Προς το περιεχόμενο

Φιλια αναμεσα στα δυο φυλα

technology_guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να εχεις γυναικα φιλη, τοτε αυτη θα πρεπει να ντυνεται πολυ σεμνα... γιατι αν σε κολαζει με το σωμα της τι ειδους φιλη ειναι? :huh:

Σιγά μη της πεις και τι να φορέσει επειδή δεν ξέρεις τι θέλεις.

Εάν κολάζεσαι σημαίνει ότι την βλέπεις (και ότι μπορείς να την δεις) ερωτικά => δεν την βλέπεις σαν φίλη => κοροιδεύεις πρώτα απ' όλους εσένα και ύστερα εκείνη.

(απαντώ στην περίπτωση που το έλεγες σοβαρά)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπουυυυυ, το μαλλί θα φταίει (είναι wella kolleston 77/44, 8,88E αγορασμένο από Η.C ) 

Γινε πιο ξεκαθαρη να σε καταλαβαινουν και οι αντρες! Ειναι κεραμιδοχαλκινο.

• Like 4

Έχει δίκιο η Demetra_ και τα εκφράζει με την απλότητα της στα πράγματα.

Στο φινάλε και οι αρχαίοι Σπαρτιάτες συμπολεμιστές, τη σηκωναν την ασπίδα, αλλά πάνω απ όλα ηταν φίλοι.

Όλοι σεξ, όλοι φίλοι. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Να βρεθούμε παιδιά Χαίρομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις :P :P :P :P

• Like 4

Στο φινάλε και οι αρχαίοι Σπαρτιάτες συμπολεμιστές, τη σηκωναν την ασπίδα, αλλά πάνω απ όλα ηταν φίλοι.

Όλοι σεξ, όλοι φίλοι. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Να βρεθούμε παιδιά Χαίρομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις :P :P :P :P

Σαν τους αρχαιους πρεπει να διοργανώσουμε ενα συμποσιο με αρκετες γυναικες και αφθονο κρασι :cry: :cry: 

• Like 2

Σαν τους αρχαιους πρεπει να διοργανώσουμε ενα συμποσιο με αρκετες γυναικες και αφθονο κρασι :cry: :cry:

Και αρκετά πιπίνια ρε! Σκέψου κι εμάς!

• Like 2

Ξεχωριστες οι συγκεντρώσεις παρακάλω!

Και αν γίνεται στην αντρική συγκέντρωση μαζί με το άφθονο κρασί να έχει και άφθονη μπύρα που μου αρέσει περισσότερο! :P

Nαι ρε. Κράσοι και σεξ. Τπτ άλλο! Ω ρε γλέντια!!

Άσχετο και επι του θέματος, μια κολλητή έχω εδω και 20 χρόνια που δεν έχω βρεθεί στο κρεββάτι μαζί της, και αυτό επειδή όταν ειμασταν μικρά δεν έτυχε και αργότερα έκανε ψιλομικρή παιδί, παντρεύτηκε οπότε εκει παίζει σεβασμός. Ολες οι άλλες μια χαρά τα περάσαμε. Και η φιλία κράτησε και όλα οκ.

Γενικά έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι οι καλύτεροι φίλοι, είτε παντρεύονται είτε κάνουν σεξ. Αλλιως δεν ειναι φίλοι :P :P :P

Nαι ρε. Κράσοι και σεξ. Τπτ άλλο! Ω ρε γλέντια!!

Άσχετο και επι του θέματος, μια κολλητή έχω εδω και 20 χρόνια που δεν έχω βρεθεί στο κρεββάτι μαζί της, και αυτό επειδή όταν ειμασταν μικρά δεν έτυχε και αργότερα έκανε ψιλομικρή παιδί, παντρεύτηκε οπότε εκει παίζει σεβασμός. Ολες οι άλλες μια χαρά τα περάσαμε. Και η φιλία κράτησε και όλα οκ.

Γενικά έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι οι καλύτεροι φίλοι, είτε παντρεύονται είτε κάνουν σεξ. Αλλιως δεν ειναι φίλοι :P :P :P

Μια φορά ειχα πει σε φιλη να πάμε στο 2+2 club γιατι σαν άντρας δεν μπαινεις μονος σου και δεν ειχα ξαναπάει!

Πιο παλια ειχα γνωρισει κάποια η οποια ηταν πολυ ωραια γκομενα αλλα ειχε ψυχολογικά ..... οποτε αραιωσα. Της ειχα πει να βγουμε και μου λεει βαριεμαι .... και μετα που εξαφανιστηκα μου εστειλε μηνυμα που χαθηκες εσυ ... οτι να ναι ουτε απαντησα.

