vrwmiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σιγα μωρε το τρομακτικο ωραια φαση καλα ξηγηθηκε! μιας και το φερε η κουβεντα ενας φιλος έκανε μεγαλη μαγκιά .... βγαινουμε για καφε τις προαλλες και μου λεει μαλακα δεν θα πιστεψεις τι μου ετυχε το σαββατοκυριακο με ένα χαμογελο ως τα αυτια ετσι ηταν η φατσα του -> τι εγινε παλι ρε του λεω ... φιλε μου κανει ξέρεις τις 2 γνωστες που εχω τις εχεις δει λεω ναι ωραια γκομενάκια μου κανει αυτές οι 2 έκαναν σέξ μεταξυ τους και με άφησαν να τις παιρνω μάτι.... αααασε ρε μαλακα του κανω παλι μαλακιες μου λες .... θα μας φτιάξεις προχθες κοντεψα να τρακαρω με μια που ειδα στο δρομο τελικα όμως ελεγε αληθεια ο τυπάς .... τον εβριζα μετά α ρε κουφαλα εσυ να περνας καλα και ο φιλος στη νηστεια! Μου κανει την επομενη θα πω να έρθεις και εσυ αμα οι τύπισσες ξαναψηθουν αυτά είναι τα ωραια σκηνικα και τι μου λετε τωρα εσεις θα πας να πεις στην κοπελα να βγειτε για καφε και θα σε πει πεφτουλα δε πα να με πει και αστροναυτη μιση ντροπη δικια μου μιση δικιά της και εμεις κανουμε και νορμαλ πέσιμο υπάρχουν και χειρότεροι τρελοι! βιντεο or never happen 2
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν έφηβος που είμαι, μπορώ να πω πως ποτέ δεν είχα θέμα με τις φιλίες μου πάντως. Έχω πολύ στενούς φίλους και αγόρια και κορίτσια. Απλά υπάρχουν στιγμές που κάποια κορίτσια τα βλέπω διαφορετικά. Πέρα απ' αυτό όμως δεν έχω κάποιο θέμα. Δεν γίνονται και τα δύο μαζί, κάπου έχεις θέμα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γίνονται και τα δύο μαζί, κάπου έχεις θέμα Είναι μικρούλη καλέ
technology_guy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γίνονται και τα δύο μαζί, κάπου έχεις θέμα Εξηγησε λιγο περισσοτερο.
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 βιντεο or never happen Tι βιντεο? να ανεβάσω? και να ειχα δεν θα το εκανα. Ειπαμε ειμαστε κύριοι ο τυπος παντως μου έδειξε 2-3 φωτο που έβγαλε αλλα είναι και αυτος σοβαρος δεν κανει μαλακιες πχ του λενε θα έρθεις ρε παιδι μου και μονο μάτι γιατι κατι άλλο δεν γουστάρουμε ή αν γουστάρουμε θα στο πούμε και ετσι κανονιστηκε. Εντάξει αμα η άλλη σου λέει ετσι δεν γινεσαι μαλάκας μετά. Και τις φωτο που έβγαλε εν γνωση τους απλα του ειπαν το αυτονοητο βεβαια δειξε σε κανα φιλο σου απλα μην τις ανεβάσεις πουθενα.
Irene.j Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι, το ανθρακί, το ποντικί κτλ. ουσιαστικά ενίσταμαι στην καθετότητα της μη αποδεχτής φιλία αντώνυμων φύλων. προφανώς και τον θεωρούσα φίλο μου αφού κάναμε ότι κάνω και με τις φίλες μου συν το σεξ. (αι με τις φίλες μου κάνω σεξ ενίοτε αλλά άλλο καπέλο αυτό ) το έγραψα στο τέλος, για να το γράφω από την σκοπιά του τέλους κάνοντας αυτή την στιγμιαία παρελθοντική ανασκόπηση του έσω μου βλέπω τα πράγματα απογαλακτισμένα από κάθε συναίσθημα. Οντως η οπτικη του καθενος και κατα συνεπεια οι αποψεις, ειναι σαν τα χρωματα. Ομως η εννοια της ουσιαστικης φιλιας ειναι μια. Τα υπολοιπα ανηκουν στη σφαιρα της παρεας, φαση τυπου περναω το χρονο μου καλα!
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εξηγησε λιγο περισσοτερο. Λες δεν έχω θέμα, έχω πολύ στενούς φίλους και αγόρια και κορίτσια αλλά τα κορίτσια καμιά φορά τα βλέπω κι αλλιώς...άρα δεν μιλάμε για πραγματική και στενή φιλία. Εκεί δεν θα τα έβλεπες αλλιώς τα κορίτσια. Αυτό εννοώ. (Όχι ότι έχεις κάποιο θέμα ή ότι είναι κάτι περίεργο).
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Kαμια ιστορια έχετε να πειτε σαν αυτή της Δημητρας? βαρεθηκα με τους ορισμούς 1
technology_guy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Λες δεν έχω θέμα, έχω πολύ στενούς φίλους και αγόρια και κορίτσια αλλά τα κορίτσια καμιά φορά τα βλέπω κι αλλιώς...άρα δεν μιλάμε για πραγματική και στενή φιλία. Εκεί δεν θα τα έβλεπες αλλιώς τα κορίτσια. Αυτό εννοώ. (Όχι ότι έχεις κάποιο θέμα ή ότι είναι κάτι περίεργο). Α οκ τοτε. Εχεις ενα δικιο ετσι οπως το λες. Υπαρχουν καποια κοριτσια που τα βλεπω απλα φιλικα και υπαρχουν και καποιες που με ελκυουν (οποτε σε αυτη την περιπτωση κινουμαι... αλλιως ) 2
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Α οκ τοτε. Εχεις ενα δικιο ετσι οπως το λες. Υπαρχουν καποια κοριτσια που τα βλεπω απλα φιλικα και υπαρχουν και καποιες που με ελκυουν (οποτε σε αυτη την περιπτωση κινουμαι... αλλιως ) Εχει παιχτεί ποτε κανενα καλο σκηνικο με καμια φιλη?
Demetra_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το με ελκυει το θεωρειτε συνωνυμο του με αρεσει? γιατι για μενα παλι διαχωριζεται. πχ εχει τυχει να πω ωραιος, αλλα δν πηδιεμαι μαζι του (δλδ η ελξη ειναι καθαρα σεξουαλικη στα δικα μου τα ματια) 1
technology_guy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει παιχτεί ποτε κανενα καλο σκηνικο με καμια φιλη? Αναλογως την εννοια του καλου σκηνικου
Demetra_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το με ελκυει το θεωρειτε συνωνυμο του με αρεσει? γιατι για μενα παλι διαχωριζεται. πχ εχει τυχει να πω ωραιος, αλλα δν πηδιεμαι μαζι του (δλδ η ελξη ειναι καθαρα σεξουαλικη στα δικα μου τα ματια)
technology_guy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το με ελκυει το θεωρειτε συνωνυμο του με αρεσει? γιατι για μενα παλι διαχωριζεται. πχ εχει τυχει να πω ωραιος, αλλα δν πηδιεμαι μαζι του (δλδ η ελξη ειναι καθαρα σεξουαλικη στα δικα μου τα ματια) Στην προταση μου με το ελκυομαι εννοουσα μ αρεσει
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για να εχεις γυναικα φιλη, τοτε αυτη θα πρεπει να ντυνεται πολυ σεμνα... γιατι αν σε κολαζει με το σωμα της τι ειδους φιλη ειναι? πχ εχει τυχει να πω ωραιος, αλλα δν πηδιεμαι μαζι του (δλδ η ελξη ειναι καθαρα σεξουαλικη στα δικα μου τα ματια) Πως ακριβως πρεπει να ειναι καποιος ωστε να πηδιεσαι μαζι του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις