόσμος κάνει σεξ!

Δημοσ.

Φυσικά. Ο κόσμος κάνει σεξ!

Τελικα με ποιον διαφωνουσα με σενα? για το αν θα πρεπει να την πέσω τωρα σε αυτην που ελεγα προχθές ή σε λιγο καιρο της εστειλα φβ το δέχτηκε της ειπα ποιος ειμαι και σε πμ δεν απαντησε σε αυτο. Η αλλη τρεις λαλουν και 2 χορευουν (γιατι εκανα και τις 2) έκρυψε τα αιτηματα φιλιας να μην της ξαναστειλω. Αμα με βρει εξω ομως και την έχω πλάτη θα με φωναξει να με χαιρετησει. Την επομενη θα φάει κλάσιμο θα κανω πως δεν την ακουσα! Ελεος με τις παλαβες να πουμε συμπεριφορα που δεν έχει συνέπεια.

Τωρα με την αλλη σκεφτομαι να προτεινω κανα ποτάκι για το σουκου πολυ πολυ αμα πει οχι θα βγω μονος να γνωρισω καμια άλλη ή με κανα φιλο :cry:  τις ξεπετάξαμε και αυτες πάνε! (με την εννοια οτι ξέρουμε τουλαχιστον αμα ψήνονται για κάτι ή οχι). Ο καλυτερος τροπος να αποφυγεις και το ανεπιθυμητο friendzone και να κλαιγεσαι μετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...