*nenya* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 μεχρι ενα οριο στα πολλα μπαστουνια μπορει να υπαρξει κανενα ατυχημα Εγώ ξέρω και προσέχω εσύ;
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Να βγει ο Τόξο να μιλήσει! Δεν κάνει τέτοια, είναι παντρεμένος άνθρωπος!
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ ξέρω και προσέχω εσύ; Μάλλον κάτι θα θυμάται και συνιστά προσοχή
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν κάνει τέτοια, είναι παντρεμένος άνθρωπος! Έχει κι ένα παρελθόν φαντάζομαι...! Άσε που το ένα δεν αναιρεί το άλλο :ρ 1
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγά μη της πεις και τι να φορέσει επειδή δεν ξέρεις τι θέλεις. Εάν κολάζεσαι σημαίνει ότι την βλέπεις (και ότι μπορείς να την δεις) ερωτικά => δεν την βλέπεις σαν φίλη => κοροιδεύεις πρώτα απ' όλους εσένα και ύστερα εκείνη. (απαντώ στην περίπτωση που το έλεγες σοβαρά) Δε μιλαμε για καποιον που δε ξερει τι θελει. Αλλα τη φυση δε μπορεις να τη νικησεις, Αν εισαι στρεϊτ και η... φιλη σου εμφανιστει με κοντο μινι ή τα βυζια εξω, παλι φιλικα θα τη δεις?
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δε μιλαμε για καποιον που δε ξερει τι θελει. Αλλα τη φυση δε μπορεις να τη νικησεις, Αν εισαι στρεϊτ και η... φιλη σου εμφανιστει με κοντο μινι ή τα βυζια εξω, παλι φιλικα θα τη δεις? Φιλικα θα την δω εγω ναι. Συμφωνει και ο Τριλοβιτης σε αυτό και αλλοι πολλοί. 1
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλικα θα την δω εγω ναι. Συμφωνει και ο Τριλοβιτης σε αυτό και αλλοι πολλοί. Επισης και ο Τοξο θα συμφωνει σιγουρα 2
l337 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δε μιλαμε για καποιον που δε ξερει τι θελει. Αλλα τη φυση δε μπορεις να τη νικησεις, Αν εισαι στρεϊτ και η... φιλη σου εμφανιστει με κοντο μινι ή τα βυζια εξω, παλι φιλικα θα τη δεις? Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ξεφεύγει αυτό που γράφεις. Αν είσαι στρειτ και μία στο δρόμο εμφανιστεί με κοντό μίνι ή τα βυζιά έξω, υπάρχει έστω και μία στις χίλιες πιθανότητα να τη βιάσεις; (αφού δε μπορείς να νικήσεις τη φύση όπως αναφέρεις) Γενικά, όπου δεν μας παίρνει, είτε γιατί πρέπει είτε γιατί εμείς το έχουμε επιλέξει (πχ. φιλία), δεν αφήνουμε το πουλί μας και τις ορμές μας να μας οδηγούν αλλά έχουμε μάθει να το ελέγχουμε. Το πουλί είναι εργαλείο και το χρησιμοποιούμε, δεν είμαστε οι σκλάβοι του.
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ξεφεύγει αυτό που γράφεις. Αν είσαι στρειτ και μία στο δρόμο εμφανιστεί με κοντό μίνι ή τα βυζιά έξω, υπάρχει έστω και μία στις χίλιες πιθανότητα να τη βιάσεις; (αφού δε μπορείς να νικήσεις τη φύση όπως αναφέρεις) Γενικά, όπου δεν μας παίρνει, είτε γιατί πρέπει είτε γιατί εμείς το έχουμε επιλέξει (πχ. φιλία), δεν αφήνουμε το πουλί μας και τις ορμές μας να μας οδηγούν αλλά έχουμε μάθει να το ελέγχουμε. Το πουλί είναι εργαλείο και το χρησιμοποιούμε, δεν είμαστε οι σκλάβοι του. Ξεφευγει αν το αφησει η ζωηρη φαντασια σου να ξεφυγει... Δε μιλαμε για βιασμους. Αλιμονο αν η φυση μας εσπρωχνε στο εγκλημα. Το εργαλειο-πουλι λειτουργει, ειτε το χρησιμοπιησεις επι τω εργω ειτε το αφησεις αδρανες. Υποψιν οτι το εργαλειο-πουλι παιρνει εντολες απ τον εγκεφαλο, δε δρα ανεξαρτητα.
randomcat Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εισαι στρεϊτ και η... φιλη σου εμφανιστει με κοντο μινι ή τα βυζια εξω, παλι φιλικα θα τη δεις? I would like to be tested. Με ακούει κάποιος; Θεέ;;;
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλικα θα την δω εγω ναι. Συμφωνει και ο Τριλοβιτης σε αυτό και αλλοι πολλοί. Πάντα φιλικά σε τέτοιες περιπτώσεις !!! κατά το ''φίλοι φίλοι σου γ*** το καριοφίλι'' :cry: :cry: 1
logistoulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 έχω καταστρέψει 2 καλές φιλίες με αυτό το τρόπο και το μετάνιωσα και τις 2, ευτυχώς πλέον η μία και μοναδική (πολύ καλή) φίλη που μου έμεινε είναι σκέτο φίλη εδώ και 10+ χρόνια (λοιπές απλές γνωστές δε μετράνε) είναι μαλακία να χωθείς σε φίλη, δε μπορεί να προχωρήσει το θέμα σαν σχέση και δεν είναι και τόσο εύκολο να ξαναγίνεις μετά φίλος σα να μη τρέχει τίποτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις