Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεχρι ενα οριο στα πολλα μπαστουνια μπορει να υπαρξει κανενα ατυχημα

Εγώ ξέρω και προσέχω :) εσύ;

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κάνει τέτοια, είναι παντρεμένος άνθρωπος!

Έχει κι ένα παρελθόν φαντάζομαι...! Άσε που το ένα δεν αναιρεί το άλλο :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μη της πεις και τι να φορέσει επειδή δεν ξέρεις τι θέλεις.

Εάν κολάζεσαι σημαίνει ότι την βλέπεις (και ότι μπορείς να την δεις) ερωτικά => δεν την βλέπεις σαν φίλη => κοροιδεύεις πρώτα απ' όλους εσένα και ύστερα εκείνη.

(απαντώ στην περίπτωση που το έλεγες σοβαρά)

Δε μιλαμε για καποιον που δε ξερει τι θελει.

Αλλα τη φυση δε μπορεις να τη νικησεις, Αν εισαι στρεϊτ και η... φιλη σου εμφανιστει με κοντο μινι ή τα βυζια εξω, παλι φιλικα θα τη δεις?

Δημοσ.

Αλλα τη φυση δε μπορεις να τη νικησεις, Αν εισαι στρεϊτ και η... φιλη σου εμφανιστει με κοντο μινι ή τα βυζια εξω, παλι φιλικα θα τη δεις?

Φιλικα θα την δω εγω ναι. Συμφωνει και ο Τριλοβιτης σε αυτό και αλλοι πολλοί. :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Φιλικα θα την δω εγω ναι. Συμφωνει και ο Τριλοβιτης σε αυτό και αλλοι πολλοί. :cry:

Επισης και ο Τοξο θα συμφωνει σιγουρα :)

• Like 2
Δημοσ.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ξεφεύγει αυτό που γράφεις.

Αν είσαι στρειτ και μία στο δρόμο εμφανιστεί με κοντό μίνι ή τα βυζιά έξω, υπάρχει έστω και μία στις χίλιες πιθανότητα να τη βιάσεις;

(αφού δε μπορείς να νικήσεις τη φύση όπως αναφέρεις)

Γενικά, όπου δεν μας παίρνει, είτε γιατί πρέπει είτε γιατί εμείς το έχουμε επιλέξει (πχ. φιλία), δεν αφήνουμε το πουλί μας και τις ορμές μας να μας οδηγούν αλλά έχουμε μάθει να το ελέγχουμε. Το πουλί είναι εργαλείο και το χρησιμοποιούμε, δεν είμαστε οι σκλάβοι του.

Δημοσ.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ξεφεύγει αυτό που γράφεις.

Αν είσαι στρειτ και μία στο δρόμο εμφανιστεί με κοντό μίνι ή τα βυζιά έξω, υπάρχει έστω και μία στις χίλιες πιθανότητα να τη βιάσεις;

(αφού δε μπορείς να νικήσεις τη φύση όπως αναφέρεις)

Γενικά, όπου δεν μας παίρνει, είτε γιατί πρέπει είτε γιατί εμείς το έχουμε επιλέξει (πχ. φιλία), δεν αφήνουμε το πουλί μας και τις ορμές μας να μας οδηγούν αλλά έχουμε μάθει να το ελέγχουμε. Το πουλί είναι εργαλείο και το χρησιμοποιούμε, δεν είμαστε οι σκλάβοι του.

Ξεφευγει αν το αφησει η ζωηρη φαντασια σου να ξεφυγει... Δε μιλαμε για βιασμους. Αλιμονο αν η φυση μας εσπρωχνε στο εγκλημα.

Το εργαλειο-πουλι λειτουργει, ειτε το χρησιμοπιησεις επι τω εργω ειτε το αφησεις αδρανες. Υποψιν οτι το εργαλειο-πουλι παιρνει εντολες απ τον εγκεφαλο, δε δρα ανεξαρτητα.

Δημοσ.

Αν εισαι στρεϊτ και η... φιλη σου εμφανιστει με κοντο μινι ή τα βυζια εξω, παλι φιλικα θα τη δεις?

I would like to be tested.

Με ακούει κάποιος; Θεέ;;;

Δημοσ.

Πάντα φιλικά σε τέτοιες περιπτώσεις !!! κατά το ''φίλοι φίλοι σου γ*** το καριοφίλι'' :cry: :cry: :cry: :cry:

• Like 1
Δημοσ.

έχω καταστρέψει 2 καλές φιλίες με αυτό το τρόπο και το μετάνιωσα και τις 2, ευτυχώς πλέον η μία και μοναδική (πολύ καλή) φίλη που μου έμεινε είναι σκέτο φίλη εδώ και 10+ χρόνια 

(λοιπές απλές γνωστές δε μετράνε) 

είναι μαλακία να χωθείς σε φίλη, δε μπορεί να προχωρήσει το θέμα σαν σχέση και δεν είναι και τόσο εύκολο να ξαναγίνεις μετά φίλος σα να μη τρέχει τίποτα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...