stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ποντίκι,πνευμονι,ραδικι,μανταρινι,χρωμα του παγου,χρωμα του νεκρου,κουφετι κ.α Είναι χρώματα που έχουν επινοηθεί από γυναίκες για να μας βασανίζουν μαζι με όλα τα άλλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ποντίκι,πνευμονι,ραδικι,μανταρινι,χρωμα του παγου,χρωμα του νεκρου,κουφετι κ.α Είναι χρώματα που έχουν επινοηθεί από γυναίκες για να μας βασανίζουν μαζι με όλα τα άλλα. Σας εκδικούμαστε για την σημασία του "offside". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σας εκδικούμαστε για την σημασία του "offside". Το offshide είναι 100000 φορές πιο εύκολο να το κατανοήσεις από το να εξηγήσεις σε άνδρα τις διαφορές των χρωμάτων xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σαν έφηβος που είμαι, μπορώ να πω πως ποτέ δεν είχα θέμα με τις φιλίες μου πάντως. Έχω πολύ στενούς φίλους και αγόρια και κορίτσια. Απλά υπάρχουν στιγμές που κάποια κορίτσια τα βλέπω διαφορετικά. Πέρα απ' αυτό όμως δεν έχω κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το offshide είναι 100000 φορές πιο εύκολο να το κατανοήσεις από το να εξηγήσεις σε άνδρα τις διαφορές των χρωμάτων xDΕμείς έχουμε μαυρο-ασπρο-κοκκινο-κιτρινο-μπλε-πορτοκαλι-πρασινο-καφε Αυτά αναγνωριζουμε! Ολα τα αλλα ειναι ανοιχτό ή κλειστό. Πχ μ έδειχνε μία φιλη προχθες ένα τοίχο και μ λεει θέλω να τον κάνω ζαχαρι χρώμα. Τι είναι αυτό τις λέω; Μ λέει σαν το άσπρο. Οπότε της λέω ανοιχτό άσπρο. Και κάπως έτσι ξεκινησαμε να μ εξηγεί τα χιλιάδες χρώματα που έχετε οι γυναίκες. Σας εκδικούμαστε για την σημασία του "offside". Πάω στοίχημα ότι μία φορά αν στο εξηγήσουν και έχεις εκεί το μυαλό σου θα το μάθεις τι είναι Είναι πανευκολο όχι σαν τα χιλιάδες χρώματα που έχει το γυναικείο χρωματολογιο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εμείς έχουμε μαυρο-ασπρο-κοκκινο-κιτρινο-μπλε-πορτοκαλι-πρασινο-καφε Αυτά αναγνωριζουμε! Ολα τα αλλα ειναι ανοιχτό ή κλειστό. Πχ μ έδειχνε μία φιλη προχθες ένα τοίχο και μ λεει θέλω να τον κάνω ζαχαρι χρώμα. Τι είναι αυτό τις λέω; Μ λέει σαν το άσπρο. Οπότε της λέω ανοιχτό άσπρο. Και κάπως έτσι ξεκινησαμε να μ εξηγεί τα χιλιάδες χρώματα που έχετε οι γυναίκες. Τώρα στα σοβαρά τα χρώματα αυτά όντως υπάρχουν και όσοι είναι interior designers τα ξέρουν. Απλώς ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική "αντίληψη" περί αυτών οπότε μερικοί τα βλέπουν ως ίδια :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τώρα στα σοβαρά τα χρώματα αυτά όντως υπάρχουν και όσοι είναι interior designers τα ξέρουν. Απλώς ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική "αντίληψη" περί αυτών οπότε μερικοί τα βλέπουν ως ίδια :S Ε ειδες; Πρέπει να είσαι interior designer για να τα ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ε ειδες; Πρέπει να είσαι interior designer για να τα ξέρεις Ή απλώς να ασχοληθείς λιγάκι με το θέμα χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι, το ανθρακί, το