Και αρκετά πιπίνια ρε! Σκέψου κι εμάς!

Στο εξωτερικο έχει κάτι τετοια μπαινεις σε μια επαυλη και ειναι τιγκα στις γυναικες και διαλεγεις οποια θελεις , δεν ξερω αμα παιζει το ιδιο και για τις γυναικες!

Πιο παλια ειχα γνωρισει κάποια η οποια ηταν πολυ ωραια γκομενα αλλα ειχε ψυχολογικά ..... οποτε αραιωσα. Της ειχα πει να βγουμε και μου λεει βαριεμαι .... και μετα που εξαφανιστηκα μου εστειλε μηνυμα που χαθηκες εσυ ... οτι να ναι ουτε απαντησα.

Tιποτε ρε. Μην ασχολείσαι με τυπισες ή τυπους που αρνουνται καφέ και μετά εμφανιζονται ως δια μαγίας

1. Δεν παιζει να πας κρεββάτι

2. Δεν παιζει να ειναι καν ενδιαφερουσα παρέα.

Κατ ανάγκη εστειλε μνμ για επιβεβαίωση η επειδή δεν ειχε τι να κάνει. Τα χουμε κάνει και εμεις αυτά. Δεν ειναι μονο γυναικεία συνηθεια!

Αυτό που δεν ξέρω αν κάνουν οι γυναίκες ειναι το να έχουν βραδινες ταυλες και να στέλνουν ένα μνμ για οποιον κάτσει :P :P Και μετά μη τον ειδατε τον Παναί ή την παναγιώτα!

Tιποτε ρε. Μην ασχολείσαι με τυπισες ή τυπους που αρνουνται καφέ και μετά εμφανιζονται ως δια μαγίας

1. Δεν παιζει να πας κρεββάτι

2. Δεν παιζει να ειναι καν ενδιαφερουσα παρέα.

Κατ ανάγκη εστειλε μνμ για επιβεβαίωση η επειδή δεν ειχε τι να κάνει. Τα χουμε κάνει και εμεις αυτά. Δεν ειναι μονο γυναικεία συνηθεια!

Αυτό που δεν ξέρω αν κάνουν οι γυναίκες ειναι το να έχουν βραδινες ταυλες και να στέλνουν ένα μνμ για οποιον κάτσει :P :P Και μετά μη τον ειδατε τον Παναί ή την παναγιώτα!

Ενταξει εγω δεν τα κανω αυτα γιατι δεν ειμαι τοσο ανασφαλής. Εννοειται δεν ασχοληθηκα αφου ειχα καταλαβει τι παιζει με την συγκεκριμενη. Και δεν ειναι μονο να πας κρεβάτι ... το βαριεμαι σε προταση εξοδου ειναι αποτομο και ψωνιστικο.

Στη τελικη για να το πω και αλλιως .... πέρα απο το καμακι και τη πλακα μας κάτσει δεν κάτσει κάποια για σεξ εμενα δεν ιδρώνει το αυτι μου γιατι έχω τη δουλεια μου τα λεφτά μου την υγεια μου οποτε εχω τα πάντα! Οτι γουστάρω κανω οποτε το επιθυμω!

Γενικα ομως αυτη η συμπεριφορα δεν ειναι σωστη συμφωνω μαζι σου για αυτο και έφαγε ακυρο οπως μια αλλη αρχικα μας ειπε θα ερθει (φιλη) και μετα εκλεισε το κινητο και την πηρε ο υπνος.... τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Ασυνεπη άτομα. Ουτε της ξαναειπαμε. Στειλε ενημερωσε οτι δεν θα έρθεις κατι σου έτυχε ... αμα με πουλάς για κατι τοσο απλο οπως ο καφες φαντασου σε πιο συνθετα πράγματα. Ατομιστες εγωκεντρικοι κάποιοι και κάποιες εντελως.

Μια χαρά περνούσαν οι αρχαίοι και άλλοι παγανιστές. Μετά ήρθε ο χριστιανισμός και τζίφος. Bring back the orgies!

Μια χαρά περνούσαν οι αρχαίοι και άλλοι παγανιστές. Μετά ήρθε ο χριστιανισμός και τζίφος. Bring back the orgies!

Τριχες κατσαρες. Δεν εχει παρει το αυτι σου τι "συμποσια" εκαναν κατι κοιλαραδες διεφθαρμενοι παπαδες με κλειστες τις πορτες της εκκλησιας. Τα φαινομενα απατουν.

Κατα τα αλλα. Μπορει να υπαρχει και μεταβατικη κατασταση στα 2 φυλα. Την μια ημερα θα κανουν σεξ και την αλλη θα θεωρουνται μονο ως φιλοι.

Τους Βοργίες τους έχεις ακουστά; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...