ποντικί κτλ. ουσιαστικά ενίσταμαι στην καθετότητα της μη αποδεχτής φιλία αντώνυμων φύλων. προφανώς και τον θεωρούσα φίλο μου αφού κάναμε ότι κάνω και με τις φίλες μου συν το σεξ. (αι με τις φίλες μου κάνω σεξ ενίοτε αλλά άλλο καπέλο αυτό ) το έγραψα στο τέλος, για να το γράφω από την σκοπιά του τέλους κάνοντας αυτή την στιγμιαία παρελθοντική ανασκόπηση του έσω μου βλέπω τα πράγματα απογαλακτισμένα από κάθε συναίσθημα. :shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ποσες φορες εχει ανοίξει αυτο το θεμα...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημητρα με τρομαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημητρα με τρομαζεις. μπουυυυυ, το μαλλί θα φταίει (είναι wella kolleston 77/44, 8,88E αγορασμένο από Η.C ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημητρα με τρομαζεις. Σιγα μωρε το τρομακτικο ωραια φαση καλα ξηγηθηκε! μιας και το φερε η κουβεντα ενας φιλος έκανε μεγαλη μαγκιά .... βγαινουμε για καφε τις προαλλες και μου λεει μαλακα δεν θα πιστεψεις τι μου ετυχε το σαββατοκυριακο με ένα χαμογελο ως τα αυτια ετσι ηταν η φατσα του -> τι εγινε παλι ρε του λεω ... φιλε μου κανει ξέρεις τις 2 γνωστες που εχω τις εχεις δει λεω ναι ωραια γκομενάκια μου κανει αυτές οι 2 έκαναν σέξ μεταξυ τους και με άφησαν να τις παιρνω μάτι.... αααασε ρε μαλακα του κανω παλι μαλακιες μου λες .... θα μας φτιάξεις προχθες κοντεψα να τρακαρω με μια που ειδα στο δρομο τελικα όμως ελεγε αληθεια ο τυπάς .... τον εβριζα μετά α ρε κουφαλα εσυ να περνας καλα και ο φιλος στη νηστεια! Μου κανει την επομενη θα πω να έρθεις και εσυ αμα οι τύπισσες ξαναψηθουν αυτά είναι τα ωραια σκηνικα και τι μου λετε τωρα εσεις θα πας να πεις στην κοπελα να βγειτε για καφε και θα σε πει πεφτουλα δε πα να με πει και αστροναυτη μιση ντροπη δικια μου μιση δικιά της και εμεις κανουμε και νορμαλ πέσιμο υπάρχουν και χειρότεροι τρελοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι, το ανθρακί, το ποντικί κτλ. ουσιαστικά ενίσταμαι στην καθετότητα της μη αποδεχτής φιλία αντώνυμων φύλων. προφανώς και τον θεωρούσα φίλο μου αφού κάναμε ότι κάνω και με τις φίλες μου συν το σεξ. (αι με τις φίλες μου κάνω σεξ ενίοτε αλλά άλλο καπέλο αυτό ) το έγραψα στο τέλος, για να το γράφω από την σκοπιά του τέλους κάνοντας αυτή την στιγμιαία παρελθοντική ανασκόπηση του έσω μου βλέπω τα πράγματα απογαλακτισμένα από κάθε συναίσθημα. Γαμάτο μήνυμα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τώρα στα σοβαρά τα χρώματα αυτά όντως υπάρχουν και όσοι είναι interior designers τα ξέρουν. Απλώς ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική "αντίληψη" περί αυτών οπότε μερικοί τα βλέπουν ως ίδια :SΟι σκυλοι εχουν αχρωματοψια για αυτο ειναι κ ευτυχισμενοι.η μοναδικη λυση να κλειδωθει ειναι η μετατροπη σου σε οφ τοπικ οπου κ κατανταει Ειμαι και θα ειμαι υπερ της φιλιας ετερωνυμων φυλων. Η διαμαχη παντως μεταξυ των φυλων αιωνιοτητα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις